Женени от пръв поглед - 6

• 66 213
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Дали Светла и Гери са заедно и кой е мъжът.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 22:29 от sunman

# 407
  • София
Дали Светла и Гери са заедно и кой е мъжът.
Скрит текст:
Оффф, Георги гей, момичета двойка, че се чудим и кой е мъжа.  ooooh! И темата започна да става, като предаването  Whistling

# 408
Според мен много го анализирате тоя Георги, та чак до гей. Не виждате ли, че това е едно обикновено мрънкало от мъжки пол, мамино синче, свикнало всички да му играят по гайдата - казвам го от опит, в някои отнощения много прилича на моя мъж. Той не може да си представи как, ако той е решил да излязат например, жена му вече няма да е скочила, да се е облякла със скоростта на войник, вдигнат по тревога и няма да го чака на вратата с овчи поглед. Познавам някои гейове и те са много по-деликатни и фини хора. Докато нашият човек със самочувствие на базата на престижната си професия и семейството му, което го боготвори изобщо не е свикнал да се съобразява с друг човек до себе си, камо ли пък да отстъпи. Той просто непрекъснато анализира поведението на Гергана, знае преди нея какво е искала да каже и направи и въобще не и дава думата. За съжаление това е типът мъж, често срещан по нашите географски ширини.
За мен по-интересен се явява Атанас, който според мен е скрита лимонка. Той в момента е във възторг от всичко. Явно цял живот му е липсвало семейството и затова възторжено приема жена си (която спокойно може да стане автор на книга "Как най-успешно и в най-кратък срок да изгоним мъжа до нас") и всичките и роднини. Интересен ще ми бъде момента, в който ситуацията му писне

# 409
ГГ дори не са двойка. Поне ще разберем за този вълшебен въпросник.

Не е само за двойки въпросника - правени са опити и с хора, които не са имали връзка и уж се влюбили. Не вярвам да им подействай на Г-тата обаче! Всъщност не вярвам и чак толкова вълшебно да му е действието! Mr. Green

# 410

Не предполагай това е!  Grinning И го приложихме с ММ - няма такава глупост! Все пак да не обиждам психолозите, но не може да ме накара да се влюбя за 4 м. Имаше въпроси, на които тотално се разминаваме в отговорите /на повечето/, и се смяхме от сърце. А сме заедно дълги години...

# 411
  • София
Попрегледах въпросите - голяма боза.
На мнение съм че при нормален човек не може тази терапия да даде резултат. Трябва да си някой перко или отчаян за да се вържеш на тоя поменик. По-вероятно ми се струва двойка влюбени да се раздели заради неподозирани неща открити чрез анкетата отколкото обратното.  Joy

# 412
Какво ни очаква в следващия епизод?

Пише, че Георги и Гергана живетя разделени, затова да питам: аз ли съм пропуснала този факт в епизодите дотук? Защото последно разбрах, че ще са разделени само по време на предишната й командировка?

# 413
Някой питаше за АА, пишело, че са се разделили със скандал - заедно са си и даже май са сменили квартала.

Въпросника мисля да го предложа на любимия, може да е забавно... Simple Smile

# 414
  • Берлин
Аз попаднах на майката на женското А.

Скрит текст:
Женицата си коментираше с друга женица колко добре била Тонито и как искала още внуци "докато имам сили да помагам". Та това ме води на мисълта,че А-тата са си заедно и ок. Беше преди около седмица.

# 415
  • Перник
Не съм ви чела напоследък, незнам и тази статия дали вече сте я видяли. Аз я поствам, ако е дадена от друг преди мен, сори. Ако ли не, заповядайте:

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 16:39 от Румяна88

# 416
Общо взето ,нищо ново

# 417
Водещата така като шепти ще каже човек, че приказка ни разказва..

# 418
5 и 8, леле Joy !

# 419
Водещата така като шепти ще каже човек, че приказка ни разказва..
Много ми е неприятна и на мен. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт