Женени от пръв поглед - 6

• 66 186
  • 769
  •   2
Отговори
# 510
  • Тра-ла-ла
Ужас, да се окаже, че не знам всички разговорни и диалектични форми + турцизмите. Да бях записала да следвам и една българска филология  ooooh! Тържествено обещавам да не използвам израза, който не знам!!! А сега нека темата продължи по същество и не забравяйте пълния член  Mr. Green

# 511
Проблемът с продължаването по същество е мудността на сюжета и липсата на каквато и да е интрига заслужаваща коментар. То и затова толкова глупости се изписаха -  от скука...
Георги стартира като безнадежден и досега само ми се затвърждава като такъв. Гергана е наранена и по рачешки се затвори в себе си. Светла и Стефан са на прилично ниво, и не предполагат, кой знае какви обсъждания. Атанас и Антония си развиват сюжета "глуповат мъж под чехъл"... няма изненади, няма развитие нито перспективи за такова. Свирено...

# 512
Чудя се защо не направиха един избор на участниците и един на психолозите, пак да е на сляпо -по снимки, картинки и представи, можеше и да не се женят.. Георги след един въпросник, попълнен от Гергана, никога не би я избрал.Гергана ми прилича на детронирана кралица, все едно някой и е сменил кралството. Тя прави същите стойки, цупи устни, а никой не припада, както е свикнала в нейното обкръжение..Екипът сериозно се е издънил. Едно от главните условия, според мен, е женещите се да си паснат интелектуално.

# 513
Бе тия мачмейкърите Карамихалеви психолози ли са по образование, никъде не открих информация. Навсякъде казват, че един слънчев ден се събудили и решили, че имало празна ниша в мачмейкинга и какво по-хубаво от това да я запълнят?
(между другото и те двамата са с еднаква първа буква Р  - може да им е основополагащ принцип на работа, с еднакви първи букви са, значи да ги пробваме за двойка  hahaha Joy)

# 514
  • Берлин
Предаването не удари дъното, направо се провали с гръм и трясък. Много отвратно. Снощи изтърпях около 10 минути с прекъсване.
А+А - няма такъв бълвоч
С+С - точно ми приличат на двойка тип "friends with benefits" . Не виждам бъдеще и за тях.
Г+Г - от тях очаквах най-много, но са наистина неприятни - Георги ми прилича на вреслива сврака с дъъълга човка, а Гергана - на потънала в неприятна досада..
Водещата - няма такова ефирно недоразумение - то глас, то визия, то чудо невиждано...пфу

Не знам дали групата сватовници не стигна до етапа да си хвърли дипломите и да пие по една бира някъде.
А иначе...Ако глобализираме, за една успешна връзка са нужни следните предпоставки:
- сходно интелектуално ниво
- сходно материално ниво
- сходни сексуални потребности
- приличен външен вид /в смисъл - да не се срамуваш да се явиш някъде с партньора си/.
Та изхождайки от това...Би следвало А+А да пропаднат на ниво 1 и 2, С+С пропадат на нива 1 и 2, а Г+Г пропадат на нива 1 и 3.
И прогнозта ми от всичко изгледано - няма успешен край за нито една от двойките

# 515
- Предчувствие как ще умреш?
- От край време си мисля, че ще умра от рак...от тумор мозъка...като кой като Стив Джобс айдеее Гогата пак стои в комфортната зона на компютрите

Е той и Стив Джобс имал такива мисли и после се оказали истина - така и наш Георги - първо мислите, после кариерата и парите на Джобс, после неизбежно неговата смърт - великите хора си приличат! Mr. Green  Joy Joy Joy

Смешка беше теста, но беше показателен. Гергана отговаряше като на конкурс за мис - красиви изречения без на практика да казва нищо. Георги -малко по-задълбочен, ама и той - всичко му се върти около известността и хорската оценка. Тези хора няма как да са заедно.

Между другото и аз бих отговорила като Гергана, че предпочитам да запазя физиката на 30-годишна и то точно защото физиката не ме интересува - искам да трупам опит и мъдрост, искам емоционално и психически и да "раста" и "остарявам" като всеки един човек, след 30 също има път на развитие, който може да се извърви и го знам от собствен опит. Бих рискувала - защо да е задължително 90-годишния човек непременно да е неадекватен!? - вижте Стоянка Мутафова, вижте Петко Бочаров, моите баби и дядовци починаха на 80 + и нито един от тях не страдаше от някакви старчески проблеми с главата. В момента имам две 92 годишни близки баби - едната е сестра на баба- и двете имат бистър ум и са си същите както ги помня от детството си. Така, че искам мъдростта на 90-годишния човек и тялото на 30-годишна - защо не!?

С-тата - ох, ама тези хора ме плашат - да не вземат да се разделят сега и те!? Mr. Green- никаква любов не виждам - те се държат като приятелчета от казармата - не бях виждала мъж и жена, които са двойка, да се прегръщат по начина, по който те го правят - опънали по една ръка един срещу друг и я поставили на рамото на другия - все едно ей сега ще тропнат едно мъжко хорце през рамо! Laughing Иначе им симпатизирам и ми се ще да се получат при тях нещата. Иначе Стефан ми се вижда много доволен от секса между тях - вижте как се изрази в анонса за следващия епизод! Simple Smile

А-тата  - няма да ги коментирам - още от началото ми омръзна от тях. Най-вече от детинщините на Наско.

# 516
Сводничеството не беше ли наказуемо...??? А ако участниците имат "хонорари"- си е жива проституция...

# 517
Сезирай КГБ!
Правиш ли разлика между сводничество и сватовничество? Те затова хората ги ожениха, че ще се намери някой такъв, който, освен че ще им каже колко им е тъпо предаването, ще ги обвини във всички грехове и престъпления на света.
 ooooh!

# 518
Имаше едно предаване- " Фермер търси жена", асоциацията със сегашното е същата. И как свърши първото...??? Както ще свърши и сегашното... Това, че са ги оженили, безкрайно не значи, че не е сводничество... Сватовничество е да ги запознаят, и ако се харесат, да се вземат... Между другото един съсед, съвършено негоден за каквато и да е работа, се ожени за една бяла от околовръстното, за да я отърве официално и законно от сводниците и. После я натока, пооблече... , смени и работното място с по- луксозно, и си работеше мацката за него...

# 519
Скрит текст:
Поне АА се намериха.При тях имаше не само химия ,бурна реакция .
Жал ми е за ГГ .Горките са толкова психически обременени от миналото си ,че не могат да си гледат живота.Утре като ги заровят ,пак сметки ще правят и ще избират.
Скрит текст:
А кака Тони какъв балкон има Simple Smile

# 520
Само на мен ли ми стана нелепо как Антония отхвърли всички апартаменти, хулене стабилно падна, при все кочината в която живее?  Rolling Eyes Особено червеният апартамент.

Много доскуча предаването, а почна силно. Чудо невиждано.  Mr. Green

# 521
Изчерпа  се заради слабият сценарий ,няма интрига ,няма какво да се случи.Според мен предаването е лек провал.

# 522
Я, само за мен ли е успешно предаването!  Wink
Намирам го много интересно и забавно! Доказателство, че кой какво си постели, на това ще легне!

# 523
Само аз ли ли харесвам Георги? Много добре го разбирам, но... И си мисля, че милото семейство Ри Р щом на него не можа му избере жена или поне по към средата да се разделили...(А при тях от пръв поглед се разбра , че няма да стане. Още на сватбата.) - трябва да си скъсат дипломите, ако изобщо имат такива.

Антония е ужасна, жал ми е за Наско, те и двамата будят съжаление у мен... А Стефан от далеч си личи как е в предаването заради самият купон, жалко, че Светла вложи чувства.

Всъщност понеже предаването започва малко преди Мастършеф и го гледам само малко в началото... Опитвах да гледам в нета, ми то голяма мъкааа. Щом гледам отдолу още колко мин. остават до края. Sick

# 524
Добре, защо изобщо се мъчите да гледате, на мен това не ми е ясно... Като ми е скучно дадено предаване, няма шанс да се закотвя насила - има си къде-къде по-вълнуващи неща за вършене, лято е, възползвайте се Wink Цялото мрънкане колко тъпо и скучно е шоуто през мнение страшно разводнява темата. И докато съм още на темата - ужасно досадно е през пост да се коментира и водещата. Смотана е, разбрахме. Може ли вече да си обсъждаме какво се случва с двойките? Peace

Общи условия

Активация на акаунт