Женени от пръв поглед - 6

• 66 538
  • 769
  •   1
Отговори
# 240

А Светлето с това дето каза, че ако му каже колко го харесва от 1 до 10 щяла да го обиди - направо ме разби! Joy Joy Joy Дано да се шегуваше! Mr. Green

Ако ти кажа - трябва да те убия......... - бяха думите на Светлана.

ха, ха - верно ли!? Joy Joy Joy Е това е вече съвсем различно! Явно доста ми доскучаха щом не следя внимателно! Mr. Green

Добре де, не е ли ясно, че е на футбола по сценарий? Тонито, де. Все едно на Стефчо му се подскачаше с 20 перничанки на тае-бо.

Ясно е сега, ама тя каза, че много би искала  винаги да ходи с него и да си прекарват по този начин времето заедно! Crazy

Според мен семейството на Тони се шегуваше с това как готвят мъжете в тяхната къща. Сигурно разговора е започнал от това, че Наско никога не е готвил и смята това за женска работа - те пък почнаха на шега да му обясняват как трябва да се научи! Всичко си беше някакъв майтап!

# 241
Забелязахте ли чупката в китката...

Забелязах...
Без коментар.

# 242
и това споделяне на Насето в леглото, че искал да се дави и да остави спестяванията си на сестра си, за да имала нещо от него, понеже не виждал смисъл в живота след като починала баба му, ми се вижда бая режисирано и нагласено. Не, че не се е случило, но Тонето много преднамерено задаваше въпроси, за пред камерата, а той отговаряше. Пък беше ясно, че това са си го разказвали на саме. Не ми харесва това режисирано предизвикване на съчусвтвие и жал към Наско. Тях двамата най-много ги режисират, та чак е дразнещо. Без камерата сигурно са си по-нормални

# 243
Снощи го пропуснах ,обаче Жорето все по в лЕво минава ,май  Thinking,така като ви чета

# 244
Леле какви сме гадни...!  Blush

# 245
  • София
Забелязахте ли чупката в китката...

Забелязах...
Без коментар.
Имам чувството, че е влюбен в систъра. Rolling Eyes

# 246
Жена тип Антония му трябва на Георги. Да си го осинови и да го обгрижва, както майка му и сестра му.
Едно, че е женчо, две, че обича да драматизира, та тъкмо ще си паснат в това отношение, три, че може спокойно да си мълчи и да си цъка във фейса, докато тя му бърбори и се киска. А, и четири - той обича да говори за себе си, тя пък държи да ѝ споделят проблемите си. Ще съпреживява и ще го наставлява.
Пък и като не му допада физически, тъкмо ще си има оправдание да ѝ изневерява. Защото то все трябва да има някакво оправдание, нали?
Моли се, моли се човекът за красива жена - дадоха му. Но пак недоволен - не му харесвала по характер. Ама то добродушка с визия на миска, умна и успяла, да го поддържа като сестра му и да готви като майка му... Къде да я намери?
Хм, ще трябва първо да разведе някоя ССФ, няма друг начин...  Thinking
Като гледам, и мераклийки тук има достатъчно, та ако четат от предаването, да почват сценария за втория сезон - основата им я дадох вече.  Mr. Green
Мисля, че и от тип Антония няма да е доволен, тогава пък няма да му е "интересно" и ще му липсва тръпката. За останалото +1

Георги една секунда не би издържал жена тип Антония. Без да съм гледала снощи, пиша, но да му се кикоти някаква и да го гушка през минути не би понесъл такова нещо. А хич не си го представям в дядовата ръкавичка, където бе завден и заврян Наско.

# 247
То и аз не бих издържала такова чуда за приятелка ,имаме семейни приятели ,жената е такава ,хили се и с елигави постоянно и моя мъж не иска да се виждаме с тях ,щото не я издържа

# 248
Е, той Жоро щеше да си вземе Антония при него, на хубавата гледка clean.
Сериозно, не смятам, че ако той може да понесе някаква жена, то тя би била Антония Joy Naughty.
Чупката с ръчичката бешееее култова, от началото се въздържам да го определям като ориентация, защото действително се срещат мъже с маниер, които обаче са си хетеро. Все пак, остава едно съмнение Whistling

# 249
  • Пловдив
И на мен снощи това с ръката ми направи впечатление.
Ами може и Георги да харесва мъже, но да не иска да го признае пред себе си  newsm78 и все още да се опитва да сбъдне мечтата си от есето в училище  Crazy

# 250
Да не се е осъзнал на 34 години   Shocked
Може ли така  newsm78

Ей, изпуснала съм тази чупка  Confused

Странно поведение към сестра си има, всички обичаме братята и сестрите си, ама чак гласът му се разтрепери.....странна работа

# 251
Ох, гледах с едно око предаването, но се потресох от Антония направо:

Чак ми стана неприятно, че когато Насето я представяше на футболния отбор и тя правеше зайчета, маймунджулъци и подобни. То пък бива инфантилност, ама не е поведение на зряла жена това.  Иначе се опитва да го регулира, ама май и тя няма приятелки, които да са й казали как да се държи с мъжете  Mr. Green За Насето - еми омръзна ми да й се гуши, по-рано коментирахте. Да вижда се, че е добряк и състрадателен и помагащ, ама с това криене на лицето с ръце или в нея. Явно има доста проблеми в общуването от начина по-който е израстнал, ама дръж се малко по-мъжки бе момче!

С+С, симпатични са ми, тя повече, въпреки, че в началото хич не ми хареса. Мисля, че тя е по-зрялата и сериозна. Добре е, че комуникират и разговарят и т.н. Надявам се да им се получи.

Г+Г, първо той ми беше симпатичен, после ме разочарова с РЪБските си изказвания в Рим. После симпатизирах на нея, сега вече и двамата са ми супер странни. не можах да си изградя категорично мнение за тях, освен, че Георги има доста проблеми с претенциите, както всички видяхме. Тя ми е много прикрита, не мога да преценя умишлено или просто няма нищо вътре. Приятелките й не ми харесаха - тя била приключвала връзките си досега. За жени на 30 + ми се струва странно да е показетел някакъв, камо ли предимство.  ooooh!

връщам се да търся чупката с ръка. Мда, странно пък сега да се разчувства така за сестрата. 

# 252
Чупката няколко пъти я дадоха, специално акцентираха върху нея. Явно това е била целта - да се коментира и да се направят съответните изводи.
Аз пък не искам да коментирам.  Crossing Arms

# 253

Ей, изпуснала съм тази чупка  Confused

След 9 мин
http://vbox7.com/play:1a2003ce63

# 254
Приятелките й не ми харесаха - тя била приключвала връзките си досега. За жени на 30 + ми се струва странно да е показетел някакъв, камо ли предимство.  ooooh!
Представям си ги как са коментирали заедно: Куд-ку-дяк, Куд-ку-дяк
Вече не искам и да анализирам, няма какво просто ...
Коренна разлика между едното и другото обкръжение!
Едните разговарят, анализират, другите критикуват (кудкудякат)!

Общи условия

Активация на акаунт