Женени от пръв поглед - 6

• 66 488
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Светлана наистина е много красива на тази снимка, едни дрехи и лек грим как променят човек. Ако си смени изцяло гардероба и започне да слага лек ежедневен грим, нарочената красавица Гергана може само да и диша праха...
+1

# 121
Светлана наистина е много красива на тази снимка, едни дрехи и лек грим как променят човек. Ако си смени изцяло гардероба и започне да слага лек ежедневен грим, нарочената красавица Гергана може само да и диша праха...
+1

+1

хайде още малко до довечера Simple Smile и ще имаме нови теми за клюкане

# 122
Да съм изказала някакъв извод за твоя характер по повод лаковете ти? Не! Как ,като незнам нищо друго за теб. Освен това, виж какъв хубав разговор си водим. На мен лично ми е приятно.

Иначе ...
Говорила съм само за Гергана и извода за нейната повърхностност не е само на база обувките в гардероба. Много вещи, малко думи, малко мисли - комбинацията ме навежда на мисълта, че е най-малко скучна.

Зависи... На мен Гергана не ми е скучна, а напротив. Натоварват ме хора, които много бърборят, скачат от тема в тема, демонстрират знания, анализират, задават въпроси, не слушат или не зачитат отговорите, после пак шумят нещо, после още анализират, хилят се, пак питат, пак имат отговор, преди попитания... Въобще създават голяма джабала. Прекалената екзалтация ме дразни.
Малко мисли... - не мога да правя такива прибързани изводи за никой от участниците, на база това, което са показали в предаванията. В спалните им, в самолетите и баните им имаше камери, но в главите им още не са имплантирали.

А иначе за дрехите в гардероба - наричам го начин и стил на живот.
И го уважавам!
Абе фактът, че спортува и поддържа, предизвиква у мене само адмирации.
Парцалани и небрежарки не са точно хората, в чиято компания се чувствам най-уютно.

Същото е и моето мнение, та в този ред на мисли Антония ми е дразнеща.

# 123
Светлетето е не само хубава, тя е деликатна, с много леко и свежо чувство за хумор, позитивна, усмихната. С прекрасна фигура, пък никъде не видях и не чух претенции от нейна страна за здравословно хранене, парадиране със спортната  фигура, режими и такива подобни работи. При нея всичко е толкова естествено и ненатрапчиво. Направо ме е яд, че и Перник, и Казичене не са ми удобна дестинация за да се запиша в нейните курсове.
Какво друго ми остава, освен и аз да се съглася.  Peace Единственото необременяващо женско присъствие в предаването.

# 124
  • София
Нормално Светлана да е хубава на снимката - професионална снимка, обработена... В действителност не изглежда по този начин. Не че не е симпатична.

# 125
Нормално Светлана да е хубава на снимката - професионална снимка, обработена... В действителност не изглежда по този начин. Не че не е симпатична.

Peace  Но пък ми е в пъти по- чаровна от Гергана.
Също спортува, но никога не е акцентирала на това, а Гергана не помня нещо друго да е споменала освен храненето и гиричките и

# 126
Толкова време мина от вторник, че вече забравих героите, та влязох да се подсетя кой кой беше.

# 127
Мернах някаква реклама вчера... май май ще имат срещи с психолози, м?  newsm78

# 128
Действието се развива в дома на Г+Г след години....
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Внучката на Гергана я попитала : - Бабо, какво е любовник? Гергана се плеснала по челото, отворила гардероба и оттам изпадал един скелет.

# 129
Ако щете вярвайте ,Наско яко нахранил Тони....

# 130
Че той, каквато е лиготия, може ли въобще да " готви"...?

# 131
днес ще дават 7-ми епизод, а до финалът 12-ти епизод, каква ли драма ще настане  Thinking
Днес четох някаква статия с копиран статус на Георги от ФБ. Отначало симпатизирах на този мъж, казвах си, че е нараняван често емоционално, свил се е в себе си, Гергана е властна, това му пречи да се изяви, всеки си има своите странности и т.н. Но след като прочетох, какво е написал днес, къде е вложил ирония, къде не, с някаква нотка на заплаха, ми се стори елементарен. И в случая се получава много тъпо, за нас зрителите. Гледаме някакви събития от преди месеци, по една серия на седмица  ooooh!, и съответно някои от двойките + роднините им във ФБ си разменят послания, пишат някакви коментари към страницата на предаването, абе ....

# 132
Ами тва е по лесният вариянт.Я си представи ,че се излъчва на живо  и трите двойки се откажат.

# 133
  • SF
Мммм, Vitaly, виж как са ти разяснили вариянтите! Laughing

# 134
Сеир...това щеше да стане

Общи условия

Активация на акаунт