Женени от пръв поглед - 6

• 66 537
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не мисля, че Георги толкова се разстрои от умиление за сестрината подкрепа, а от това, че когато на човек много неща му се струпат емоционално, в един момент от всичко може да му тръгне сълзливото кранче. И да, много НЕгей мъже плачат!

Накъде пак я подкарахте - бил влюбен в сестра си, това му пречило да изгради връзка с жена и т.н.  ooooh!

Нужно ли е да са далече физически един от друг брат и сестра, че да милеят един за друг? Просто някои хора имат по-силна емоционална връзка помежду си.
Ама като гледам изказванията на половината тук, явно сте оперирани от всякакви емоции. Обвинявате този и онзи в егоизъм, а когато покаже обич и привързаност, го обвинявате в какво ли не!
много добре си го казала Peace

Аз пък много харесвам Георги Crossing Arms

Взимай го, печелиш!  Hug
Сериозно, пиши му във фейса, може пък и той да те хареса и да те гледаме във втори сезон.  Laughing

Взета съм отдавна,мерси за предложението Mr. Green

# 271
Че какво пречи?  Rolling Eyes
Втори сезон ще е "Разведени от пръв поглед".  Laughing

# 272
  • София
Че какво пречи?  Rolling Eyes
Втори сезон ще е "Разведени от пръв поглед".  Laughing

Ц,втори развод нещем Naughty

# 273
Има една малка недомислица на сценария:
- Гери казва ,няма проблем да си лежа до него ,още от първата вечер ,споделя че са били интимни.Алогично е твърдението на Георги,че тя не го харесва.Слабост на сюжета
- Уж са заедно нон стоп ,а проблем е за георги ,че три часа са си мълчали в колата

# 274
  • София
Мила Стераки, аз знам за какво говоря, но ти не знаеш. Не ти и пожелавам някога да разбереш, тъй като не е най-комфортната мисъл и преживяване. И разбира се, че не-гей мъже плачат, моите обичани мъже си изплакват очите
до един, което грам не ги прави по-малко мъжествени Grinning

# 275
Е след 9 минута е много общо,гледах ,глдах нищо не видях ,а не ми се гледаше цялото предаване

# 276
Rafiqa, не можеш да правиш аналог между двама души, единия от които познаваш от ТВ предаване. Нелепо е. Всеки човек е отделен индивид и дори на пръв поглед определени хора и ситуации да изглеждат сходни, може да се окажат напълно различни.  Peace

# 277
СпециАлно изгледах третата част на снощната серия http://vbox7.com/play:1a2003ce63 без звук. Да не ме разсейват приказките между Георги, Гергана и психоложката, а да наблюдавам само движенията и реакциите.
И психоложката е много интересна като поведение към двамата. Много й личи, че не харесва Гери, а Георги. Тя самата е затворена към развитие на връзката им. Не им помага хич. Толерира Георги по всякакъв начин. А той го разбира и се възползва.
Трябваше да изберат по-възрастен и улегнал специалист. Тази някак си се конкурира с Гери.
Гери не беше затворена в началото. Очакваше нещо положително в развитието. Промени се на края.
На мен ми направи много добро впечатление, че Гери изслушва и не прекъсва, когато Георги я обвинява.
И двамата имаха повече очаквания от срещата си с психолога в началото, на края не изглеждаха така.
Този разговор им навреди повече, отколкото помогна.

# 278
Има една малка недомислица на сценария:
- Гери казва ,няма проблем да си лежа до него ,още от първата вечер ,споделя че са били интимни.Алогично е твърдението на Георги,че тя не го харесва.Слабост на сюжета
Тя може да каже всичко, но отдалече си пролича, когато излъга, че са били интимни. Както си личи, че няма нищо общо между тях и не се чувстват комфортно заедно.
А ако все пак са били интимни, вероятно е било катастрофално, защото е довело до взаимна ненавист.

# 279
  • Тра-ла-ла
Рак ли беше Гергана, забравила съм  Rolling Eyes Тя е някакво изключение от зодията, такъв егоист не се вписва при раците  Naughty
Не е баш така  Sunglasses
Скрит текст:
Някой Раци са безкрайно добри, цял живот си патят и никога не си взимат поука. Други Раци яко са си напатили и са взели, че са отишли в другата крайност - егоисти и тотален игнор. Трети Раци се опитват да запазят златната среда. 3 жени Раци сме в семейството...вярвай ми Mr. Green

# 280
Аз пък много харесвам Георги Crossing Arms

И аз го харесвам, все повече не харесвам Гери, струваше ми се още от начало ,че му прави стойки и фасони и снощи се потвърди това, тя не го допуска, мисля за това защото Героги не припада по нея както е свикнала стандартно. Нейните приятелки са и съветнички и е имали думи от типа:такава жена на ръце трябва да те носи Simple Smile. Но за мен нейното самочувствие е голо. Георги е умен, от товач, че е споделял със сестра си личи ,че се е старал да потръгне връзката. Струва ми се ,че Гергана зацикли с това "преиграване' и как още го наричаше лицемерничене, това пак е старание от негова страна да и даде шанс да се опознаят. Как двама непознати не намериха обща тема , въпроси за питане и отговаряне, ледената кралица мълчи като пън.

# 281
И мен ме учуди плачът на Георги, защото сестра му го подкрепяла. Явно е много чувствителен, аз лично не бих се разплакала за такова нещо.

Ясно е, че няма да ги бъде с Гергана. Той ми допада повече като човек, въпреки че има доста недостатъци. Тя е голям борсук. В началото я харесвах, но непрестанното й мълчане ме отблъсква.

# 282
Гери си прави душевно селфи при психоложката , била положителен човек, във всяка негативна ситуация намирала по нещо положително, обаче нищо не намери положително в пътуването, в запознанството с новите хора, и реагилала остро заради него, с две думи е света вода , Георги е черния  Joy

# 283
то пък щеше да е подозрително и на трите двойки да им потръгне добре. психолози, психолози, но да уцелиш и трите двойки си е трудно, при все, че участниците могат да кажат едно, да правят друго и т.н. по време на кастинга 

# 284
Не съм гледала епизода, а и като ви чета, се чудя има ли смисъл.
Иначе, харесвам Георги, Гергана - никак.

Общи условия

Активация на акаунт