Женени от пръв поглед - 6

• 66 190
  • 769
  •   1
Отговори
# 585

И последно - по повод въпросът какво би избрал да имаш на старини - тялото или акъла на 30-годишен мога да кажа, че пази Боже на старини да имаш акъла на 30-годишен. Пълно е с такива посмешища, дето са спрели менталното си и умствено развитие на 30 години. Аз избирам тялото ми да  е здраво и силно, като на 30-годишен, пък умът ми да се развива с годините. За мен въпросът беше подвеждащ, а Георги, при положение че беше чел въпросника и мислил предварително по него как да впечатли драгите зрители,  го разбра по най-елементарния начин.

Целта на предаването, не е да анализираме интелигентността и ума на Георги, въпреки че той непрекъснато ни го набива в очите и се стреми да се докара по-по-най. Георги изобщо не го оприличавам на интелигентен човек. Напротив, толкова се е вкопал в една дупка, в която е сам със себе си и никой не го обича. Кръгът му на знания е толкова малък, че си въобразява че знае всичко.
Интелигентността на човек не е само какво си прочел, тя е съвкупност и от емоционално поведение, способност за общуване. При него няма нищо от това.

Извинавам се следварително, защото вече го написах, на всички фенки на Гогата. Казах още в началото, че различните очи, различно виждат. Моите виждат това.

Въпросът беше дали да запази ума или тялото си. Определено 30 годишният ум е по-свеж и бърз и качествен от 60 годишния. Това че си запазил ума не значи че не си натрупал жинения опит на 60 годишен. Просто имаш и опита и младия ум, което си е много готино. А тялото - ако имаш акъл има начин да го запззиш здраво и красиво до много дълбока възраст.
Това, че Георги е ИТ специалист и че се гордее с това не значи, че няма интелект както и не значи, че не се интересува от и не знае нищо друго. Интелектът пръщи от цялото му същество, но се иска интелект и у отсрещната страна да го забележи. Прост човек не може да оцени умен.

# 586
ПрЪщи, та се късаааа...

# 587
# 588

Пропусна обръщението "ма". Интелигентните ИТ-та така говорят.

# 589
Аз съм си овСа и го карам на " БЕ". А БЕ, тоя интелект, на Готата БЕ, как не ми прозря никъде БЕ...

# 590
 Joy Joy
Разбрахме та, бааа.... Joy

# 591
Това " бааа" от кой регион е. Така виках на баба си- " Айде бааа...". Предполагам, че няма неприлични намеци...

# 592
Няма, няма ..... само интелект има, нищо друго  Sunglasses
Скрит текст:
нали се сещаш, че не се смея на теб

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 22:59 от polombra

# 593
Къде се видя тоя интелект...??? Един интелигентен човек има адекватна преценка за качествата и способностите се, т. е. знае колко струва, какво може, и каква му е пазарната стойност. Тук Г го видях като един неуравновесен и комплексиран, не много млад " мъж"... Интелигентността прозираше само от надписа долу, че е АЙ Ти специалист. Ако не беше надписът, можеше да е всякакъв- заварчик, овощак, клошар и др. Не видях темперамент, не видях страст, не видях да тупне по масата и да каже какво иска... просто се свил в най- крайния ляв ъгъл на стола, мънкащ, на гол задник претенции...

# 594
Именно и не само. Аз най-вече не понасям манталитета му да те подведе с някое кротко въпросче и после да ти закопае настроението.

# 595
Къде се видя тоя интелект...??? Един интелигентен човек има адекватна преценка за качествата и способностите се, т. е. знае колко струва, какво може, и каква му е пазарната стойност. Тук Г го видях като един неуравновесен и комплексиран, не много млад " мъж"... Интелигентността прозираше само от надписа долу, че е АЙ Ти специалист. Ако не беше надписът, можеше да е всякакъв- заварчик, овощак, клошар и др. Не видях темперамент, не видях страст, не видях да тупне по масата и да каже какво иска... просто се свил в най- крайния ляв ъгъл на стола, мънкащ, на гол задник претенции...

Абсолютно подкрепям, все едно, аз съм го " казала" !

# 596
На мен ми направи впечатление че Георги иска да е успял и известен а точно това го дразнеше в Гергана. Как тя все искала да е на стълбичката на победителите а всъщност и той това иска. Сам си го каза.

# 597
Еднаквите полюси се отблъскват... Явно всичко може да се стикова, без еднакво его и амбиции. С тези си качества можеха да спечелят ако "воюваха" в екип гръб в гръб, а не помежду си.

# 598
# 599
Връщам малко назад темата, по повод снимката от видеозона от Фейсбука на Гергана. Според мен, това е направено с цел провокация не само на драгия зрител, ами и за да се види как ще реагират жълтите медии. И дали, без да си проверят фактите, ще копират директно "новината". В интерес на истината, повечето поне бяха сложили въпросителна в края на заглавията си, чудейки се дали е бременна. Но любимият сайт на sunman директно е обявил, че тя е бременна и точка по въпроса!  Laughing. Разбира се, всичко е придружено с "ШОК!" и "УЖАС!".
Поне да бяха си направили труда и да бяха влезли във форума, за да разберат, че идеята за провокация е разконспирирана. Simple Smile Няма да копирам линк, за да не им генерираме трафик и да си мислят, че всички тях четат.

Общи условия

Активация на акаунт