Женени от пръв поглед - 6

• 66 252
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Гергана може да се скъсва от тренировки, но хич не ми харесва такова тяло  Rolling Eyes
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … 232f0471c74179ea2

# 376
Гергана може да се скъсва от тренировки, но хич не ми харесва такова тяло  Rolling Eyes
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … 232f0471c74179ea2
хх
Много мъжествено изглежда, челюстта и е много мъжествена

# 377
  • Варна
хх
Много мъжествено изглежда, челюстта и е много мъжествена

Ако Георги е гей, би трябвало да я хареса. Laughing Rolling Eyes

# 378
Що?............
Гейовете нямат предпочитания ли? Mr. Green

# 379
  • Варна
Що?............
Гейовете нямат предпочитания ли? Mr. Green

Не,имат,  нали си падат по мъжко.

# 380
  • Велико Търново
Е...че то, от мъжко до мъжко има разлика Wink

# 381
  • София
Какво да очакваме от новия пизод ... нещо, като че ли вече нямам същото очакване на вторник вечер  newsm78

# 382
# 383
Не съм гледала последния епизод, както писах приключих с гледането на предаването, но ви чета.
Абсурдно е твърдението, че Георги е гей. Лично мнение. В 21 - ви век да се записваш за участие в такъв формат да ти търсят жена при условие, че не си падаш по такива е меко казано малоумно. Също и по някакъв жест да правят генерални изводи. Имам приятел гей, мислех го за най - големият мъжкар докато не видях да интимничи с мъж.... Той и сега е такъв, но си го казва вече. Предварително.

# 384
Играта на Жоро е за пред майка му според мен (властна и обсебваща или доста заможна реститутка - рентиерка)  и ето - затова миличкият го играе хетеро, но играта сякаш е продължила твърде дълго и му омръзва - изглежда уморен вече, а е и на годинки  ... писнало му е. Confused   Сестра му изглежда е доста в час, или със сигурност подозира - има си причина да го съпортва, в погледа ѝ, докато се чуди как да позамаже и оплюе "избранниците" на брат си  се забелязва, че понякога не се чувства съвсем удобно Wink ,  обаче на мама трябва да ѝ захранва илюзията, че със синчето всичко е наред, за да е спокойна и да чака внуци.  Wink
Цитат
В 21 - ви век да се записваш за участие в такъв формат да ти търсят жена при условие, че не си падаш по такива е меко казано малоумно
Мне, защо  да е малоумно и да не се запише и влезе в шоуто? newsm78   Напротив - точно това му върши работа - на него жена му не требва, а имидж ... жената я разкарва след броени дни, а той остава разведен..  Simple Smile  
И мачмейкърите са били наясно за какво става въпрос, ако не са съвсем малоумни  Peace  (сеир да става, разбираш ли ... "Тупарев и сие простотия до шия пръдъкшън") и Гергана вече знае ... супер. Mr. Green
 Само зрителите (някои) ще се чудят още известно време  Wink

# 385
Чак пък толкова да се старае Георги да се представи за хетеросексуален... Нали имаше негови снимки на разни сбирки за търсене на партньор - ако толкова искаше да стане популярен, що му махнаха снимките от там?  newsm78 И едва ли е ходил на тия срещи, за да разправя на майка си какво прави там. На мен ми е доста неприятен като типаж (така и не гледах епизодите след първите два, та може и с грешни впечатления да съм, следя темата тук понякога за инфо), обаче пък смятам, че по-скоро е антипатичен, дребнав, претенциозен и т.н., а не гей.

# 386
Ама че конспирации. Много филми гледате. Peace
Попаднах случайно на някаква жълта статия, че Тонка и Наско са се разделили и Наката бил покрусен. Вярно ли е? Някакво инфо?

# 387
А не мислите ли, че Георги понякога и сам пред себе си не желае да се признае, че има някакъв проблем със сексуалната си ориентация!? Не е нужно само на майка си да се доказва - може да иска сам на себе си да докаже нещо!? Твърде объркан ми се вижда - не можа ясно да определи харесва ли му Герито или не, май не може ясно да определи и каква жена точно би му харесала - по същата логика може да не е наясно и дали изобщо харесва жени!? Mr. Green

# 388
Гога, Гога, закъсА го, сЕстро Simple Smile Simple Smile
Като гледам намаляването на коментарите в геометрична прогресия, предаването ще остане съвсем без зрители до финала.
И аз ще взема да го гледам през 2-3 седмици. Хем да си спестя рекламите, хем да мога да превъртам безмислените анализи на така наречените сватовници, психо-гурута и водеща. И то ще остане има -няма половин час за гледане.

# 389
  • Sofia
Много интересна представа имате за гейовете Rolling Eyes
Вярно, че доста години се е налагало да се крият и преструват във връзки, но чак пък и те да не знаят, че са гейове Laughing Не познавам гей, който да е дотолкова объркан, че да не знае, че харесва мъже.  Mr. Green Друг е въпросът дали ще каже на маминка.
И какви филми се заформиха тук... Party
Ние само си говорим, естествено, освен ако някой не познава въпросният Георги лично вероятно няма как да сме 100% сигурно в нищо, но на мен ми се струва, че Георги е съвсем ясен - той има страх да не го отхвърлят, дори сам си го признава. Харесва Гери визуално, но тя не е за него. Ако му бяха избрали хубава и сравнително успяла жена като Гери, която обаче (за разлика от нея) да може да покаже някаква по-голяма емоция, да успее да му вдъхне увереност, макар и на толкова ранен етап, че го харесва и би направила много за него, според мен щяхме да видим един друг Георги. Той има нужда от повече емоционалност и отдаденост на партьора, дори и да е малко лицемерно, но да му повдигнат самочувствието, да му вдъхнат увереност, че е страхотен, че го харесват..
Вместо това Гери му създаде допълнителен комплекс, че явно пак ще го отхвърлят и той някак се срина. Но обърнете внимание, когато споделя - той много явно дефинира точно този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт