Женени от пръв поглед - 6

• 66 205
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Речникът на Георги съдържа основно тези местоимения: "Аз" "мен" "себе си" "моят"  и пр. 
Бахти самовлюбения тип  Shocked

Сега като го слушах дори ми стана жал за него. Има един тип хора, които сякаш не могат да бъдат щастливи, поради причини, вътре в тях самите. Струва ми се, че Георги е такъв...И не Гергана му е виновна, никоя няма да успее да го накара да се почувства окей. Сетих се за майка му, има нещо в нея, което мен лично, малко ме плаши...И фактът, че е толкова близък със сестра си, която изглежда много готин човек, ме навежда на мисълта, че майката е била по-строга и властна, отколкото е трябвало, и може би това недоверие към жените е някаква форма на зле прикрит страх /може и неосъзната омраза да е дори/ от тях...На такова ми бие...Не знам, опитвам се и аз да се правя на психолог, но някак си причините за конфликта им не са в Гергана, определено... Гергана дори много издържа, той направо си я отхвърли...Имаше претенции жената да изглежда добре, ...тя изглежда добре!...После започна да търси под вола теле, сякаш просто да намери някаква причина да я отхвърли...А и колкото да не вярвам в зодиите: овен и рак, огън и вода, не ми се струва много перспективно...Но определено ми стана тъжно за него! Умен е, но някак си вътрешно неудовлетворен, объркан...

# 466
Речникът на Георги съдържа основно тези местоимения: "Аз" "мен" "себе си" "моят"  и пр. 
Бахти самовлюбения тип  Shocked
А какви местоимения да използва, след като дълго време е бил сам и едва от 2 седмици има нов човек в живота му, с когото на всичкото отгоре не чувства споделеност и единство? Аз пък не го намирам за самовлюбен, а напротив - за доста неуверен и плах, а с перченето относно бизнес нюха и анализаторските си способности само се опитва да прикрие тази неувереност и да поизглади смачканото си самочувствие.

# 467
Водещата така като шепти ще каже човек, че п
риказка ни разказва..
След като я обличат като библиотекарка, може и приказки да заразказва.

# 468
Много страдам за Гери и Жоро.Тъпо ми е ,сълзи напират.Вярно е нетрезвен съм ,но тази история ми разби сърцето.Такъв е животът.Много страдам

# 469
Всъщност само А-тата ли са заедно все още?  newsm78

# 470
  • Тра-ла-ла
Всъщност само А-тата ли са заедно все още?  newsm78
В профила на Светлето се вижда, че продължава да води тренировки в Казичене. Може да значи, че са заедно със Стефан или не са, но просто е започнала да води група и е иска да я изоставя  Mr. Green

# 471
Водещата днес беше като Мини Маус със дънково яке  Rolling Eyes
АА просто ме изумиха днес. Въртях очи, повдигах вежди, ченето ми опря в масата ....  Laughing нЕмам думи и за двамата.
СС са страшни сладури, посмях се с тях  Heart Eyes
ГГ - пиши ги бЕгал  Grinning ГеритУ се сърди, че Жорко знаел предварително въпросите, а тя отговаряше на тях все едно със седмици се е подготвяла  Naughty

