Женени от пръв поглед - 6

• 66 736
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
PURE - не мисля, че го клеветиш Жорето Wink И на мен ми направи силно впечатление как прие чадърчето, но реших, че може да е и опит да се изтъкне пред Гери, малко да си подхрани самочувствието, което явно също е проблемно  Laughing  За "ма"-то не бях сигурна, че правилно съм чула и след твоя коментар се върнах на споменатите моменти. Първият е на част 1 около 27-ма мин., където може и да казва: "Върти ма", но може и да казва: "Върти малко" - не съм напълно сигурна кое точно от двете е, но вторият момент е след 10-та мин. на част 3 и там аз поне ясно чувам: Аз, съм аматьор, МА"  Shocked smile3505

Успокоих се, мислех, че само аз съм ги чула тези моменти, а и Гергана въобще не реагира на обръщението "ма", ако бях аз веднага щях да направя забележка. А за чадъра - на мен ми стана жал за момчето, което сигурно също е гледалo епизода и този коментар по негов адрес от страна на Георги беше гаден, добре че Гергана отвърна "Не вярвам".

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 14:36 от Анонимен

# 346
Успокоих се, мислех, че само аз съм ги чула тези моменти, а и Гергана въобще не реагира на обръщението "ма", ако бях аз веднага щях да направя забележка. А за чадъра на мен ми стана жал за момчето, което сигурно също е гледал епизода и този коментар по негов адрес от страна на Георги беше гаден, добре че Гергана отвърна "Не вярвам".
Мдам, интересно е колко много хора и тук включително са били крайно впечатлени от "селските" и "просташки" прояви на Наско да носи анцуг в Испания и да плува в морето, но пък съвсем друго си е Инелегентният, Възпитан и Съобразителен мъж да използва обръщение като "ма"  Grinning
 А що се отнася до реакцията на Гергана... - след като след цялото орязване и монтиране на кадри и ние виждаме подобни прояви на Георги, едва ли това му е първия път и е напълно възможно пък тя да предпочита  в личен разговор да реагира на някакви подобни негови "изцепки", защото и аз например хич не обичам публично да реагирам и да правя коментари и забележки - за мен подобно нещо пред свидетели уязвява напълно излишно отсрещната страна... и в този ред на мисли Гери ми се вижда доста по-съобразителна от Георги. А пък той точно обратното - въпреки всички заявки, че го е грижа за другите, непрекъснато съзнателно или не я уязвява и да се чуди човек тя на кое по-напред да реагира  ooooh!
На мен обаче от този епизод много силно впечатление ми направи и друг момент, който никой не коментира - странната мимикрая на Георги, когато обясняваше, че колегите му най-добре познават "кривата" му страна, направо ми е плащещ на моменти този човек... има нещо голямо и прикрито в него   newsm78

# 347
И мен ме издразниха тези две кляфки, те пред камера какви неща наговориха, представям си без тях какви ги плещят заедно с Гергана  Crazy

А мен ме изрдазниха с клишета от рода на "мъжа еди какво си", ,"пък то жената еди що си", "ама тя Гери е жена и като жена може да е емоционална, ама той е мъж, какво с перце ли да го галят" и т.н. и т.н.

# 348
Мдам, интересно е колко много хора и тук включително са били крайно впечатлени от "селските" и "просташки" прояви на Наско да носи анцуг в Испания и да плува в морето, но пък съвсем друго си е Инелегентният, Възпитан и Съобразителен мъж да използва обръщение като "ма"  Grinning

Ами, има разлика между това един интелигентен човек да употребява "ма" в някакъв майтап и това по принцип да имаш просташко и невъзпитано поведение. Не си спомням случаите, но щом Гери не му е направила забележка - явно е разбрала, че всичко това е шега.

