Shadowhunters (Реликвите на смъртните) - сериал на ABC Family

• 71 959
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Припомнете ми и в книгите ли майка и дъщеря бяха толкова различни една от друга като цвят?

Никак даже. Бяха си доста еднакви - червенокоси и зеленооки Simple Smile Цветовете на героите имат голямо значение в тази поредица. Много са навързани заради скритите роднински връзки и е дразнещо това, което правят с избирането на неотговарящи на описанието актьори. Какъв е този черен Люк, умът ми не го побира!

# 91
  • Разпиляна във въображението
Имаме си почти от всичко. Полит коректни са - чернокож, бели, латино, с азиатски черти...

# 92
Джейс и Клеъри

# 93
Уф, някак си може и да свикна...

# 94
  • срещу двата комина :)))
светла ми е таз Клеъри ...

# 95
Не ѝ улучват косата и това е  Joy

# 96
  • UK
Ама тя точно такава трябва да е. С червената коса на снимки е сложно, понеже изглежда различна в зависимост от светлината, но така или иначе Клеъри по принцип е със светла червена коса, не черна с червен отенък, и не бива да изглежда боядисана. Мен ме притеснява леко Изабел, дано греша, но такава драма ми лъха от нея по снимките, че не знам каква Изабел ще става от нея. Странно ми е да вземеш актриса, играла само в сапунки, за такава роля.

# 97
  • DE
Днес се загледах в клипа на Тейлър Суифт. Младежа май е новият Джейс  Thinking

# 98
Да, той е

# 99
  • Варна
Мауна Таоре ще играе Мадам Доротея

София Уелс ще играе малката Клеъри

# 100
Доста млада Мадам Доротея  Simple Smile

# 101
  • Варна
Намерих това. Тя певица ли е.

# 102
  • UK
Някаква всестранно развита личност е, завършила гимназия на 14 с почести, на 17 пак с почести взима бакалавърска степен, от 13 годишна е на Бродуей, танцува, свири на пиано и китара, и в свободното си време работи като доброволка в детска болница. Само крила не са й поникнали още. Simple Smile

# 103
  • София
Мен много ме радва косата й, винаги точно такова морковче съм си я представяла Simple Smile пирфектна Simple Smile

# 104
  • Варна
Някаква всестранно развита личност е, завършила гимназия на 14 с почести, на 17 пак с почести взима бакалавърска степен, от 13 годишна е на Бродуей, танцува, свири на пиано и китара, и в свободното си време работи като доброволка в детска болница. Само крила не са й поникнали още. Simple Smile
брей брей  Shocked
И мен ме кефи косата й  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт