Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Шумен
Стига да сме здрави там сме  Peace

Идея си нямам какво ни чака като последици от снижения имунитет сега от Варицелата. Предстои преглед на Вали в понеделник сутрин, да видим дали ще ходи на ДГ, ще е на 11-тия ден от първите пъпки трябва да е милана, но знам ли. Аз нали бях в дилема с другата близначка за Великден, натиснаха ме и пратих децата на семейната сбирка. Снощи във фейсбук лелята на БНД интересувайки се за болното близначе ме уведоми, че май се е заразила и днес ще ходи на лекар. Още не ми е потвърдила де, та може и да не е Варицела, но инкубационния период отговаря. Ето ги последствията за които предупреждавах а нямаше кой да ме чуе  ooooh!

# 121
  • София
Стига да сме здрави там сме  Peace

Идея си нямам какво ни чака като последици от снижения имунитет сега от Варицелата. Предстои преглед на Вали в понеделник сутрин, да видим дали ще ходи на ДГ, ще е на 11-тия ден от първите пъпки трябва да е милана, но знам ли. Аз нали бях в дилема с другата близначка за Великден, натиснаха ме и пратих децата на семейната сбирка. Снощи във фейсбук лелята на БНД интересувайки се за болното близначе ме уведоми, че май се е заразила и днес ще ходи на лекар. Още не ми е потвърдила де, та може и да не е Варицела, но инкубационния период отговаря. Ето ги последствията за които предупреждавах а нямаше кой да ме чуе  ooooh!

Именно - а за възрастен тежко се карало  Tired
Давай давай за имунитета нещо, че малкия ми се разболя зловещо точно след това !

# 122
  • Шумен
От преди Великден давам Биозин и на двете. Изпиха заедно едно шише, сега сме на второ. Та мисля в понеделник да питам и за почивки правят ли се (знам че след една опаковка може да се направи почивка от витамини, но за Биозина не знам). Фрешове когато успея да ги навия пият, но хич не ги броя тях те са толкова малки дози че .... (обикновено колкото сок пусне 1 грейпфрут или 2 портокала/ лимона) имам само цитруспреса а сокоизтисквачка не, но каквото е такова. Единствено моркови хапват на корем (1-2 на ден повече не могат да поберат наведнъж).

# 123
Деситоо ти си майка на тези деца и ти отговаряш за тях.Варицелата е 90 % заразна.Така,че е безотговорно да се водят и пускат децата където и да е.На мен би ми било неприятно да отида на семейно събиране с болни.Не да ти чета конско,ама не е приятно.И ти ршаваш дали ще идат.
Освен ,ако няма да си го връщаш на родата на БНД.

При нас в Шумен аниматорите в заведенията са безплатно.Затова Деситоо ви е писала така.А в детските кътове плащаш за детето,а ти дали ще консумираш е отделно.Може и да го оставиш.Малкия и баща му до 3г направо се бяха абонирали за един детски кът ,като идвахме.
Тук има едно място Градска градина.Парк.Има атракции.Заведения.И направо го обожавам.Цял ден може там да изкараме.

# 124
  • Шумен
И е така и не е така в случая съзнавах последиците и предупредих. Нищо нямало да им стане на бабите, ето колко нищо става. БНД отведе децата, да ги видел и ги заведе насело. Той също носи отговорност, не съм пъхала на никой нищо. Лелята не отишла на лекар (свеки и звъня), явно е нещо друго щом не е звъняла с новини. Та може и фалшива тревога да е.

# 125
 Среща няма да има, или?

# 126
И е така и не е така в случая съзнавах последиците и предупредих. Нищо нямало да им стане на бабите, ето колко нищо става. БНД отведе децата, да ги видел и ги заведе насело. Той също носи отговорност, не съм пъхала на никой нищо. Лелята не отишла на лекар (свеки и звъня), явно е нещо друго щом не е звъняла с новини. Та може и фалшива тревога да е.
Не ме разбра правилно.От теб зависеше да ги спреш.Нямах предвид ти да си държала да ги вземе.Сред раздялата ,ако децата живеят при теб основно ти определяш правилата.Таткото е по -график.Сама си казвала,че тези хора се грижат за теб и децата ти,защо не можете да се разберете.Да не говорим за дискомфорта на болно дете.Но станалото-станало.Дано лелята е добре.

# 127
Ееееееееееееее срещата ще имате ,браво ,аз никога не съм ходила на форумски срещи  сигурно е интересно .

Ми май няма да е сега така че имаш възможност да се включиш за следващия тур гласуване. Ако ви се ходи на поход - аз ще отида ! Пишете на лично за да се срещнем !
Благодаря за поканата ,но съм доста далеч от София аз  Mr. Green

# 128
  • Шумен
лелята е с алергия, сега говорихме. Тя само не била карала Варицела. Малко е сложно за обяснение защо ги пуснах, общо взето нямах особен избор в ситуацията. Щях все пак аз да съм лошата и в двата случая. Но сега никой и не ме обвини мен за Варицелата. Големи хора са съзнаваха рисковете. А "болното" дете беше последен ден изолация и вече не изпитваше дискомфорт от 5-те си пъпки (мина я много леко Миша).

# 129
Аз да се запиша и в новата тема.
Вече от доста време не съм в София, но ако има някой самотен родител (да не пиша само мама, че Бонго ще вдигне врява) в Бургас, може и да измислим нещо Wink

# 130
  • София
При нас в Шумен аниматорите в заведенията са безплатно.Затова Деситоо ви е писала така.А в детските кътове плащаш за детето,а ти дали ще консумираш е отделно.Може и да го оставиш.Малкия и баща му до 3г направо се бяха абонирали за един детски кът ,като идвахме.
Тук има едно място Градска градина.Парк.Има атракции.Заведения.И направо го обожавам.Цял ден може там да изкараме.

Деситке - знам кое е градската градина  Sunglasses
имаше и едно пони там - та малкия като го видя и почна да пищи, че му миришело  Joy
Иначе атракциите ми харесаха, заведението (бях в пицарията) и там беше приятно  Simple Smile
Значи там ще се заврем като дойда живот и здраве  Crazy

# 131
Понитата са още там.Моя,като малък 3г. ги яздеше.Но пъкна село вече яздеше понито ,което беше взел баща му.И нямаше драма.Вече не иска,защото язди големите коне.Лятото до заведението изкарват и батут.Вътре също има атракции.А вън има и колички за каране.В другия край има много люлки и пързалки безплатно.Ние там висим.Моя е голям за другите атракции.Но аз вече го оставям да обикаля сам дори и да не го виждам.Така,че мога да се съобразя с по-малките деца.Където искате там ще седнем.

# 132
Където искате там ще седнем.
може ли да кажа къде да седнете  newsm78   hahaha hahaha hahaha

# 133
добрия стар Бонго , има си хас да не се изкажеш  hahaha

# 134
не се сдържам да не откликна на такова предложение  Joy

Общи условия

Активация на акаунт