Женени от пръв поглед - 6

• 66 141
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Не ми пречи. Напротив винаги ми е била интересна и другата гледна точка. Иначе нямаше да влизам във форуми, а щях да пускам постове във facebook.

# 106
Прашинке, казах го с най-добри чувства... оправданията за съпруга също затвърждават мнението ми.
Важното е ти да си щастлива и аз ти го пожелавам Grinning

# 107
Цял живот излизам с мъже пък нямам никакви теории, кой модел взаимоотнишения са вечни. Но затова е пълен форумът - в теорИсториите на другите откриваме истини за себе си.

# 108
Въпрос към интелектуалките - тук!

" Всички нещастни семейства си приличат,а  всички щастливи семейства са щастливи по своему "
Кой го е казал?  Wink

# 109
Цитатът е сгрешен. Оправи го и тогава ще ти кажа кой е авторът и от кое негово произведение е.  Crossing Arms

# 110
Цитатът е сгрешен. Оправи го и тогава ще ти кажа кой е авторът и от кое негово произведение е.  Crossing Arms

"Всички щастливи семейства си приличат. Всяко семейство е нещастно по своему"
 Embarassed

# 111
  • ❌❌❌
 hahaha hahaha hahaha

Това точно ще да го е казала някоя сафоронка. Mr. Green Ор'гиналният всички го знаем чий е. Sunglasses Все пак членуваме в БГ-мама. Flutter

# 112
Знаем дъртите. Младите откъде да знаят?
Освен ако не се сетят да попитат родителите си - сигурно са писали тема по него в училище.  Laughing

koki1, заповядай!

# 113
  • ❌❌❌
Таласъм, ти да нямаш няк'ва роднинска връзка с Тон'ту или Танаску бе? Mr. Green

# 114
  • Тра-ла-ла
Три пъти УРА!, поздрав по радио "Хоризонт" и тиквен медал.
А при 10 статии, списани въз основа на измишльотините на даден потребител се печели голямата награда - издигане на бюст паметник на потребителя в близката до него градинка  Joy

# 115
Голямо затишие настанало тук  Tired
Много готина таз Светлана  Flutter
Скрит текст:

# 116
Много е красива, наистина. И по характер е готина!

# 117
Светлана наистина е много красива на тази снимка, едни дрехи и лек грим как променят човек. Ако си смени изцяло гардероба и започне да слага лек ежедневен грим, нарочената красавица Гергана може само да и диша праха...

# 118
           Оф, да идва следващият епизод, че ми идват в повече излиянията на sunman ...

# 119
Светлетето е не само хубава, тя е деликатна, с много леко и свежо чувство за хумор, позитивна, усмихната. С прекрасна фигура, пък никъде не видях и не чух претенции от нейна страна за здравословно хранене, парадиране със спортната  фигура, режими и такива подобни работи. При нея всичко е толкова естествено и ненатрапчиво. Направо ме е яд, че и Перник, и Казичене не са ми удобна дестинация за да се запиша в нейните курсове.

Общи условия

Активация на акаунт