Само заради Светлето и Стефан гледам още.  Peace

# 472
Ах, тези ГиГ-станаха ми толкова симпатични от първата им среща и сватбата, пък и ги пратиха в Рим... толкова ми се искаше да им се получи ама нъц   Sad
Огън и вода - не е невъзможна комбинация - динамична и мноооого емоционална връзка е, но ако устои може да бъде и много продуктивна, познавам такива двойки. Обаче мъж овен и жена рак... ми се струва невъзможна комбинация. Мъжете овни, които познавам особено младите са лесно докачливи или ядосващи се, вследствие на което бързо могат да станат груби дори и да е само на вербално ниво, а това не е подходяща среда за показване на качествата на рака, който пък има нужда да се почувства приет такъв, какъвто е и подобно поведение го кара да се затвори в "черупката си". Точно мисля, че се случи и при ГиГ и още в края на миналия епизод мисля, че чухме последния съдийски сигнал. Днес макар и Георги да прояви известно желание да стигне до Гергана, вече изглежда е късно и вратата е затворена, проигра си лековато шансовете и изглежда е успял да я нарани...
Тестът не беше безсмислен и не мисля, че има за цел да провери колко си приличат и колко не, а да ги накара да споделят и научат неща, които хората не споделят толково бързо и лесно в процеса на опознаване, т.е. по-бързо да ги накара да се опознаят, да даде част от скритата информация, за да могат по-добре да разберат думите и действията на отсрещната личност, да им създаде чувство на близост (в комбинация с взаимното съзерцаване), което обикновено е силна и основна част от влюбването и създаването на връзка  Peace
 Светлана наистина явно много си харесва историята на тяхната връзка и още от миналия епизод ми направи впечатление, че не пропуска възможност да си я разкаже  Grinning Но вече някак започва да ми стои... не толкова искрена, да не кажа хич. Някак премълчава, подпитва, нагажда се... донякъде... и замаскира положението с шеги. Не мога да предполагм как ще им се развият нещата, защото те още по никакъв повод не си противоречат, което се дължи и на факта, че Светла си премълчава несъгласието. Ясно ми е само, че и двамата се интересуват как изглеждат в очите на другите хора и често ги питат от колко време мислят, че са заедно  Laughing
 Но пък на АиА ще им се получат нищо, че Тони си има трески за дялкане - те и двамата имат много силно желание да изградят и съхранят семейство, а Наско има и невероятно търпение, та с времето просто ще се напаснат по-добре според мен

# 473
Не е лесно човек да натъпче 20 и кусур години история в една стая. На мен само лекциите и учебниците от висшУто едва се побират в надстройка на двукрилен гардероб. Е, сигурно има и хора без много вещи - малко гащи, малко тениски, малко козметика и това е. Особено като гледам какво предлагат в магазините като обзавеждане....все по-минималистично.

А в апартамента на Антония са дядовата ръкавичка....т.е. една стая трябва да е цял апартамент  Laughing

Верно е и това. Ужасно потискащо. Как се разбират не зная. ама кат' нямат избор се съобразяват. Сега поне ще са ки отделно.

# 474
  • ❌❌❌
sunman Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, Гергана я съжалявам. cry Ясно се вижда, че едва го търпи тоз Жоржи, а момичето наистина опита и то неведнъж. Angry Георги изобщо не е за тоя "експеримент", нито за какъвто и да било друг, свързан с човешките взаимоотношения. no Харесвам го, но мястото му не е тук и сериозно трябва да потърси лечение, защото психиката му е жестоко разсипана.

За Гергана определено можеше да се намери мнооооооооооого по-подходящ човек, тип Стефан би ѝ паснал идеално, ама на Георги и Мария Кюри да му бяха турили с външността на Моника Белучи - ми пак нямаше да се получи и туй то. bash

С-тата пак почнаха да ми харесват. dance Бяха ми станали скучни, ама сега направоооо Hug МНОГО им се радвам! Tada

Двойката инфантили Тон'ту и Танаску = smile3560

# 475
Речникът на Георги съдържа основно тези местоимения: "Аз" "мен" "себе си" "моят"  и пр.  
Бахти самовлюбения тип  Shocked

