Женени от пръв поглед - 6

• 66 182
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • Плевен
А аз като се замисля, всъщност Георги и Гергана ми приличат на хора, които изобщо не търсят партньор. Може и в това да е проблема. Като гледам им е доста удобно да си живеят сами.
Особено Гергана ми се вижда, че иска да си пътува в командировки, да си спортува и й трябва някакъв вид партньор, с който да излезе веднъж седмично и да отиде на почивка веднъж годишно с него  newsm78
В този ред мисли... продуцентите не е трябвало да премълчават, че участниците ще се женят. Струва ми се, че някой от тях са се записали и са гледали на нещата като на някакъв вид авантюра.

# 526
Горкият Стефан ,няма кой вечер една салата да му направи.
ГРАФИК НА ТРЕНИРОВКИТЕ НИ smile emoticon
Понеделник - Латино Денс Аеробика" - Перник
Вторник - "Тае Бо" - Перник
Сряда - "Латино Денс Аеробика" - Казичане
Четвъртък - "Тае Бо" - Перник
Петък - "Тае Бо" - Казичане
Неделя - "Латино Денс Аеробика' и "Тае Бо" - Казичане smile emoticon
Всичко от 19:00 до 20:00 часа
Перник - Център - ПМГ "Христо Смирненски" ет.3
София - Казичане - Център - читалище "Христо Ботев" ет. 3
ЖИВЕЙТЕ АКТИВНО! smile emoticon
Някоя мераклийка за правене на салати.

# 527
Гергана е в Чикаго

# 528
  • Тра-ла-ла
 newsm78 Това девойче кога работи?! На всеки 2 седмици джитка до доста далечни дестинации. Освен, ако снимките не са в актуално време  Mr. Green

# 529
Горкият Стефан ,няма кой вечер една салата да му направи.
ГРАФИК НА ТРЕНИРОВКИТЕ НИ smile emoticon
Понеделник - Латино Денс Аеробика" - Перник
Вторник - "Тае Бо" - Перник
Сряда - "Латино Денс Аеробика" - Казичане
Четвъртък - "Тае Бо" - Перник
Петък - "Тае Бо" - Казичане
Неделя - "Латино Денс Аеробика' и "Тае Бо" - Казичане smile emoticon
Всичко от 19:00 до 20:00 часа
Перник - Център - ПМГ "Христо Смирненски" ет.3
София - Казичане - Център - читалище "Христо Ботев" ет. 3
ЖИВЕЙТЕ АКТИВНО! smile emoticon
Някоя мераклийка за правене на салати.

Предлагам ти новият ти девиз да е "С на куб.!!!"
Скрит текст:
Секс, салата и сън!!!
Не е задължително да е в този ред  Laughing

# 530
newsm78 Това девойче кога работи?! На всеки 2 седмици джитка до доста далечни дестинации. Освен, ако снимките не са в актуално време  Mr. Green
Подозирам, че не са, затова се въздържах от коментар...

# 531
  • Тра-ла-ла
Секс, салата и сън!!!
Не е задължително да е в този ред  Laughing
Ти си разкрила ДНК-то на 90% от мъжете  Mr. Green А останалите 10% са мъжете на бг-мамите  Laughing

# 532
Подозирам, че не са, затова се въздържах от коментар...
Е, защо ще се тагва от Чикаго или Пунта Кана ако си е в София и все някой ще я види...трябва да е малоумна, за да го прави...

# 533
  • Тра-ла-ла
Например аз качвам албум от дестинации във ФБ 1-2-3-4 седмици от времето на посещение и излиза все едно ей сега съм там. Или качвам нова профилна снимка/корица/обикновена снимка и отбелязвам мястото и хоп! - там съм Mr. Green

# 534
Например аз качвам албум от дестинации във ФБ 1-2-3-4 седмици от времето на посещение и излиза все едно ей сега съм там. Или качвам нова профилна снимка/корица/обикновена снимка и отбелязвам мястото и хоп! - там съм Mr. Green
Смисълът е, че когато се тагваш, значи в момента се намираш на това място, качването и отбелязването на албуми е друго нещо.

