Клуб на самотния родител – да се преброим и опознаем! - ТЕМА 2

• 30 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 570

Понякога от най-несериозните връзки стават сериозни обвързвания - това на шега , подвежда много хората !

Е то с БНД-то беше нещо подобно и 5 години си откарахме ей така от нищо несериозно.

# 571
Кими да ти кажа то и това си е нещо  Joy Joy Joy
Понякога от най-несериозните връзки стават сериозни обвързвания - това на шега , подвежда много хората !
Да, случва се, но според мен и за сексуална връзка си трябва тръпка или поне някакво привличане.

# 572
  • София
най-вече привличане трябва  Joy
А най е хубаво да се окажеш в положение, в което много време си си мислила, че нещо е голяма любов, а в крайна сметка си е било едно много трайно и устойчиво физическо привличане.
Има привличания, които си отиват бързо и безболезнено, но има и такива, които не само могат да се сбъркат със чувства, но и да се окажат в един момент като зависимост !  newsm78
Ех че теории имам - но нямам много доверие вече и на неангажиращите връзки....на нищо що е мъж нямам май доверие аз  Rolling Eyes уДЖасссс !

# 573
Ех че теории имам - но нямам много доверие вече и на неангажиращите връзки....на нищо що е мъж нямам май доверие аз  Rolling Eyes уДЖасссс !

Ами просто не си срещнала подходящия. Пожелавам ти това да се случи скоро.  Hug
Аз когато се разделих с БНД си мислех, че повече мъж няма да погедна. Сега не съм точно на същото мнение. Поне знам какво НЕ искам.  Laughing

# 574
  • София

Ами просто не си срещнала подходящия. Пожелавам ти това да се случи скоро.  Hug
Аз когато се разделих с БНД си мислех, че повече мъж няма да погедна. Сега не съм точно на същото мнение. Поне знам какво НЕ искам.  Laughing

Ти си мноооого целенасочена - кога си родена? Да не си рак - те са с винаги ясно предначертан НЕ искам това план Simple Smile

# 575
Хи,хи не точно козирог съм с асцендент рак. Дори и да правя планове те никога не се получават. А пък и с тези неща планове няма как да се правят.  Laughing Просто имах предвид, че повече неуравновесени мамини синчета с зависимост към алкохола, както и мъж с наклонности и към други жени не искам.  Grinning
Ох, и ние каква тема подхванахме само   hahaha

# 576
  • София
О да много е интересна темата, която подхванахме и можем да си говорим до утре и да стане един дъъъълъгдълъг списък на кой какво не иска Simple Smile
Аз добавям - от мен неразбран и безочлив
 Hug

# 577
Дам. Това също влиза в списъка, както и властен, манипулатор. Наистина дълъг списък ще стане, ако се захванем с това.  hahaha

# 578
Аз нямам очаквания от мъжете.Нито за отношение ,нито имам желание да се събирам.Общувам лесно ,защото не влагам нищо.Харесва ми така да си живеем отделно и да се виждаме я за кафе,я за почивка,я за друго...Ако той иска да се събира да прави семейство не съм аз човека.
Аз и крушка мога да си завия ,и контакта да си сменя и много други уж мъжки работи.Та се чудя защо ми ее у дома?Ама не ,че няма работа за вършене и не ,че няма с какво да помогне само да не стане вредата от него да е повече от ползата.
Сякаш свикнах сама.Пък и не е ,като едно време хората ,които са сами да се чудят къде да се дянат по празниците.Някак си мисля,че няма да мога да се съобразявам пак с някой друг.
С две ръце съм за флиртове и други удоволствия,но за сериозна връзка и събиране бягам със скороста на светлината.

# 579
нима женската работа е трудна ???

# 580
Не е трудна ,ама там съм малко по-компетентна.А с типично УЖ мъжка работа съм с едно наум дали всичко направих ,както трябва.Пък и ми куца доста от техническите познания.
Аз и казанчето за течноста за чистачки на колата доскоро не знаех къде е.Все по телефона  ме ориентираха къде маслото,къде антифриза..

# 581
  • София
Обади се на приятел си е хубав и полезен жокер.
Помагат ти, навигират те какво да правиш, но и ти си разбираш.
Аз и в картинки стъпка по стъпка няма да мога да паркирам и това е...
И да се обадя във Формула 1 на най-големите техници и професионалисти няма да има никакъв шанс.
Имам една случка с прясно купената ми втора ръка количка, с която за точно 900 метра направих всички възможни нарушения (слава богу без последствия), после дойде момента да паркирам на празен и от двете страни булевард като слънце и след дълга борба се обадих на приятел за да паркира спряната на аварийки по средата на булеварда кола   Crossing Arms
За да не навредя на околните и на себе си реших да не карам никога повече кола...
Та мъжките работи не ми се отдават ама хич на мен пък и си го признавам без бой Simple Smile

# 582
Да ,ама съм активен шофьор.То е защото нямам много избор.А да не мислиш,че знам защото много съм чела и слушала съветите на хората.Не.От собсвени грешки и мъката след това.
Да се орина в снега и да нямам лопатка..
Да не си сложа зимна течност и да замръзне..
Да не си купя спрей за размразяване на прозорци и да карам без да виждам..
Да не погледна антифриза и да прегрее..
От опит и страданиеее.Не защото съм много умна

# 583
  • София
Да ,ама съм активен шофьор.То е защото нямам много избор.А да не мислиш,че знам защото много съм чела и слушала съветите на хората.Не.От собсвени грешки и мъката след това.
Да се орина в снега и да нямам лопатка..
Да не си сложа зимна течност и да замръзне..
Да не си купя спрей за размразяване на прозорци и да карам без да виждам..
Да не погледна антифриза и да прегрее..
От опит и страданиеее.Не защото съм много умна

Душица....най-важното е, че не се отказваш (то нямаш и много избор де)  Hug
Аз и да страдам и да се пъна по-добре да не трупам опит, че ще има пострадали ! Иначе имам чисто нова и неопетнена книжка без нито едно нарушение. Изрядна съм просто  Outta Joint

# 584
Аз не обичам да карам.Просто ми се налага.Зимата за лични нужди почити не изкарвам колата из града.С такси.Защото инцидентите са чести.Дори и да не съм виновна ,като ме ударят дори леко пак трябва ремонт.Това са пари.Нямам каско ,защото пак са пари ,а не винаги покриват щетата.То не стига гражданска,винетки ,прегледи,ремонти,бензин...
Лятото също из града повече пеша.На магазин с нея,че не ми се мъкнат торби.Ама понякога мъкна,защото ходя в магазина след разходка например.В големите вериги след 19-20 ч правят големи намаления на много продукти.
А провинения имам.За 10г и доста километри зад гърба имам 4фиша  за без колан, 2 акта ми се разминаха за без детско столче, 2 катастрофи,едната аз се блъснах ,другата ме блъснаха,поне 5-6 завъртания на леда и излизане от пътя с леки щетити...но аз не карам бързо.Хич не ми пука кой пред мен ,кой след мен.Като се блъснах карах с 90-100.Нямах 2г откак имам книжка.Беше късна есен.Студено.Навлязах от сух в мокър заледен участък.Колата поднесе.Поне 20 м.я държах в пътя ,но накрая не издържах и натиснах спирачка.Това е груба грешка и го знаех ,но..колата се завъртя 2 пъти и се удари в мантинелата в насрещното.Бях бременна в 4 месец.Отивах на работа.Бях с колан.4 коли минаха и никой не спря.И така.Гадна работа е това по пътищата

Общи условия

Активация на акаунт