Звездни компромати- 244 част

• 70 875
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
 Ааа, верно, че и на Дъглас прилича,или се опитва да си предаде такъв вид.Абе, не е лош.

# 661
Ааа, верно, че и на Дъглас прилича,или се опитва да си предаде такъв вид.Абе, не е лош.
ти и шиши сте по-хубави.

Домусчиева е била хубава преди да се опне.

# 662
  • София
Грозна - грозна, ама кръстиха на нея хотела ooooh! Laughing

Скоро няма да бъде Wink)

# 663
Домусчиев го мислех за висок, едър мъж с тая голяма глава, а той някакъв такъв среден на ръст и големоглав. Странен ми е и то едно такова мазно странно.

# 664
  • Пловдив
Домусчиев го мислех за висок, едър мъж с тая голяма глава, а той някакъв такъв среден на ръст и големоглав. Странен ми е и то едно такова мазно странно.
Кажи как познаваш чантите Simple Smile

# 665
Ъ? Какви чанти? newsm78

# 666
  • Пловдив
Ми все едно събира таксата във WC-то на пазара, но пък чантето и е Diorrr Crazy

Как разбра, че е Диор? По какво личи? Искам и аз да знам.

# 667
Къде тази чанта? Ръчните чанти на Диор (тези,които не са тип клъч,портфейл,или тем подобни), обикновено от лявата страна,до дръжката им виси едно голяма "D", за Диор. Може и Д и Р . Това е един класически и лесно разпознаваем модел на Диор. Имат,разбира се много чанти на които нищо не им "виси".

# 668
# 669
Ако за тази чанта иде реч, има надпис, Янтре
Коментираше се, че лелята е с дрескод като за пред тоалетната.

# 670
Гледам"Мис Пепеляшка". Контурирането на лицето не ми допада. Както и силния грим. Участничката е 27 годишна,а гримирана е като 38 год.

# 671
 Тази сивата чанта може и Майъл Корс да е,поне аз не мога да я оприлича на никой от познатите ми модели Диор. Но пък дамата в червено,ляво на едната снимка, е с имитация на Ив Сан Лоран.

# 672
Тия от Хайлаф ударих кьоравото с албума от Пролетния бал на КРИБ, за 22 часа за събрали над 40 000 лайка, а за утре са ни подготвили нови 950  Shocked снимки от събитието...
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.300723995842.157304. … ype=1&theater

# 673
  • София
Беновска и Бойко гаджета ли са?
Joy Joy Joy

А този защо е отишъл на бал със зъбобол? Подут е от едната страна или аз недовиждам?!

Това е мъжа на адвокатката и БНД й.

# 674
Как разбра, че е Диор? По какво личи? Искам и аз да знам.
Сега ще ти я намеря. Чакай, че забравих от кой цирк беше - Наградите или Руския бал... ooooh!
Ето, има голяма табелка на кожата отпред Joy https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11057905 … b&oe=55DC33DF

Ми чудесно, аз не питам кой е, а защо е отишъл така издут на бал.

Общи условия

Активация на акаунт