Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 029
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Шумен
Ами нека се смеят другите то е и до манталитет донякъде, възпитанието е важно за едно дете и според мен  Peace От мънички и аз ги уча, ако успеят да ме разберат че "другите" включва и близначката ще е хубаво. Ето къде се дъня и не знам защо, помежду им любезност няма като две дивачета се бият понякога  Laughing друг път са тандем и се разбират, но пак думи като "заповядай", "моля" и "благодаря" липсват. Виж "извинявай" чувам доста често в двойката. Та може в един момент да започнат и другите думички да използват Simple Smile

# 106
Определено хората са станали затворени,свити,изнервени някои злобни и откровенно лоши.А думите „Благодаря,Моля,Извинявайте” стъписват хората.Почето хора са готови да се сбият отколкото да се извинят.Тъжна работа.
Да попитам тук въпреки,че има тема.Някои събира ли стикери от последния албум на Billa? На нас ни останаха 15 стикера,но сякаш тези номера ги търсят всички.
Все си казвам,че няма да купувам албуми,ама..От 3г събира.Вече има 4-5 албума.Не ,че не са интересни,но накрая винаги виждам голям зор.

# 107
  • София
Какво правим за утре душици? 4мата дето сме за утре сутринта и другите следобяд?
Да запазвам ли в онова заведение или ще ходим на похода както аз предложих? Pandachina се отказва ако има поход доколкото разбрах ! Другите? Казвайте и запазвам там къдет бяхме миналия път !  newsm78

# 108
  • София
Правилно си разбрала, Линдичка - от похода се отказвам. А ако ще сме в заведение с детски кът, съм на линия сутрините или следобедите след 17ч. ( защото тя спи, а после и да закуси трябва ). Само ще помоля ако се правят резервации, да се говори за аниматор за моята бубка, ще си платя за целта, защото трябва някой да я занимава, ако искам да се видя с вас.

П.П. Леле, сега като си прочетох поста ... страшно капризно изглежда с моите желания.  Shocked  Но с това малкото човече трябва да следваме изграден режим, няма как. Затова се разбирайте вие, както е удобно за мнозинството, а ние ще се присъединим, ако ни е възможно.  Hug

# 109
  • София
Защо да е капризно - съвсем в реда на нещата е ! Спокойно! Чакам д каат какво мислят тогава останалите 2-ма за сутринта тогава  Crossing Arms

# 110
Аз няма да мога изобщо за този уикенд. Така, че не ме бройте. По натък дано смогнем към майските празници.

# 111
Аз за поход се отказвам, защото съм на антибиотик . И мен ме удари в ушите. Малката я пазя много, зщото другата седмица, ако се наложи изобщо не мога да изляза болничен. Ако е за заведение с детски кът съм съгласна. Май най-добре да го отложим , за да се съберем повече хора?

# 112
Ееееееееееееее срещата ще имате ,браво ,аз никога не съм ходила на форумски срещи  сигурно е интересно .

# 113
Ние сме за заведение.Утре към 10:30 - 11 ч, ако има хора сме на линия:)

# 114
  • София
Малката е на театър с баба си тъй че не ни бройте утре

# 115
  • Шумен
Ех, вие дано скоро смогнете да се организирате. Да не идвам аз да ви направя една организация, не че и от тук немога де  Mr. Green Толкова хора сте близо на едно място, вижте се запознайте се. Чудя ви се защо са ви чак резервации. Да не говоря глупости, понеже не познавам София. Но не можете ли да се уговорите за среща (ден и час на някоя детска площадка), пък после му мислете къде да ходите с детски кът и аниматор. То без резервация няма ли аниматори?

# 116
  • София
Деси, сложно е да се организират толкова много хора и всички с деца. А аниматор без резервация доколкото знам не може. Аз не съм ползвала досега аниматор, но от мои познати знам, че ако искаш да гледа само 1 или 2 конкретни деца, трябва предварително да кажеш.

# 117
  • София
Ееееееееееееее срещата ще имате ,браво ,аз никога не съм ходила на форумски срещи  сигурно е интересно .

Ми май няма да е сега така че имаш възможност да се включиш за следващия тур гласуване. Ако ви се ходи на поход - аз ще отида ! Пишете на лично за да се срещнем !

# 118
  • Шумен
За аниматора наистина нищичко не знам. Последно на 4-тия РД на близначките бяхме в заведение и бях наела аниматор. Но ние сме вече големи и не ни е толкова нужен. А от днес за утре малко трудно ще се организирате с деца.
Помня една среща на потребители тук от форума от темата Шумен, след като я отлагахме половин година накрая се видяхме без децата и успя организацията Simple Smile От тогава не знам някой да е организирал среща или поне аз не съм ходила.

# 119
  • София
За аниматора наистина нищичко не знам. Последно на 4-тия РД на близначките бяхме в заведение и бях наела аниматор. Но ние сме вече големи и не ни е толкова нужен. А от днес за утре малко трудно ще се организирате с деца.
Помня една среща на потребители тук от форума от темата Шумен, след като я отлагахме половин година накрая се видяхме без децата и успя организацията Simple Smile От тогава не знам някой да е организирал среща или поне аз не съм ходила.

Ще видиш ти аз  като отида на гости на братовчедка ми в Шумен как ще ви организирам набързо Simple Smile Дано е скоро, защото от миналата нова година не съм ходила  Tired

Общи условия

Активация на акаунт