Сега като го слушах дори ми стана жал за него. Има един тип хора, които сякаш не могат да бъдат щастливи, поради причини, вътре в тях самите. Струва ми се, че Георги е такъв...И не Гергана му е виновна, никоя няма да успее да го накара да се почувства окей. Сетих се за майка му, има нещо в нея, което мен лично, малко ме плаши...И фактът, че е толкова близък със сестра си, която изглежда много готин човек, ме навежда на мисълта, че майката е била по-строга и властна, отколкото е трябвало, и може би това недоверие към жените е някаква форма на зле прикрит страх /може и неосъзната омраза да е дори/ от тях...На такова ми бие...Не знам, опитвам се и аз да се правя на психолог, но някак си причините за конфликта им не са в Гергана, определено... Гергана дори много издържа, той направо си я отхвърли...Имаше претенции жената да изглежда добре, ...тя изглежда добре!...После започна да търси под вола теле, сякаш просто да намери някаква причина да я отхвърли...А и колкото да не вярвам в зодиите: овен и рак, огън и вода, не ми се струва много перспективно...Но определено ми стана тъжно за него! Умен е, но някак си вътрешно неудовлетворен, объркан...
Да, то дори повод нямаше за истински, сериозен конфликт между тях. Той в един момент започна да я напада и да намила, целенасочено, методично - как не си паснали, колко го е разочаровала и пр. - никакво конкретно обвинение не чух - само увъртания и общи приказки, когато му се постави въпроса ребром.  newsm78
Речникът на Георги съдържа основно тези местоимения: "Аз" "мен" "себе си" "моят"  и пр.  
Бахти самовлюбения тип  Shocked
А какви местоимения да използва, след като дълго време е бил сам и едва от 2 седмици има нов човек в живота му, с когото на всичкото отгоре не чувства споделеност и единство? Аз пък не го намирам за самовлюбен, а напротив - за доста неуверен и плах, а с перченето относно бизнес нюха и анализаторските си способности само се опитва да прикрие тази неувереност и да поизглади смачканото си самочувствие.

Именно. Той не чувствал  Close  ...   Е, защо веднъж поне не му хрумна да я попита как се чувства пък тя? newsm78    

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 00:51 от Banshee

# 476
Фаина ,какво те кефи този андрогенен мутатнт Гери.Мислиш ,че ако беше го дарила с ласка ,той щеше да е така.Георги я харесва ,иска я ,жела е ,но тя го реже.

# 477
  • Тра-ла-ла
От кога в магазин Фантастико правят табелки с фамилии?!  Mr. Green

# 478
Колкото по-симпатичен ми става Георги, толкова по-неприятна ми става Гергана. Отговорите й бяха точно като на миска (точно  в смисъла, в който тя си помисли), макар че с това изречение Жоро не целеше да я уязви, а да я провокира да даде повече детайли.  Ние с ММ често се "критикуваме" по този начин и никой не го приема като обида:) Естествено Гергана се нацупи веднага. Тя критики не търпи. Според мен в този епизод тя беше много агресивна и провокатор на конфликти. Жоро ми се струва супер пич Simple Smile Дано да открие жената за себе си (със сигурност някоя по-топла, щедра и емоционално интелигеентна дама от Гергана).

Стефчо и Светла много ми харесват  Heart Eyes Би ме било яд, ако стане ясно, че са се разделили.

А и А за 1 път се държаха по-нормално (поне в срванение с предния епизод). Антония ме изплаши с изречението, казано с такава безскрупулна категоричност: "О, ще го оправя аз. След 3 месеца никой няма да го познае" Close

# 479
  • Перник
Г&Г са свирен мач вече. Не се вижда абсолютно нищо което би могло да ги задържи по някакъв начин заедно. На мен ми е жал за Гергана. Не знам какво толкова го защитавате тоз Жоре. Според мен пълен егоист, дори не се и опита да я опознае като хората, само косурите и виждаше, прищявките, кифленското. А той според мен има много повече да оправя държанието и мисленето си спрямо жените.

А&А- все така простати, но поне се вижда, че са си един за друг. Таз Антония голяма мръсница, само секс и в главата (или поне така показа монтажа  Mr. Green). И с тия постоянни изисквания към момчето, а той горкия само кима с глава и се съгласява с всичко. Скандал при тях виждам само ако той се опъне за нещо на Антония. Все пак се надявам да си останат семейство и за напред.

С&С- ми не само Светлана разказва как са се срещнали на сватбата направо. Даже в този епизод Стефан 3 пъти разказа историята им, даже каза, че го прави защото му е интересно как хората реагират на разказа. Иначе са големи свежарки, забавляват се-личи си. Дано статията която постнах вчера е клюкарска и да са все още заедно. Ама някакси ми се вижда, че още си живеят в някакъв вълшебен свят. Екскурзиики, почивки, няма го домакинството и ежедневието. А като те завърти ежедневието, едно и също всеки ден, нещата много могат да се променят.

Общи условия

Активация на акаунт