Женени от пръв поглед - 6

• 66 166
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен Simple Smile Някой знае ли какво се случва между Стефан и Светлана?Много ме кефят тези двамата и искрено се надявам да си останат заедно  Praynig Praynig Дано не са се разделили след формата.

# 601
  • SF

Въпросът беше дали да запази ума или тялото си. Определено 30 годишният ум е по-свеж и бърз и качествен от 60 годишния. Това че си запазил ума не значи че не си натрупал жинения опит на 60 годишен. Просто имаш и опита и младия ум, което си е много готино. А тялото - ако имаш акъл има начин да го запззиш здраво и красиво до много дълбока възраст.

Joy Ти знаеш ли какъв е този начин?
Ако някой знае този отговор, е достоен носител на Нобелова награда.

# 602

Поне да бяха си направили труда и да бяха влезли във форума, за да разберат, че идеята за провокация е разконспирирана. Simple Smile Няма да копирам линк, за да не им генерираме трафик и да си мислят, че всички тях четат.
Ами според теб ,двама полово зрели индивида от различен пол не могат ли да си направят бебе.
Знам че не ви е приятно ,да ползвам клюките ,но в скрит текст ще ви покажа нещо
„Oчeвиднo бe, чe oт тeзи двaмaтa ceмeйcтвo нямa дa излeзe. Ho cъщo тoлĸoвa oчeвиднo e, чe ce пpивличaт eдин дpyг чиcтo физичecĸи. Toвa и Гepи, и Гeopги гo пpизнaxa дopи в caмoтo пpeдaвaнe. Извeднъж oт нeщacтнo жeнeни, ce пpeвъpнaxa в щacтливи любoвници“, paзĸaзвa дългoгoдишeн aвep нa Гeopги Beceлинoв.

# 603
За мен не беше очевидно, че се привличат физически. Напротив, очевидно беше, че не се.
Може Гошо да е бил привлечен, но Гергана - определено не.

# 604
За мен не беше очевидно, че се привличат физически. Напротив, очевидно беше, че не се.
Може Гошо да е бил привлечен, но Гергана - определено не.
Защо трябва всичко пред камерата да се показва.

# 605
А ти откъде знаеш кое как е, след като не е било показано пред камерата?  Laughing

# 606
А ти откъде знаеш кое как е, след като не е било показано пред камерата?  Laughing
Има една малка недомислица на сценария:
- Гери казва ,няма проблем да си лежа до него ,още от първата вечер ,споделя че са били интимни.Алогично е твърдението на Георги,че тя не го харесва.Слабост на сюжета
- Уж са заедно нон стоп ,а проблем е за георги ,че три часа са си мълчали в колата

Има някъква химия между тях

# 607
  • Тра-ла-ла
Човек, ти секс не правиш ли, че живееш с фантазиите как другите го правят?!Всеки твой пост е относно  luvbed?!  Ако трябва ще ти съберем по 2лв за професионалистка  Mr. Green

# 608
Аз давам 5!  Peace

# 609
  • ❌❌❌
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3532

newsm10 СЪМ ЗА ДВАТО ЛЕВА!!! И ПЕТ ЩЕ ДАМ!!! newsm10

П.С. Писали сме едновременно с каката.  bouquet

# 610
Два лева, къде не сме ги дали...
Ама да не се вдъхнови после да пише още повече!

# 611
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3532

newsm10 СЪМ ЗА ДВАТО ЛЕВА!!! И ПЕТ ЩЕ ДАМ!!! newsm10

П.С. Писали сме едновременно с каката.  bouquet
Ех какви сте гадни Simple Smile е падам си  ..Въпросът беше дали има вероятност Гери е бременна от Жоро мацки Simple Smile

# 612
Аз ще събирам пари за лекар... Tired

# 613
  • София
Гергана толкова време и усилия е хвърлила в това тяло, че не си я представям позабременяла. Laughing

# 614
  • SF
Той си мисли, че дъжд го вали. Изобщо не ви отразява.

Общи условия

Активация на акаунт