Вис Виталис в Пловдив

• 1 828
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, бих искала да изкажа разочарованието си от управителката на магазин Вис Виталис в Пловдив който се намира между Бриколаж и Форд Мото Пфое. Преди месец поръчахме детско легло "Деси Макси", взехме го, наехме човек, за да ни го сглоби при което се оказа, че липсват части от креватчето, а други не бяха изрязани правилно. И така след много разправии и нерви, след седмица сглобихме креватчето. Днес отивайки отново (въпреки всичко) да купим комплект шишета на AVENT, за подарък на касата момичето каза, че можем да ги заменим с касовата бележка. При опита да заменим комплекта на същия ден възникна спор между персонала - едните казват, че може да се замени, другите че не може. В крайна сметка той не бе заменен. Ние със сигурност няма да отидем отново във Вис Виталис!!!!!!!!!!

# 1
  • Пловдив
Каква беше причината да не ви го заменят?Една жалбичка до Комисията за защита на потребителите не е лошо да пуснете
Аз съм сменяла досега много неща в този конкретен магазин и съм доволна.Дори без касова бележка и безплатно ми смениха цип на един космонавт,тяхно производство

# 2
Аз също харесвам тази верига и много често пазарувах от тях и може би за това се разочаровах толкова много от отношението онзи ден. Както споменах ни казаха при плащането, че можем да заменим, след това се оказа, че продукти от този вид не може., разбирам за памперси, продукти свързани с хигиената, но в нашия случай става въпрос за не разопаковани шишета, които никак не са евтини. Sad

# 3
  • Sunshine state
И аз съм от доволните- сменяли са ни блузка без проблем. Може би е трябвалобда сменят и шишетата,все пак са неразопаковани.

# 4
Здравейте, бих искала да изкажа разочарованието си от управителката на магазин Вис Виталис в Пловдив който се намира между Бриколаж и Форд Мото Пфое. Преди месец поръчахме детско легло "Деси Макси", взехме го, наехме човек, за да ни го сглоби при което се оказа, че липсват части от креватчето, а други не бяха изрязани правилно. И така след много разправии и нерви, след седмица сглобихме креватчето. Днес отивайки отново (въпреки всичко) да купим комплект шишета на AVENT, за подарък на касата момичето каза, че можем да ги заменим с касовата бележка. При опита да заменим комплекта на същия ден възникна спор между персонала - едните казват, че може да се замени, другите че не може. В крайна сметка той не бе заменен. Ние със сигурност няма да отидем отново във Вис Виталис!!!!!!!!!!

Здравейте BG Мами и татковци,

И ние с жена ми си купихме бебешко легло от същия магазин на бул. Съединение. И бих искал да изразя дълбокото си възмущение от всичко свързано с леглото.
1. Леглото пристигна в 3 аверски тежки пакета. Аз, сам човек трудно ги пренесох.
2. Инструкцията за монтаж представлява един хвърчащ парцал от 3 листа А4 защипани с телбод в единия ъгъл. Така наречената инструкция е неграмотно и непрофесионално направена. Неудобна е за масовия потребител, че и за технически грамотни хора е непонятна. Инструкцията повече прилича на драсканица на петокласник с MS Paint. Липсват важни изображения, липсва упътване, липсват важни детайли, напечатаното е с гадно качество и не се виждат важни подробности. В същото време на една от страниците е дадена терминология с чертежи на сглобките, които са напълно ненужни за когото и да е било. Да не говорим, че на тази страница начертаното прилича на карикатура с квиви и неправилни линии.
3. Сглабянето на леглото отнема чудовищно много време, защото липсва важна информация. Как се сглабят водачите на чекмеджетата?! Как се сглабят пантите?! Непонятно. Всичко самичък си търсих от интернет. Добре, че пройзводителите на самите панти са си написали марката на пантите, да видя, да ги намеря и  да си изтегля тяхната инструкция... Липсват важни отвори в плоскостите - аз съм си ги разпробивал. Други отвори са направени с по-малък от нужния размер - пак аз си дупчих. Естественно наръсих всичко със стърготини от дупченето - айде чисти после.
Трудно е човек да разбере как да ориентира отделните плоскости в пространството - коя плоскост към коя да сочи не е ясно.
Люляещата част и сглобките й са проектирани неграмотно. Трябват минимум 3 души за лесното й сглобяване.
Липсват болтове в комплекта, а в същото време са ми изсипали части от други мебели, който са ненужни.
Сглобките на стените на едни малки чекмеджета са направени от 3 супер масивни и здрави елемента, докато дъното на чекмеджетата е изработено от прекомерно тънък материял. В същото време плоскостта на която спи бебето не е захваната по никакъв начин, аз съм си я захванал с мой винтове.
И много, много други неграмотно направени неща. Цената на леглото е близо 500лв. и какво получаваме в замяна?! - упражнение за луди.

Поздрави и успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт