Женени от пръв поглед - 6

• 66 223
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Само да напомня на някои дами тук, че обсъждаме режисирано полу-реалити, а не турски сериал.

# 391
Ако му бяха избрали хубава и сравнително успяла жена като Гери, която обаче (за разлика от нея) да може да покаже някаква по-голяма емоция, да успее да му вдъхне увереност, макар и на толкова ранен етап, че го харесва и би направила много за него, според мен щяхме да видим един друг Георги. Той има нужда от повече емоционалност и отдаденост на партьора, дори и да е малко лицемерно, но да му повдигнат самочувствието, да му вдъхнат увереност, че е страхотен, че го харесват...

Малко е възрастен за осиновяване и покровителстване. Егаси мъжа ще е дето да му треперя на всяка крачка за егото. Ревльо!  Laughing

# 392
Само да напомня на някои дами тук, че обсъждаме режисирано полу-реалити, а не турски сериал.

Аз затова спрях да гледам - не намирам разликата между двете. Вече. Не е никакво реалити. И ако беше сериал, поне нямаше да ми изскача водещата, която ме подтиква да хвана моментално дистанцонното.

Относно Георги, не мисля, че нито е с различна ориентация, нито го е страх от майка му. Човекът си изградил едни стереотипи и вече много трудно някой може да му наруши. И го е страх от промяна, това е нещото, което той самият не иска да си признае и пред себе си.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 10:44 от Билян@

# 393
Не познавам гей, който да е дотолкова объркан, че да не знае, че харесва мъже.  Mr. Green Друг е въпросът дали ще каже на маминка.

Ами явно само такива гейове познаваш! Simple Smile Това, че някой е категорично наясно какво харесва, не означава, че със всички е така. Например някой може да има мазохистични наклонности без да го съзнава или пък садистични. По същата логика някой може да иска да пробва и нещо по различно - да има някакво неосъзнато влечение към своя пол или към точно определен човек от своя пол. Аз познавам момиче, което имаше няколко връзки с момчета, малко е странна - в смисъл на отнесена, но отстрани изглежда като типично хетеро. Е, тя имаше връзка с едно момиче - просто се влюби в нея и бяха гаджета почти година и половина - сега отново е с мъж. Според нея това било експеримент и тя харесвала мъже, но тъй като много харесала човека в жената - опитала и такава връзка и не съжалява. Е сега тя хетеро ли е, би ли е, хомо ли е!? - незнам дори дали самата тя е наясно!? Просто прави това, което чувства в момента! Друг пример - мой много близък приятел харесва супер слаби жени, направо анорексични - дори имаше проблеми с жена си, защото тя не изглежда вече по този начин. Самия той ми е споделял, че говорил с негов познат психоаналитик, който му бе казал, че ако харесваш такъв тип жени - т.е с мъжка, детска конструкция, без никакви признаци на женственост, всъщност подсъзнателно харесваш момченца. Хем го беше озадачил този факт, хем много сериозно мисли по него преди да го отрече!

Та така - често нещата не са черно-бели - винаги има и нюанси: Ето малко инфо по въпроса: Прочети мит № 4
https://stalik.wordpress.com/statii/homoseksualnost-20-mita/#_art4

Ето я и самата скала на Кинси
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0% … D0%BD%D1%81%D0%B8

# 394
  • Велико Търново
Не знам Георги гей ли е , не е ли, и не ме интересува. Но то, хубаво, че Гергана трябвало да го предразположи и да му вдъхне увереност, ами той - как я предразполага и окуражава - като й казва, че има кифленски маниери и да си пътувала сама, където си поиска, и да й говори на "ма", и още, и още....е, как се очаква тя да реагира - да го вдъхновява още?!?

# 395
  • Sofia
Не познавам гей, който да е дотолкова объркан, че да не знае, че харесва мъже.  Mr. Green Друг е въпросът дали ще каже на маминка.
Та така - често нещата не са черно-бели - винаги има и нюанси: Ето малко инфо по въпроса: Прочети мит № 4

Май стана развален телефон. Какво общо има мит номер 4 с моето твърдение, че ако Георги е определено гей (както твърдеше потребителката преди мен) той вече го знае, няма да се открива тепърва. Човекът не е на 19, ако е би, гей или експериментатор между двата пола той вече го знае.
И даже твоите митове са подкрепили моето твърдение, че няколко жеста не мога да доведат до такива категорични твърдения в темата, че е гей, за справка мит номер 3 "3. Хомосексуалните винаги могат да се познаят по начина, по който изглеждат и се държат."

