Shadowhunters (Реликвите на смъртните) - сериал на ABC Family

• 71 973
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Ето ги червенокоските.

Някой ако ми обясни логиката на два различни нюанси червено....?

Междувременно Лили и Джейми официално са се събрали след няколко дни загатване и аз съм много щастлива, много си ги обичам като двойка  Heart Eyes Лили повече, де  Mr. Green

# 106
  • UK
Ее, сега пък, нюансите. Те са майка и дъщеря, не клонинги, а и Джослин е достатъчно възрастна да има бели косми и да се боядисва.

Между другото, ненавиждам името Джослин. Страшно неблагозвучно и грубо име.

Лили и Джейми истинска двойка ли са (били)? Винаги съм си мислела че е малко ала Робстен.

# 107
  • Разпиляна във въображението
Магнус -

# 108
Доколкото аз знам си бяха двойка, Робстен не съм ги следяла никога, не мога да правя сравнения.

В книгите се казва, че косите им са еднакви, затова и по такъв начин си зададох въпроса  Peace Според мен е тъпо да са толкова различни, като са в червено поне да са в един и същ цвят.

Магнус добре изглежда така.

# 109
  • UK
Е, то в книгите се казват много неща... Включително такива, които съществуват на една страница, но не и на следващата. Simple Smile "Има заден вход, да влезем през него... О, не, ето го Люк, ами сега? Как ще излезем, къщата няма заден вход".

# 110
 Бе външният вид на героите е малко по-различен случай. Пак казвам, като ще я боядисват така или иначе, по-логично е да ги направят един цвят, не едната оранжева, а другата - виненочервена.

# 111
  • DE
То и Люк е със сини очи в книгата, а пък тоз цветнокож как ще го докарат  newsm78
Новият Магнус не ми харесва, няма харизма като Годфри  Crossing Arms

# 112
  • UK
Никой няма харизма като Годфри Sad

# 113
Изи

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:57 от Miriel

# 114
Това е лошо, особено ако е от Пандемониум. Изи трябва да е с дълга бяла рокля, за да не се виждат руните от долноземеца. Не трябва да е разголена. Плюс това не виждам червения камък на врата й Sad

# 115
Това е лошо, особено ако е от Пандемониум. Изи трябва да е с дълга бяла рокля, за да не се виждат руните от долноземеца. Не трябва да е разголена. Плюс това не виждам червения камък на врата й Sad

Очевидно много неща няма да виждаме. Смисъл най-много Grinning

# 116
Толкова ли е трудно да се придържаш малко към книгата, не знам? В такъв смисъл, че това ще стане тъпо, знае, че онзи ще види руните, знае, че трябва да ги скрие, а се изтипосва така. Не е ок.

# 117
Скоро ще излезе и sneak peek

Не си спомням филма. Трябва да си припомня

# 118
  • София
Той сериала няма ли да продължи от там до където беше свършил филма или ще се върнем от началото на историята?

# 119
Той сериала няма ли да продължи от там до където беше свършил филма или ще се върнем от началото на историята?

Двете продукции нямат нищо общо. Нито екип, нито студио, нито продуценти, започват отначало.

Общи условия

Активация на акаунт