Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-7

• 135 839
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Здравейте, виждам че коментирате допълнително здравно застраховане. Аз имам такова в Булстрад , болница Надежда няма договор с тях, но си взех фактури за феталната морфология и прегледи и ми възстановиха разходите. Мисля, че имат договор само с един фонд и само осигурени там, могат да се възползват на абонаментен принцип...

# 46
Здравейте, виждам че коментирате допълнително здравно застраховане. Аз имам такова в Булстрад , болница Надежда няма договор с тях, но си взех фактури за феталната морфология и прегледи и ми възстановиха разходите. Мисля, че имат договор само с един фонд и само осигурени там, могат да се възползват на абонаментен принцип...

Много благодаря, може ли да ми кажете с какъв пакет сте в Булстрад като допълнително здравно осигуряване.
Благодаря !

# 47
  • Sofia
Не знам точно кой пакет е, но трябва да си провериш лимита който покриват за възстановяване на разходи.

# 48

Много благодаря, може ли да ми кажете с какъв пакет сте в Булстрад като допълнително здравно осигуряване.
Благодаря !
Аз съм с пакет лукс към застрховката на мъжа ми ("семейство"). Покрива до 500 lv разходи свързани с бременност, отделно за лекарства някакъв лимит и май към 800-900 лв за избор на екип. Но наистина е индивидуално, за всеки клиент си има осигурителна тежест на база предишна история и заболявания. Фи Хелт нямат договор с Надежда, но и аз си възстановявам разходите с взети фактури, амбулаторни листове и рецепти (всичко с дати, подпис и печат) .

# 49
Аз бях 30 дни след раждането, уговорих се с моята лекарка предварително за час. Не се плаща.

Хм ... а на мен ми записаха час за който беше на работа и ми казаха, че се плаща.
Дори не знам какво включва този преглед. На регистратурата разбира се бяха достатъчно некомпетентни да ми обяснят. И аз очаквах да не плаща. А ПКК правиха ли ти? На мен ми го пише в епикризата, че трябва да се направи.

Трябва да звъннеш на твоя си лекар. Ти при кой си? Преглеждат матката и с видеозона, напипват и корема как е. Изследвания се пускат след първия цикъл.

# 50
Трябва да звъннеш на твоя си лекар. Ти при кой си? Преглеждат матката и с видеозона, напипват и корема как е. Изследвания се пускат след първия цикъл.

При никой не съм, следях се при Михова, но ЖК не ми беше там. Секциото прави д-р Генадиева, но и тя не ме е преглеждала преди това. Запазиха ми час за който е на работа в деня в който исках, но ме предупредиха, че се плаща. Дали защото не съм с пакет ЖК там?
А в епикризата ми пише преглед и ПКК през първия месец.
Аз мисля да си пусна ПКК предварително в някоя лаболатория и да отида с резултатите за коментар направо и преглед.

# 51
  • София
allaya  при прегледа си носи епикризата за всеки случай и си им кажи, защото имаш 1 или 2 прегледа който са ти БЕЗПЛАТНИ след раждане там , влиза в цената на раждането.
Аз бях с ЖК там и за това си записах час при моята лекарка. Можело е да си поискаш да е при д-р Генадиева. Но непременно си дръж на безплатния преглед.

# 52
Хем да се запиша и хем да питам, може и да е обсъждано...каква е цената на секцио в клиниката и цената на нормално раждане? И кога се разбирате с доктора, ако ще е секцио - за дата?

# 53
1950 лв. е цената за нормално и секцио.За дата е строго индивидуално Simple Smile

# 54
Момичета, може ли да ми препоръчате добър АГ лекар в Надежда, които да е внимателен да обръща внимание на пациентите си и да се грижи за тях?
Благодаря

# 55
Д-р Димова

Онзи ден трябваше да ида по спешност и то в ден за ЖК, когато графика и не само е пълен, но и с дублирани часове. При положение, че не съм ходила от около 10 месеца, веднага позна мъжа ми (него видя първи), обърна ми нужното внимание и се отнесе така все едно не сме се виждали седмица. Много съм доволна от нея. До ден днешен, макар да има много пациенти, знае коя съм,какви проблеми съм имала, при все че гледах да я притеснявам единствено ако е нещо сериозно. И не съм и се натрапвала ако не е нещо спешно. Реагираше адекватно и благодарение на нея сега имам една едногодишна фурия.

# 56
  • София
аз също бих препоръчла д-р Димова. Страхотен човек е и добър специалист . Аз си водех при нея ЖК и при нея си и родих. Ако един ден имам второ пак ще съм си при нея.

# 57
И аз в момента съм при др.Димова , чакаме раждането Simple Smile  Praynig

# 58
Здравейте,

Предстои ми раждане в болница Надежда и, тъй като имам допълнитено здравно осигуряване към ДЗИ имам следния въпрос:
Когато издават фактура от болницата, може ли сумата от 1950лв да се разбие по пера: да речем избор на екип (знам, че там няма такова нещо, но дали правят изключение?), упойка, болничен престой и т.н.

Ще се радвам да споделите, ако сред вас има такива, на които им се е налагало да взимат фактура и да им се възстановяват пари след раждането.

# 59
Препоръчвам горещо Д-р Белкин! Изключителен професионалист, спокоен, мил, отзивчив! Звънях му на коледа, в съботи и празници и винаги е готов да отговори на всичките ми въпроси, колкото и глупави да бяха повечето! Когато влязох в болницата за раждане идваше и се интересуваше от всичките си пациенти, всички го приемахме като много, много близък човек, не само като наш лекар!  Лош лекар в болницата няма, но е много важно да избереш лекар, който да спечели доверието ти, да не се притесняваш да задаваш въпроси и да те накара да се почувстваш в сигурни ръце! Във всички случаи крайния резултат е най-голямото щастие! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт