Shadowhunters (Реликвите на смъртните) - сериал на ABC Family

• 71 985
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Малек

# 121
  • UK
Ъъъ.. Ходж.

# 122
Ами то Ходж по-секси от Джейс, бе!

Харесвам Малек в книгите, обожавам ги. Май и тук ще ги харесам Simple Smile

# 123
Ами то Ходж по-секси от Джейс, бе!

Същото си помислих снощи. Поредни свободни съчинения, а уж трябва да е горе-долу на възрастта на родителите им. До Валънтайн и Люк, които са избрали, изглежда като бебе ooooh!

# 124
Свободните същинения сега започват. Гледай!

"Люк ще бъде полицай, а Доротея е млада и е приятелка на Клеъри" каза Касандра Клер в Туитър. "Сериалът ще е много различен от книгите" допълни Клер.

# 125
И това го видях... Касандра както винаги много впечатлена от всичко и всички, а моят ентусиазъм продължава да върви скоростно надолу.

# 126
  • UK
Аз просто го възприемам отделно от книгата, както и филма. Няма как да е сто процента същия. Иначе актьорът, който играе Ходж е само около пет години по млад от Ходж в книгата. Просто в книгата някакси винаги съм си го представяла като Джайлс от Бъфи, който е към 50-55, и затова този ми се струва супер неподходящ. Мисля, че залагат на добрата стара формула от CW - свръхестествени елементи и свръхсекси каст. Работи за CW. Ролята на Ходж вероятно ще е доста променена, понеже ако Клеъри и останалите са на по 18, родителите им трябва да са поне на 40, а Ходж определено не е. Доротея като приятелка, която се оказва демон, мога да я видя, не ми се струва лоша идея. Стига да се окаже демон накрая, де. В книгите няма достатъчно действие за цял сериал, така че предполагам ще показват доста от същинското преследване на демони, което в книгата не е показано. Тоест като Бъфи.

# 127
За 13 серии стига първата книга, плюс ако показват преследване на демони. Само се надявам да си оставят бройката такава, а не да залитнат към формулата 22-24, че тогава вече ще станат локуми.

Изобщо съм изключила филма като представа за нещо, там Валънтайн и Ходж също не бяха на едни години. Но сега Касандра да ми обяснява, че в книгата Ходж е на 35-36, при положение, че много добре знаем, че с останалите са ходели на училище заедно... Хайде сега. Започва да ме изнервя и тя. Не помня да е споменавала, че той е по-млад от Валънтайн и останалите, определено щях да го запомня, при положение, че още преди да излезе филма си го представях по-възрастен. За Доротеа съм ОК, там не е толкова важно.

За мен най-тъпото в случая е, че бяха дали зелена светлина на филма, имаха и насрочени снимки. Трябваше да сменят режисьора и сценаристиката, да им дадат втори шанс като с Пърси Джаксън, и тогава вече ако ще правят друго - да правят. Защото според моето скромно мнение, филмът не беше позициониран както трябва чисто като дати, взе го калпаво студио, дето не си мръдна пръста с кой знае каква промоция (освен тура на актьорите по разни молове) и някой ги беше излъгал, че ако го направят по-детски, ще е по-добре. Актьорите не бяха никак лоши, дори Джонатан Рис Майърс, който, предполагам, на никой не му се връзва като Валънтайн. И Джейми, дето отнесе много хейт, но за мен успя да улови това мрачно излъчване на Джейс, въпреки, че за някои може да не е секси.

# 128
Аз от Касандра съм разочарована още, когато се снимаше филма. Затова и съм бан от туитъра й Whistling Тя на всичко е доволна, но какво и да каже - нито работи по филма, нито по сценария, избора на актьори... изобщо тя няма грам дума в цялата тази история.

Харесват ми актьорите. Така и така няма да се приближат до моята визия за героите, поне да са красиви Peace

# 129
  • DE
На мен Джейс, Саймън и Магнус от филма си ми бяха екстра. Добре играха, вписваха се в описанието от книгата, обаче скапания сценарии развали всичко  Crossing Arms
Предполагам обаче, че и сериала ще е насочен към по-младежка аудитория, така че нямам кой знае какви очаквания, да не кажа никакви  Whistling

# 130
Аз от Касандра съм разочарована още, когато се снимаше филма. Затова и съм бан от туитъра й Whistling Тя на всичко е доволна, но какво и да каже - нито работи по филма, нито по сценария, избора на актьори... изобщо тя няма грам дума в цялата тази история.

Тя сама си е виновна, Роулинг и Джон Грийн дават чудесен пример за това как авторите трябва да постъпват при екранизации. Това че Касандра и подобните на нея (например Л. Дж. Смит) не са успели да се договорят си е техен проблем.

Красиви са, да, ама то само с красота не става. Повечето са сладникави и mainstream, за да задоволят американските тийнчета, към които главни ще е насочен, а после защо актьорската игра куца ли, куца.

# 131
Ииии Джейс

# 132
  • срещу двата комина :)))
аз леко започвам да се отчайвам от тоя сериал   Mr. Green ако ше ми правят нещо като Дневниците или Оригиналните хич няма и да се напъвам да го гледам  Mr. Green

# 133
Кога се очертава да бъде пуснат сериала ? Сигурно няма да бъде много много по книгите

# 134

Иначе за сериала - 2016

Общи условия

Активация на акаунт