Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 856
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
А след деня на раждането пускат ли таткото в стаята, като бях в болницата четох в правилника и в сайта - по един посетител на ден за един час (май от 17-18:00) с подходящо болнично облекло и калцуни. Така ли е? Иначе ясно, че в столовата е през другото време за свиждания.

Деня след раждането си в реанимация, никой не пускат.
На следващия ден пускат в столовата и в стаята при бебето между 17-18ч.
На входа слага калцуни, маска, манто и дезинфекцира ръцете.  Peace

ivankaka, започнаха ни колики и само така се успокоява.  ooooh!
Знам, че ще бера ядове но как да го гледаш да се мъчи милото...   Tired

# 31
  • София
И при нормално разждане ли си в реанимация на другия ден? newsm78

# 32
А след деня на раждането пускат ли таткото в стаята, като бях в болницата четох в правилника и в сайта - по един посетител на ден за един час (май от 17-18:00) с подходящо болнично облекло и калцуни. Така ли е? Иначе ясно, че в столовата е през другото време за свиждания.

Преди 2 години раждах, пускаха и извън определеното време за свиждане в стаята, дори и едното бебе донесоха когато дойде таткото да ни види. Беше към 15.00 ч. И след това дойде още 2 пъти, явно е омаял акушерките щом го пускаха и към 12.00 ч. Задължително беше облечен и с маска  Laughing

# 33
  • София
моя мъж пък преди две годинине го пуснаха, хем бях останала сама в стаята.
не можело и толкова, та оставях бебето при акушерките и ходехме да се виждаме в трапезарията.

# 34
Благодаря, момичета, явно си зависи и от персонала. Кашмир, аз също това щях да питам, при всички случаи ли се стои един ден в реанимация?

# 35
Благодаря, момичета, явно си зависи и от персонала. Кашмир, аз също това щях да питам, при всички случаи ли се стои един ден в реанимация?

Мисля, че само след секцио се стои в реанимация, не видях нормално раждащи да има там. След това на етажа с бебетата, се разхождаха такива, по походката се познават  Laughing

# 36
  • гр. София
Аз бях в реанимация цяла нощ и половин ден, но аз бях с ревизия след нормално раждане и паднал до безумие хемоглобин ( демек с усложнения ).

# 37
Да, в реанимация са само секцио и  усложненията, след нормалните раждания не знам кога ги качват в отделението.

Иначе наистина си зависи на кои акушерки ще попаднеш. Нашия татко не го пуснаха и в трапезарията защото наближаваше вечеря, а после почти винаги като се хранехме имаше свиждания в трапезарията.  Rolling Eyes

# 38
  • Свиленград
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук. Една приятелка е подала документи за фонда и се притеснява защото все още няма отговор. Преди пет години когато аз подадох документите след шест месеца ми се обадиха. Може ли някой да ми каже сега как се процедира?
Пожелавам на всички очакващи своите прекрасни деца една лека  бременност и още по - леко раждане.
Наскоро моите слънца ме попитаха защо са две деца. Отговорих им че много съм искала две дечица и доктор Стаменов ми ги даде. Радвам се, че в България има такива хора като него и целия екип на МБАЛ Надежда.

# 39
Някой бил ли е на профилактичния преглед месец след раждането?
Пише да бъда в 3-ти кабинет за преглед и ПКК.
Запазва ли се час? Плаща ли се?

# 40
 Аз бях 30 дни след раждането, уговорих се с моята лекарка предварително за час. Не се плаща.

# 41
Здравейте, искам да попитам има ли някои , които да е ползвал услугите на болницата, но да е бил с допълнително здравна застраховка?
Болницата работи ли с някои от застрахователните компании?
Благодаря.

# 42
  • София
Здравейте, искам да попитам има ли някои , които да е ползвал услугите на болницата, но да е бил с допълнително здравна застраховка?
Болницата работи ли с някои от застрахователните компании?
Благодаря.

знам че работи, но си питай в болницата. Аз не можах, защото ми отказа застрахователя да ме застраховат вече бременна, но имам познати които имаха и нямаха проблем.

# 43
Аз, със FiHealth, поеха ми ЖК, разни изследвания и лекарства, но ако са по стандартни причини, свързани с бременност, а не с инвитро.

# 44
Аз бях 30 дни след раждането, уговорих се с моята лекарка предварително за час. Не се плаща.

Хм ... а на мен ми записаха час за който беше на работа и ми казаха, че се плаща.
Дори не знам какво включва този преглед. На регистратурата разбира се бяха достатъчно некомпетентни да ми обяснят. И аз очаквах да не плаща. А ПКК правиха ли ти? На мен ми го пише в епикризата, че трябва да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт