Женени от пръв поглед - 6

• 66 543
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Да, иска хем амбициозна и пробивна жена, хем меко и пухкаво котенце. Имаше един виц навремето "Каква трябва да е жената", та на него май това му е идеала.
Всъщност, има много такива жени.
Тези неща не са взаимноизключващи се. Peace

# 211
Антония се държа, за мен, инфантилно по време на футболният мач. И определеното нямам предвид подскачането, ако ще и на челна стойка да застане, а това, което говореше. За първи път чувам, някой да иска, да разсейва половинката си, с цел неговият отбор да изгуби. Щяла да му се смее...  ooooh!

Peace

На моменти се чудя Антония и Наско дали не са на по 15 години, така се държат все едно са девствени пубери.

# 212
Абе не са и толкова чести. Аз, ти и няколко други  Laughing

# 213
Почва да става голяма скука - имам чувството, че се чудят с какво да запълнят епизодите newsm78

Снощи Тонито ми се видя още по-зле - в началото мислех, че дори тя не заслужавам такъв лигльо като Наско, но сега вече съм убедена, че са си лика прилика - даже се чудя от къде ги намериха!? Mr. Green
Е толкова досадна и обсебваща жена - сега щяла с Наско и на футбол да ходи - е как може да й хрумне такова нещо - като гледам други в публиката нямаше - не може ли да остави на човека 1 час лично време!? Атанас - нямам думи - той гледа на нея като майка - просто го виждам как бозае от гърдите й! Crazy И пак казвам - има някакъв проблем с майката на Наско - никога не говори за нея, снощи пък каза за баба си, че му е била повече от майка. Явно в детството е усещал липса освен на баща и на майка.

С-тата са готини. Наистина изглеждат изкуствени, но това е защото разиграват диалога за пред камерата, Те вече са си се сработили, - личи си, че тяхната връзка се развива. Снощи например разговора изглеждаше изкуствен  - но това е защото го играеха - вече се бяха разбрали той да дойде на тренировка,  просто го повтаряха и за нас! Grinning А Светлето с това дето каза, че ако му каже колко го харесва от 1 до 10 щяла да го обиди - направо ме разби! Joy Joy Joy Дано да се шегуваше! Mr. Green

Г-тата - за тях вече е ясно - необратими са нещата - тези хора накрая няма да се понасят. Психоложката го каза - те си останаха на момента на оценката - никой не се опита да разбере другия Simple Smile! Непрекъснато се анализираха - всеки намери кусури на другия и реши, че прави компромис да е с него. В резултат на това Герито леко се дръпна - като искаше да го накара той да е активен и да й сваля звезди, Георги такова отдалечаване го прие като отхвърляне, щото той си има този комплекс и въртележката се завъртя - всеки сега мисли за себе си, че е наранения и предадения! Confused

# 214
За да не се повтарям с още няколко поста,вече написани ,само ще кажа   bouquet за Джулая и polombra. В защита на букета -не можеш да демонстрираш до безкрай уважение,позитивизъм и разбиране към човек,който всячески се опитва да те уязви и засегне,в стремежа си да се изтъкне колко по-велик е. Все повече харесвам Гергана.
Относно това какъв стрес пък предизвиква позицията й на мениджър -предизвиква много ясно!!!То дори и парите за тоалетната на автогарата да събираш може да е стресиращо! Който не вярва да пробва.

# 215
Добре де, що си мислите, че Георги непрекъснато обижда Гергана? Убедена съм, че така монтират предаването. Я си представете, че и трите двойки са ок, какво ща дават тогава? Много ясно, че трябва да вадят моменти от контекста на предаването, заради интереса на зрителите. То да не е само в това предаване така.

# 216
Значи единият мълчи умно, а другият мълчи тъпо  Laughing

А бе не е смешно, ами е точно така. Можеш да мълчиш и умно и тъпо. Мълчанието казва много, не случайно психоанализата го изследва подробно.
Също така можеш да замълчиш, когато смяташ, че е излишно да говориш, както и когато просто не знаеш какво да кажеш.
Лошото е че зад мълчанието на Гергана не се крият неизказани мисли, а прооосто едно огромно празно пространство.

Така си е ...

# 217
Да питам дамите...вие до безкрайност ли ще сте отворени и общителни с едно дърво и ще му давате шансове аха! да покаже една огромна вътрешна красота?! Или рано или късно ще ви писне, ще се отдръпнете и ще започнете да говорите едносрично и с досада? Аз съм второто Peace

В анонса към следващия епизод отново се вижда как Гогата се е.@ва с Гергана като се опитва да я обиди на професия. И Гергана отново се нацупва и млъква...А какво й остава?! Да влезе в обяснителен и оправдателен режим и да храни един трол ли?! Убий глупака с мълчание
+1

# 218
Добре де, не е ли ясно, че е на футбола по сценарий? Тонито, де. Все едно на Стефчо му се подскачаше с 20 перничанки на тае-бо.
В бъдеще може и да й се ще да ходи на футбол, ама най-много в женския отбор, както й предложи тренера. Освен това каза, че щяла да вика за противниковия отбор само този път, щото Наско "спечелил" нея, пък другите нищо не били спечелили, а иначе после щяла да вика за Наско и отбора му. Абсолютен инфантилизъм, разбира се, но все пак има някакво, макар и тъпо, обяснение.
Пък много ме подразни майка й на А като почна да ги убеждава да си стоят при нея, щото трябвало мъж да меси козунака и да слага кисело зеле. Панелна идилия просто. Някой беше питал къде е другата сестра - живее отделно със семейството си и явно не иска и да участва в снимките.
А Насето - нямам думи, уникауну и направо не знам кво да кажа... 'Начи, таман са си отвсякъде... имат всички предпоставки за щастлив семеен живот.

# 219
Не гледах епизода, не ми е интересно. Вашите коментари са ми достатъчни и пак ще кажа, че когато не харесвам някого се държа точно като Гергана. По-добре да ме мисли за тъпа докато мълча и да ме остави на мира вместо да си изяснявам принципни положения. Смятам, че всеки от нас се разкрива спрямо ситуацията и се съмнявам, че някой ще се втурне да се доказва в отношения с човек, който не му допада.

# 220
Добре де, що си мислите, че Георги непрекъснато обижда Гергана?
Ще ти кажа моето мнение - именно защото Георги не е без умствен багаж, той не обижда Гери с епитети или скандали. Начинът, който използва е точно като за човек също с умствен багаж (ако тя беше "куха" както я обвинявате нямаше да се засегне), чрез ирония, подсмихване, подхвърлени забележцици, свити вежди, нацупени устнички и какво ли още не. Уверявам те, че за един мислещ и чувствителен човек това е в пъти по-болезнено и депресиращо от един директен шамар например. А обстановката, която се създава става тегава и напрегната - с нож да я режеш. В такава среда нямаш желание нито да показваш нещо, нито да се "замисляш" къде са твоите грешки. За мен показаното за Георги е повече от достатъчно за да съм на това мнение. Никакъв монтаж не е в състояние да скрие или подстави тези симптоми ако съществуват в човека.

geri-gb Благодаря за букетчето, усмихнат ден на всички!

# 221
  • Велико Търново
Не гледах епизода, не ми е интересно. Вашите коментари са ми достатъчни и пак ще кажа, че когато не харесвам някого се държа точно като Гергана. По-добре да ме мисли за тъпа докато мълча и да ме остави на мира вместо да си изяснявам принципни положения. Смятам, че всеки от нас се разкрива спрямо ситуацията и се съмнявам, че някой ще се втурне да се доказва в отношения с човек, който не му допада.

И аз съм така Peace На мен Георги ми е най-антипатичния мъж от тримата, и като визия не ми харесва, и като поведение. Така, като се замисля, любимец/ка нямам, някак изкуствено ми е поведението на абсолютно всички и смятам, че експеримента не е много успешен - няма как човек да се отпусне и да се държи такъв, какъвто е пред камери и хората зад тях. Не се наемам да правя психологически анализи на никой, защото най-малкото, не познавам тези хора и не смятам, че това, което дават по тв е достатъчен материал за преценка.

# 222

А Светлето с това дето каза, че ако му каже колко го харесва от 1 до 10 щяла да го обиди - направо ме разби! Joy Joy Joy Дано да се шегуваше! Mr. Green

Ако ти кажа - трябва да те убия......... - бяха думите на Светлана.

# 223
Антония видя банда момчета и взе да се държи като кифла, а не Гергана е кифлата!
Гери си е оправно, самостоятелно, амбициозно и интелигентно момиче! Жалко, че е самотна, продължавам обаче да твърдя, че с Георги ще са супер двойка, но само ако си дадат шанс!
С-тата са супер изкуствени! Стефан харесва Светлето, но не за жена, а за приятелка!

# 224
Епизодите напредват и главните герои се разкриват малко по малко.

А+А все по-малко ми харесват, но смятам, че са се намерили. Тя има нужда да обгрижва и да се усеща обичана. Досадна е с вечния хилеж, диалекта и прекалената си настъпателност, но на него явно не му пречи. Той има нужда от ментор, очевидно. Още от първия епизод това ми направи впечатление, когато говореше за шефа си. Това е типично за хората, израснали без баща, тоест без силната фигура в семейството, ментора, модела за пример и подражание. Явно той търси ментор не само в професионалното си развитие, но и в любовта и ежедневието. И очевидно има волско търпение, щом видимо лигавните и инфантилността на жена му не предизвикват негативна реакция у него.

С+С не бързат, стъпка по стъпка градят връзка- разумно, предпазливо, открито. Има привличане, страст, напасване. Харесва ми как се движат нещата при тях. Тя ми харесва все повече и повече.

Г+Г - той ми харесва все повече. Разбирам го, виждам му проблема с Гергана, разбирам какво търси и иска, харесвам приятелите и роднините му, възпитанието, реакциите. Обяснявам си защо реагира така. Той е чешит, особняк, но много читав човек. Определено смятам, че не Гергана е неговият партньор. Трябва му умна, стабилна, сериозна, спокойна и разумна жена, с добро образование и амбиции, но която поставя семейството над всичко останало, която е готова да се отдаде на съпруг и деца безрезервно. Една умна жена-рак му трябва, мисля Simple Smile
Гергана е приключила с връзката, очевидно. Няма да я критикувам. Тя не е моят човек, не я харесвам, но има своите положителни черти, доста. Просто не си пасват с Георги, търсят и искат и се нуждаят от различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт