Женени от пръв поглед - 6

• 66 734
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
психоложката харесва Жорето и си личи от космоса Simple Smile
Да, но като интересен клиничен случай.

# 331
Това, че е нямала гадже, не значи, че не е излизала с мъже и правила секс.

# 332
  • София
Това, че е нямала гадже, не значи, че не е излизала с мъже и правила секс.
Обаче Гери е със сигурност бисексуална.Мускули ,3 години без  гадже.
Laughing Laughing Laughing Peace Вярноо!
Това нали разбирате,че са шеги?!Просто всичко може да се тълкува двузначно,както при Георги така и при Гергана! Wink

# 333
Това нали разбирате,че са шеги?!Просто всичко може да се тълкува двузначно,както при Георги така и при Гергана! Wink
Както и при всеки Simple Smile

# 334
  • София
Както и при всеки Simple Smile
Именно  Peace!

Сигурно е обсъждано,но аз преди малко попаднах на инфо,че Гери си падала по Стефан в момента.Стефан и Светлана са ми много симпатична двойка,дано им се получат нещата.

# 335
  • SF
Понеже го гледам един час назад, та не мога да повярвам, че Тонито се изтърси на мач с момчетата. Егати досадницата е!
Искала Атанас да й казвал как се чувствал. Ами ако той не иска ?!
Все едно светът се върти около нея!  Sick

Това е по сценарий и идея на продукцията.
Днес половинките ще се запознаят с хобитата си. Стефан отива на тае бо, Тони на мач. Гергана във Велико Търново и Русе - съответно Георги пропуска крос фит тренировките й.
Изобщо ли не се сещате, че това е телевизионно предаване, в което има снимачен екип, сценаристи, редактори??
Утре екипът отива на гости в Тони, за да заснеме първото им готвене заедно. После разговор със семейството - как се прави зимнина, как се прави козунак. Показва се семейният уют на Тони и Наско - всички се събират около масата и говорят за храна и семейните задължения...
После екипът отива на гости на приятел на Георги, за да заснеме сбирките около масата, приятелските разговори.
На следващия ден отиват на работното място на Гергана за разговор с приятелките й. Е, тези момичета трябва да кажат нещо. Може да ви дразнят, но в сценария има "разговор с приятелките на Гергана". И разговорът не може да е "Ами няма какво да кажем по въпроса. Тяхна си работа! Ние не сме най-големите разбирачки и зрителките, които са по-големи разбирачки от нас, ще ни се смеят." Защото това не става за излъчване по телевизията. Не е по сценарий.

# 336
И тъй като приятелките на Гергана са квачки, си кудкудякат. Не могат те да кажат нещо разумно, премерено и деликатно. Нахвърлят се като бесни върху връзката на приятелката си и я разнищват настървено. Ей, толкова да не понасям такива жени.

# 337
И мен ме издразниха тези две кляфки, те пред камера какви неща наговориха, представям си без тях какви ги плещят заедно с Гергана  Crazy

# 338
Нивото на аудиторията явно напълно си заслужава сценаристите и предаването. Учудваме с каква лекота се поставят етикети на разни напълно непознати хора, без значение положителни или не.

# 339
Нивото на аудиторията явно напълно си заслужава сценаристите и предаването. Учудваме с каква лекота се поставят етикети на разни напълно непознати хора, без значение положителни или не.
За някои хора ти е нужно съвсем малко, за да ги прецениш - дори само с цел да разбереш дали искаш да задълбочаваш познанството си с тях. Като гледам и слушам десет минути някоя жена, било то и на екрана, вече знам доста неща за нея. Етикетите не са толкова лошо нещо, жалко само за онези, които никога не си надскачат етикета, даден им в първите десет минути. Съвсем не всички, разбира се, но от типажа "приятелка на Гергана" аз лично предпочитам да стоя надалеч.

# 340
И мен ме издразниха тези две кляфки, те пред камера какви неща наговориха, представям си без тях какви ги плещят заедно с Гергана  Crazy

Те и приятелите на Георги не мислят нещо по-различно, просто са различен тип хора и изразяват емоциите си различно - Герганините са първосигнални и си плещят това, което мислят. Тези на Георги са малко по-лицемерни, прикрити и обиграни и обличат отрицателното си отношение в учтиви думи и уж задълбочени анализи на ситуацията. Сигурна съм, че вътрешно си мислят - "как може точно тази да се падне на нашето момче"!? Mr. Green

# 341
  • София
Аз не знам,квачки ли са,ама аз такива отношения не наричам приятелства.Днес говорят така,утре ще говорят друго,каквото им е споделила Гергана го подсилват,преекспонират и т.н.,което нямаше да е лошо,ако не го твърдяха като абсолютната истина.Самонавиват се и си вярват,забравят че чуват само едната страна.Освен това едната от тях не е особено добронамерена,още на сватбата видях в нея завист,но да речем,това са си мои усещания,може и да не са верни.На мястото на Гери бих внимавала с такива.
Приятелите на другите не бяха толкова крайни.Родителите им дори не бяха толкова крайни.

# 342
Сигурна съм, че вътрешно си мислят - "как може точно тази да се падне на нашето момче"!? Mr. Green

И противно на приятелките на Гергана ще са болезнено прави!

# 343
каквото им е споделила Гергана го подсилват,преекспонират

не е гаранция - не можем да знаем какво им е споделила. Може пък и много повече неща да им е споделила, които те да се опитвам да смекчат! От къде знаете, че тя не е изкарала Георги като най-черния човек на земята - едва ли е била толкова лаконична както пред камерите!?

# 344

Сега, ако дадат и Стефан как реве, ще ги призная.  Mr. Green
[/quote]
 Mr. Green има време до края и нищо чудно и той да оплаче нещо си

seti, както обикновено съм почти напълно съгласна с написаното от теб (надявам се да може да минем на "ти" Simple Smile ), само не разбирам какво точно в жестомимичните реакции на психоложката те кара да мислиш, че тя симпатизира на Георги? Аз например видях, че единствената й усмивка беше отправена към Гери, когато се обърна към нея, а в същото време леко се ококори на Георги като й обясни, че не се бил ядосал. В същото време от предишни нейни коментари за отношенията им съм забелязала, че тя по-скоро търси оправдание за неговото поведение. Според мен на фона на цялостната картина на психоложката й е лесно да разбере и оправдае поведението й, но и по-трудно да разбере Георги, неговото поведение, виждания, противоречия и затова има по-голям интерес от професионална гледна точка към неговите отговори, докато симпатизира повече на Гери... Поне такова е моето усещане...
 Според мен психоложката, обаче допусна грешка да зададе един иначе правилен въпрос, но в много погрешен момент - точно, когато отношенията на ГиГ се изостриха най-много беше най-малко вероятно да са склонни на компромис и усилия в името на "брака си" и затова в крайна сметка този разговор и според мен повече им навреди, отколкото им помогна  Sad
 ssiillvvyy, loveforever - благодаря   bouquet и аз съм съгласна, че точно от там тръгнаха проблемите в  отношенията на ГиГ и вече нямаше значение има ли други качества Гери и какви точно са те...
 А при изпращането на Наско наистина имаше даже две малко по-възрастни жени, но аз лично не мисля, че някоя от тях е майка му, защото ако беше - би следвало именно тя да му лисне водата, а не някакъв мъж  newsm78
PURE - не мисля, че го клеветиш Жорето Wink И на мен ми направи силно впечатление как прие чадърчето, но реших, че може да е и опит да се изтъкне пред Гери, малко да си подхрани самочувствието, което явно също е проблемно  Laughing  За "ма"-то не бях сигурна, че правилно съм чула и след твоя коментар се върнах на споменатите моменти. Първият е на част 1 около 27-ма мин., където може и да казва: "Върти ма", но може и да казва: "Върти малко" - не съм напълно сигурна кое точно от двете е, но вторият момент е след 10-та мин. на част 3 и там аз поне ясно чувам: Аз, съм аматьор, МА"  Shocked smile3505

Общи условия

Активация на акаунт