Ако Наско беше някаква търсеща личност и реши, че иска да усети свободата, да се слее с природата или нещо такова и реши да се изкъпе в морето посред зима - реакциите щяха да бъдат съвсем други. Ама той го прави "щот е мъж", което вече говори нещо съвсем друго.  Mr. Green

# 349
И мен ме издразниха тези две кляфки, те пред камера какви неща наговориха, представям си без тях какви ги плещят заедно с Гергана  Crazy

Те и приятелите на Георги не мислят нещо по-различно, просто са различен тип хора и изразяват емоциите си различно - Герганините са първосигнални и си плещят това, което мислят. Тези на Георги са малко по-лицемерни, прикрити и обиграни и обличат отрицателното си отношение в учтиви думи и уж задълбочени анализи на ситуацията. Сигурна съм, че вътрешно си мислят - "как може точно тази да се падне на нашето момче"!? Mr. Green
Мда, и както е модерно да се казва - доброто възпитание се оприличава на лицемерие, а откровената простащина - на искреност....

# 350
Ами, има разлика между това един интелигентен човек да употребява "ма" в някакъв майтап и това по принцип да имаш просташко и невъзпитано поведение. Не си спомням случаите, но щом Гери не му е направила забележка - явно е разбрала, че всичко това е шега.

за мен няма разлика, дали обръщението "ма" се употребява от интелигентен или прост човек, все е грозно. Гери може и да му е направила забележка, но не пред камерите.

# 351
Мда, и както е модерно да се казва - доброто възпитание се оприличава на лицемерие, а откровената простащина - на искреност....
  Peace
Много точно!

за мен няма разлика, дали обръщението "ма" се употребява от интелигентен или прост човек, все е грозно. Гери може и да му е направила забележка, но не пред камерите.
Има разлика в начина по който се използва, смисъла, който се влага, интонация и прочее. Като всяка една дума де ...

# 352
Има разлика в начина по който се използва, смисъла, който се влага, интонация и прочее. Като всяка една дума де ...
Точно изразът "Върти, ма" беше с такава интонация, че няма как да се приеме двузначно. Спирам по темата, последно казвам, че за мен това е една от най-грозните думи в разговорния българския език и не мисля, че трябва да се използва в какъвто и да било смисъл, защото е обидна.

# 353
  • SF
Много неща са грозни. Носът на Георги, отношението му към Гергана, блокът, в който живее семейството на Тони, спалнята на Стефан, грозно е жена да нарича непознати жени кляфки(?!!?), квачки и от сорта. Грозно е мъж да се унижава, особено пък, когато знае, че това ще бъде излъчвано и гледано от приятелките й, родителите му, родителите й, колеги, подчинени - негови и нейни, куп зрители и зрителки... Добре е човек да съобразява  малко  поведението си и пред камера, и зад камера, но пък пред камерата, освен, че е грозно, е и някак непремислено и глупаво.
Понеже, може би като знания и интелект Георги не е глупав, да кажем, че по-късно като се види отстрани, много ще съжалява.

# 354
Откъде мога да сваля последния епизод?

# 355
  • Тра-ла-ла
Откъде мога да сваля последния епизод?
За онлайн гледане.
Скрит текст:

# 356
Много неща са грозни. Носът на Георги, отношението му към Гергана, блокът, в който живее семейството на Тони, спалнята на Стефан, грозно е жена да нарича непознати жени кляфки(?!!?), квачки и от сорта. Грозно е мъж да се унижава, особено пък, когато знае, че това ще бъде излъчвано и гледано от приятелките й, родителите му, родителите й, колеги, подчинени - негови и нейни, куп зрители и зрителки... Добре е човек да съобразява  малко  поведението си и пред камера, и зад камера, но пък пред камерата, освен, че е грозно, е и някак непремислено и глупаво.
Понеже, може би като знания и интелект Георги не е глупав, да кажем, че по-късно като се види отстрани, много ще съжалява.
Грозно ,ама е сценарий.Знам ,че си представяш романтично нещата ,ама не е така.Наско каза ,че докато не са останали 15 жени и 15 мъже ,не са знаели какво ще правят.Кастингът е бил за непрофесионални актьори.Всичко се плаща.Трябва да има сеир ,иначе няма рейтинг.

# 357
Кастингът НЕ е бил за непрофесионални актьори! Беше обявен по ТВ като кастинг за участие в предаване, в което да срещнеш своята половинка. Не са знели, че ще ги оженят преди да се познават, но са знаели защо са там...

Този за актьори си тече и в момента, предполагам, че ги ползват за Съдбите на кръстопът.

# 358
  • SF
sunman, нищо не знаеш за мене.

# 359
sunman, нищо не знаеш за мене.
Нито ти за мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт