Слънчицето пролетно напича, ЮЛСКА мама по покупки тича!

• 38 088
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
  • до едно тепе
Мдаа ама за съжаление Любомира е написала собственоръчно и се е подписала, че сама си тръгва. Значи сега май не можеш да направиш кой знае какво, освен да говориш със следящия те лекар каква е ситуацията и той евентуално да види поне с какво са те лекували. От болницата буквално са си измили ръцете ooooh!

# 601
Аз да се оплача, че вече втори ден имам адски киселини, чак ми се повръща. Писна ми. Точно си мисля, че е минало нещо и то ново се задава Confused

Аз вече съм спец по киселините. Док ми го обясни с това че стомаха ми е притиснат и киселините се връщат нагоре. На мен ми помага студено прясно мляко - поне 2 чаши, слънчоглед, маслини и в краен случай талцит. Повече от 2 месеца съм с непрекъснати киселини, толкова силни, че ме задавят. След като ям/пия сладко са най-страшни.

Благодаря ти ще пробвам. Направо все едно ми изгаря гърлото #2gunfire

# 602
  • София
Аз да се оплача, че вече втори ден имам адски киселини, чак ми се повръща. Писна ми. Точно си мисля, че е минало нещо и то ново се задава Confused

Аз вече съм спец по киселините. Док ми го обясни с това че стомаха ми е притиснат и киселините се връщат нагоре. На мен ми помага студено прясно мляко - поне 2 чаши, слънчоглед, маслини и в краен случай талцит. Повече от 2 месеца съм с непрекъснати киселини, толкова силни, че ме задавят. След като ям/пия сладко са най-страшни.

Благодаря ти ще пробвам. Направо все едно ми изгаря гърлото #2gunfire

При мен помага натурален сок от портокал. newsm10

# 603
Момичета, отивам спешно на доктор, моля ви стискайте ми палци.  В 33 седмица съм и тъкмо имах едно розово течение. Досега си беше просто течение. Ужасно ме е страх. Дано не е проблем и да мога да родя чак след 36 седмица.... Молете се за мен. Ще се отчета веднага като мога след прегледа. Иначе лекарят ми реагира спокойно на това какво ми се случва, но отивам да видя каква е причината. Ох, дано всичко е ок...

# 604
  • София
Здравейте и от мен!  bouquet

Или вярвай, че всичко ще се оправи! Praynig baby_neutral Hug

Смърфет Честит Рожден Ден и годеж на патерици! Желая Ви много голямо щастие и здраве!  bouquet

Любомира 08, хубаво е, че вече не си в болницата, Simple Smile но са си измили ръцете с това, което са направили. Naughty

Днес бях на ЖК - всичко е наред и вървим малко напред. Бебето е разположено този път седалищно. А в четвъртък ще си взема новия болничен лист и ще трябва да си слагам Полижинакс. Heart Eyes

# 605
  • София
Момичета, отивам спешно на доктор, моля ви стискайте ми палци.  В 33 седмица съм и тъкмо имах едно розово течение. Досега си беше просто течение. Ужасно ме е страх. Дано не е проблем и да мога да родя чак след 36 седмица.... Молете се за мен. Ще се отчета веднага като мога след прегледа. Иначе лекарят ми реагира спокойно на това какво ми се случва, но отивам да видя каква е причината. Ох, дано всичко е ок...

Успех! Praynig baby_neutral Hug

# 606
hailie, добре дошла при нас!
Или, стискам ти палчета от все сърце  fingerscrossed Моля те пиши като има някакво развитие.
Bo-bo, и аз съм с киселини от няколко месеца. Мното ми помага Биоанацид на Абока. Био са, разрешени по време на бременност. Ако една таблетка не помага, то изсмучи още една. При мен действа без пропуск.
Галенце, дано всичко е наред, малко остана. Не ти давам преди 36 седмица да си знаеш.

# 607
Галенце стискаме палци и чакаме да пишеш

# 608
hailie, добре дошла. Всичко да леко до термин.
Или, всичко ще е наред   bouquet
Галенце, стискам палци всичко да наред... пиши новини когато имаш възможност.

Любомира, за съжаление с подписа си мисля, че са си вързали гащите... както са ти обяснили и другите момичета. Само, че за епикризата трябва да се разправяш.... макар, че вътре ще видиш такива чудеса който " са ти правили " след като още те водят.... но не са направени реално... всичко само за пред касата. Поне говори да си ти дадат документите и всичко което следва, защото всички си плащаме осигуровки а за какво не е ясно, като всичко се плаща допълнително.

# 609
Galentce пожелавам ти успех дано не е нищо сериозно, да пишеш като се върнеш, че те мисля!

Аз говорих за документи те ми казаха че няма какви документи да ми дадат след като  съм си тръгнала...

# 610
Много ви благодаря за посрещането, момичета Hug

Любомира,
с това, че си се подписала се задължаваш само и единствено да си платиш нощувките престой. Реално си била в болница и ти се полага болничен, както и епикриза - в какво състояние са те приели, за какво, какво са ти правили - до момента на тръгването ти. Настоявай си и успех Hug Hug

Галенце, стискам силно, силно палци всичко да е наред. Може да е просто някое малко капилярче Hug Hug .

Мария Тереса
, браво на бебчо.

За киселините - само в сладоледа и хладната вода намирам спасение. И много внимавам с количествата, старая се след 20 ч да не ям, защото като се наям и легна става страаашно ooooh! .

# 611
  • София

Мария Тереса
, браво на бебчо.

Много ти благодаря! Добре дошла сред нас и лек финал! Hug

# 612
Или, много ми се иска да те успокоя,че всичко е наред. Знам какви са ти притесненията и прогнозите,стискам палци да е нещо безобидно! А и бебка вече е готова да оцелява извън тебе,ако се наложи! Много,много късмет ти желая!

Галенце, на теб също много късмет и стиснати палци! Но се успокой,че дори и да ти пада тапата си влезнала в 8-мия месец вече! Успех!

# 613
Благодаря ви момичета за подкрепата!!!!  Hug Бях на преглед, всичко с бебо е наред, върви голям, в средата на 33 седмица е 2120 г, което е голямо бебе като цяло, но това е защото върви с голяма глава (и другите ми деца са така). Плацента и води са ок, оказа се че имам полип на шийката на матката колкото череша, той е прокървил и оттам и розовото течение днес. С миналата бременност също имах, но го знаех от 3 месец, сега чак сега открих. Не е страшно принципно, той сам трябва да си падне при раждането. Но полипите на шийката на матката са богато кръвоснабдени, при леко раздразване, дали при полов контакт или нещо произволно, може да се рздразнят и леко прокървят. Не е проблем с други думи. Олекна ми! Има разбира се риск полипът да направи мизерия, но дано както миналия път да не прави и да си удържа до 9ти месец, както и всички вие!!!! Защото наистина е хубаво бебетата ни да са напълно доносени. Пожелавам го на всички!

# 614
Чудесни новини,браво!

Общи условия

Активация на акаунт