Женени от пръв поглед - 6

• 66 134
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Добре де,  кажете заедно ли са двойките или не? Не вярвам никой да не знае!  newsm78
Аз знам за АА и СС, че са си заедно. Информацията ми е отпреди седмица-две, да кажем. То в тези динамични времена, знае ли са, днес са заедно, утре - не. Crazy
И аз от днес имам инфо за С-тата, че са си заедно  Whistling
Дано е така!

# 91
Какви са тези цитати от ранния комунизъм?!  hahaha Сигурно си и фен на теориите от 60те и 70те, че половите сношения трябва да са 1-2 седмично и че онанизмът е вреден навик Joy

За незапознатите  Whistling:
Скрит текст:
Особени усилия трябва да се вложат в борбата за изкореняването на онанизма, или т. нар. „самотен порок” – полово задоволяване по неестествен начин, разпространено повече сред момчетата и по-малко сред момичетата. С необходимата деликатност и сериозност, а не със заплахи и бруталности трябва да се обясни, че половото самозадоволяване не е неизлечима болест, а вредна, но преодолима привичка, която изтощава организма и уврежда здравето и може да доведе до самовнушена полова импотентност. (…) Затова се препоръчва в случаите на умерен онанизъм привидно да не го забелязваме, но да променим дневния режим на детето, като включим в него някои противодействуващи мерки. Децата и подрастващите трябва да се приучат да спят на полутвърдо легло (дъски под дюшека), при умерена температура и леки завивки, като ръцете бъдат над тях. Да не се допуска излежаване след събуждане от сън. (…) Да се носят удобни дрехи, които не пристягат тялото, да се избягват подправките, преяждането, безделието, еротичните възбуди – танци, филми и пр. Много полезно действа физическият труд и физкултурата на свеж въздух. Да се избягват колоезденето и ездата.

д-р Петър Милев, научен сътрудник в Педагогическия институт при БАН

Скрит текст:
Хигиена на брака

Като норма за здрави съпружески двойки се считат 1-2 полови сношения в седмицата. Най-подходящото време е преди сън. Когато единият от съпрузите или и двамата са уморени, допустимо е полово сношение сутрин. Дневното полово общуване не е препоръчително.

Физиологическа потребност у повечето хора е да се удовлетворяват напълно с един полов акт. Прекаляването в това отношение изтощава нервната система и в крайна сметка става причина за полово безсилие.

проф. А. Б. Прайсман
E и аз исках да ги цитирам Simple Smile
Аз много "ги преживявам нещата" ,обичам чуството да води ,да има страст и романтика.
С и С ,са намерили допирна точка.Те най зряло изживяват нещата .

# 92
Не ми се гледа предаването, предпочитам да ви чета.

# 93
Бракът се гради основно на физическата част.Няма къща без основа ,а леглото е това.

Няма да коментирам последващите писания в стил "Мъжът и жената интимно" от 70- те години ли не помня там кога.
Абсолютно не съм съгласна с написаното! Поне при нас жените или нека пиша за мен си - ако нямам духовна връзка или поне никакви симпатии към даден мъж няма как да се случи нещо физическо между нас. Трайно. Преди всичко е духовната връзка, любовта и след това физическата част без,  която не може!

Даже самото предаване в отношенията на Г&Г го доказва. Един гол секс и к,во пра'им после? Те сами си го казват има само физическо привличане, защо тогава не се получава, а?

# 94
Разгледах профила на Светлана чак сега. Очарована съм! Ето това е интересна личност!

# 95

Зависи... На мен Гергана не ми е скучна, а напротив. Натоварват ме хора, които много бърборят, скачат от тема в тема, демонстрират знания, анализират, задават въпроси, не слушат или не зачитат отговорите, после пак шумят нещо, после още анализират, хилят се, пак питат, пак имат отговор, преди попитания... Въобще създават голяма джабала. Прекалената екзалтация ме дразни.

Ако разгледаме двойките така:

Георги и Гергана говорят малко - премълчават много. Не им се получават нещата.
Антония говори много, Атанас - малко. Не им се получават нещата.
Светлана и Стефан не спират да говорят без задръжки от първия миг. На тях им се получават нещата.

Изводът ми е, че в разговарянето е истината. Нали всички "специалисти" съветват да говорим за нещата, за които мислим.

# 96
  • София
Ако разгледаме двойките така:
Антония говори много, Атанас - малко. Не им се получават нещата.
Светлана и Стефан не спират да говорят без задръжки от първия миг. На тях им се получават нещата.
Бъркаш доста понятията. Изобщо с теб сме на различни полюси като мислене, но така е по-интересно.
Да си чувала за баланс в отношенията? Смяташ ли, че двама човека трябва да са като латерни, за да си паснат. Аз съм приказлива, мъжът ми е мълчалив. Ако плямпаше като мен, мерси. Не ми трябва мъж-бърборко. Това, че някой мълчи, не означава, че премълчава нещо.
И въпреки че съм с очила, така като гледам, именно Антония и Наско май вървят доста добре поне от това, което виждам на екран. Няма как Тони да се обвърже с властен мъжкар. На нея си й трябва един такъв добрушко, който да си го оформя както на нея й харесва, и да си приказва, а той да си я слушка.

# 97
  • София
Леле ... тези теми се развиват по-бързо от колкото мога да ги следя  Joy

# 98
Аз съм овен, а мъжът ми е риби. Аз изразявам всичките си емоции, той мълчи като риба и ми се усмихва. Досега тази формула е почти перфектна. Винаги съм казвала, че двамата се уравновесяваме един друг. Обаче като се депресира и млъкне, ме побърква. Какво ти е, питам го, мълчи и се цупи. Един път не ми е казал какво харесва в мен. В началото на връзката ни бяхме на косъм да се разделим. Той дойде пред блока на майка ми, ревящ, и аз си казах "Брех, тоя мъж сигурно ме обича"... До ден днешен след 10 години и две деца, не ми е казал нещо хубаво, за да разбера, че той ме обича заради това, това и това. От време на време избухвам и ми минава като на всеки овен. Той си гледа мачовете, смее ми се че обичам книги и истории разни, че слушам музика и кича секцията с разни сантиментални неща, защо съм носила шалове и "фъртикета" ... Един път ми напсува книгите, понеже аз си ги нося навсякъде с мене "за какво ми били" ... душевен инфаркт получих ... Обаче е факт, че сме страшна комбина и постигаме целите си заедно с известни компромиси...
Та...мълчанието не си е работа .... Ако мен ме накарат да кажа нещо за мъжа ми най-малкото един кратък разказ мога да съчиня за неговата личност, защото по принцип имам интерес към душата на хората (какво го ядосва, радва, тревожи и то в детайли, аз съм тази, която прави и предвижда нещата така, че да не се разстройва и т.н.) Обаче ми е криво, че той едва ли дори знае какво трогва моята душа.  Искам да говори малко повече - ДА!
Овенът иска да бъде обичан с причина, веднъж да му докажеш, че го обичаш заради него самия, повече няма да се интересува от нищо друго, и е верен до гроб и е склонен да живее по начина на любимия си щом знае,че е разбран и обичан.
Ето защо на Георги му е трудно да общува с Гергана. Тя не се интересува от неговата душевност. По принцип не обичам хора, които не говорят, понеже така незнам какво мислят. Не е ли по-лесно да си казваме, какво ни е на душата. Толкова ли е трудно?

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 16:03 от praschinka

# 99
А за Антония не съм сигурна, че иска кученце за мъж. Повечето жени си падат по лошите момчета и подсъзнателно търсят своя "господар" ....

# 100
И още нещо да вметна, Прашинке. Мълчанието на твоя мъж не е от това, че е зодия Риби. Нито мразенето на книги, нито неизразяването на каквато и да била емоция и разбиране.
Аз съм същата зодия Риби и вервай ми, че нямам нищо общо с описанието на твоята половинка. На абсолютно другия полюс съм - емоционална,  Контактинова ми е фамилията, чета по път и над път - книгите са първото нещо, което слагам в багажа си и в книжарниците нямам спирачки, анализирам, коментирам, все се мъча да разбирам. Не мълча, ама никак.
Та да ти кажа, сестро, темерутщината няма нищо общо със зодиите.
Досега да съм му строшила поне един тиган в главата на твоя домашен любимец, ако ми си беше паднал на мен.

# 101
Рибите бърборят много, но не споделят вътрешния си свят. Две гаджета риби съм имала, а най-добрата ми приятелка от първи клас е риби. Всички имат много общи неща. Склонни са да изкарват нещата по-черни отколкото са, страх ги е да не задлъжнеят с пари, все искат да не харчат, а да спестяват, обичат да си правят лековати бъзици с хората. Веселяци са, центъра на компанията. Иначе не са лоши, а напротив много добродушни и не налагащи се. Като цяло ги харесвам (явно). Обаче не харесвам, че не подпират думите си. Както е и при вас!

# 102
Жива да не бях!  Каква зодиоразбирачка се извъди.
Както рибите във водата са различни, така й хората зодия Риби са абсолютно различни. Това, че на теб са се паднали или пък ти си ги избираш и привличаш такива е друга работа. Когато привличаш едни и същи типажи в живота си, явно има нещо, което трябва да промениш в себе си. Ама това си е абсолютно твоя работа. Обичайте и се множете.
Това с парите направо ме разсмя яко. Светна ми защо нямаш "много" обувки и едната карирана риза ти стига в комплект с гуменките.
Така като ти чета анализа, явно изводите са ти  от преките наблюдения на  домашната  риба, голям късмет си извадила.

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 17:15 от seti

# 103
  • Тра-ла-ла
Време ни е за по 1-2-3 бири. Мейк лаФ, нот уор Laughing

# 104
Вярно, че няма нищо ново за обсъждане, а вторник е далече, но не нападайте Прашинката.  Peace

War is over if you want it, war is over now  Hug

Общи условия

Активация на акаунт