# 535
Технически си права, но идеята ни с Джулая беше, че ако човекът зад профила иска да подведе хората винаги може да го направи. Защо и с каква цел са други теми.

# 536
Гергана в честитката си за Гергьовден към всички, накрая на поздрава се е тагнала от летище София, терминал 2. Да предположим, че тогава е поела към Щатите  Peace

# 537
От количеството на коментарите по темата е ясно, че интересът към предаването е клюмнал яко Simple Smile Simple Smile
Различните очи различно гледат - на мен Тони и Насето ми харесват как се развиват като взаимоотношения. Светлето и Стефан също. По различен начин вървят към синхронизиране във връзката.  Радвам им се, че са ги намерили един за друг. Дано да е все така и след края на предаването.
Анонса за Георги и Гергана още в началото беше, че са два остри камъка и ако стане нещо, то ще е по най-трудния начин. Чудя се само защо им го причиниха, след като бяха наясно, че двамата не са един за друг. И сега гледаме гърчове, оправдания, мрънкане, врънкане, чудо невиждано не е. Хората се срещат по всякакви поводи, харесват се от пръв поглед и се отхаресват на втория. Обаче тук са ги вързали с железен договор и ги мъчат, за да им е интересно предаването.
Жал ми е за Георги и Гергана, защото и двамата са се доверили на специалистите, че ще им намерят сродна душа, а не остър камък. Те предизвикват един на друг само звяра в себе си.  Георги откровено не го харесвам като поведение все повече. По принцип не харесвам мрънкащи хора, дето все другия му е крив. Но това няма нищо общо с предаването. Непрекъснато говорят, че на ГЕОРГИ Е БИЛО НАЙ-ТРУДНО ДА ЗАДОВОЛЯТ ИЗИСКВАНИЯТА МУ ЗА ЖЕНА. И жертваха Гергана. В отговор на което тя изцяло се затвори, а той стана още по-мрънкащ, неразбран и неудоволетворен.
Сигурно някъде съществува жена, която ще предизвика други качества и реакции на Георги, но това не е Гергана.
Ако договорите с предаването не са железни, Георги и Гергана си заслужава от всякъде да ги осъдят, че са им избрали най-неподходящият партньор и съответно подложили на тоя психо тормоз.
И последно - по повод въпросът какво би избрал да имаш на старини - тялото или акъла на 30-годишен мога да кажа, че пази Боже на старини да имаш акъла на 30-годишен. Пълно е с такива посмешища, дето са спрели менталното си и умствено развитие на 30 години. Аз избирам тялото ми да  е здраво и силно, като на 30-годишен, пък умът ми да се развива с годините. За мен въпросът беше подвеждащ, а Георги, при положение че беше чел въпросника и мислил предварително по него как да впечатли драгите зрители,  го разбра по най-елементарния начин.

Целта на предаването, не е да анализираме интелигентността и ума на Георги, въпреки че той непрекъснато ни го набива в очите и се стреми да се докара по-по-най. Георги изобщо не го оприличавам на интелигентен човек. Напротив, толкова се е вкопал в една дупка, в която е сам със себе си и никой не го обича. Кръгът му на знания е толкова малък, че си въобразява че знае всичко.
Интелигентността на човек не е само какво си прочел, тя е съвкупност и от емоционално поведение, способност за общуване. При него няма нищо от това.

Извинавам се следварително, защото вече го написах, на всички фенки на Гогата. Казах още в началото, че различните очи, различно виждат. Моите виждат това.

# 538
Аз първосигнално избрах тялото, но си се представих сенилна в тяло на 30 г. и реших, че не искам Simple Smile. Предпочитам да си запазя млад дух и бистър ум като на 30 г., тялото... кучета го яли, то па едно тяло. За мен в тези въпроси няма верен и грешен отговор, въпрос на тълкуване е.

# 539
seti, много добре си се изразила за Г-тата!

Общи условия

Активация на акаунт