# 396

Май стана развален телефон. Какво общо има мит номер 4 с моето твърдение, че ако Георги е определено гей (както твърдеше потребителката преди мен) той вече го знае, няма да се открива тепърва. Човекът не е на 19, ако е би, гей или експериментатор между двата пола той вече го знае.
И даже твоите митове са подкрепили моето твърдение, че няколко жеста не мога да доведат до такива категорични твърдения в темата, че е гей, за справка мит номер 3 "3. Хомосексуалните винаги могат да се познаят по начина, по който изглеждат и се държат."

Общото е, че човек може да е и на повече от 19 и да не съзнава какъв точно е. Освен това да има някакви хомо желания, които да се опитва да подтисне и прикрие, без задължително те да го правят гей! Де да бяха всички хора наясно със себе си и да знаеха какво искат още на 18!

# 397
Прочетохте ли какво ни очаква утре? Антония ще води Наско на "50 нюанса сиво", защото му било трудно да говори за интимности.. Разбира се, ще наминат и на консултация при д-р Бостанджиев. Все повече си мисля, че всичко е сценарий, и ми е жал за героите, които дълго време ще носят "славата" си от предаването.

# 398
Прочетохте ли какво ни очаква утре? Антония ще води Наско на "50 нюанса сиво"...

Обзалагам се, че филмът ще му се види уникален.

# 399
Леле, колко тъпо са го измислили с това 50 нюанса сиво smile3544
А къде четем какво ни очаква утре?
Аз знам, че са ги карали да ходят в Икеа да си избират по нещо за дома уж, ама такъв епизод още не е имало.  Thinking

В началото ми беше интересно, защото предаването беше близо времево до това, което се е случило, сега вече е супер тъпа разводнена история. С две думи, Витомире, откажи сА! hahaha

# 400
Ужас просто, колкото повече чета, толкова повече се уверявам, че т.нар. продуценти и специалисти от това предаване /за мен си е чист сеир/, се изгавриха брутално с двойката Георги и Гергана - двамата направо изглеждаха агонизиращи в последния епизод, показват се очевидно само избрани моменти, защото щом са толкова огорчени един от друг, явно има защо... Дано не им повлияе много и на двамата целият този цирк, защото ги изкараха какви ли не...
Доколко е гей Георги нямам идея, както писах и в предишни постове съм го засичала 2 пъти в кварталното ни магазинче в Редута да си пазарува с някаква дама /не беше сестра му/, за мен лично си бяха двойка, не са се прегръщали или целували, както в последствие предполагам от мои постове или на някой друг, клюкарските сайтове преувеличиха и доукрасиха, но за тази двойка нещата изглежда са приключили...
Поне от другите две двойки дано излезе нещо хубаво и трайно Simple Smile

# 401
Ето тук прочетох за утрешния епизод. Това с въпросника за Георги и Гергана също ме озадачи.  newsm78

# 402
Частта с въпросника ми звучи точно като (не)прикрита реклама на семеен консултант. Елате при нас, отговорете на въпросите и ще се влюбите отново... обаче явно е предназначен за двойки в криза, т.е. някога са се срещнали, влюбили, поживели, па изпаднали в криза и търсещи път да запазят двойката.
ГГ дори не са двойка. Поне ще разберем за този вълшебен въпросник.

# 403
Частта с въпросника ми звучи точно като (не)прикрита реклама на семеен консултант. Елате при нас, отговорете на въпросите и ще се влюбите отново... обаче явно е предназначен за двойки в криза, т.е. някога са се срещнали, влюбили, поживели, па изпаднали в криза и търсещи път да запазят двойката.
ГГ дори не са двойка. Поне ще разберем за този вълшебен въпросник.
Точно  Mr. Green
Скрит текст:
Цитат
Той съдържа 36 въпроса, а практиката сочи, че голяма част от двойките, които са го попълнили, а след това са се гледали в очите в продължение на 4 минути, се влюбват един в друг.
хахахаха  Joy
Много изпростяха вече, мноооого  Peace

# 404
 newsm09 newsm09 бреййй, верно Хари Потър има общо с този въпросник, сигурно  Хогуортс е създаден  Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт