Вярноо!

!

), само не разбирам какво точно в жестомимичните реакции на психоложката те кара да мислиш, че тя симпатизира на Георги? Аз например видях, че единствената й усмивка беше отправена към Гери, когато се обърна към нея, а в същото време леко се ококори на Георги като й обясни, че не се бил ядосал. В същото време от предишни нейни коментари за отношенията им съм забелязала, че тя по-скоро търси оправдание за неговото поведение. Според мен на фона на цялостната картина на психоложката й е лесно да разбере и оправдае поведението й, но и по-трудно да разбере Георги, неговото поведение, виждания, противоречия и затова има по-голям интерес от професионална гледна точка към неговите отговори, докато симпатизира повече на Гери... Поне такова е моето усещане...
и аз съм съгласна, че точно от там тръгнаха проблемите в отношенията на ГиГ и вече нямаше значение има ли други качества Гери и какви точно са те...
И на мен ми направи силно впечатление как прие чадърчето, но реших, че може да е и опит да се изтъкне пред Гери, малко да си подхрани самочувствието, което явно също е проблемно
Препоръчани теми