Женени от пръв поглед - 6

• 66 601
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък ще застана в нейна защита. Напълно разбирам как се чувства, а тя го обясни многократно, но не получи разбиране. Естествено е да стане едносрична и просто с нетърпение този фарс и ангажиментите й към него по-бързо да свърши. А и мога да се обзаложа, че е истински наранена и ще й трябва доста време да се възстанови.
Първо не фарс.Гери иска ,някой постоянно да и се клани.Да и сваля звезди.Мисли си ,че с един секс го е зарибила/Ама ще си остане сама.Я се отпусни моме

За нея надеждата й и първоначалната и еуфория от "добре изглеждащият и усмихнат" Георги се превърнаха, по-точно той умишлено ги превърна във фарс. И не иска никой да й се кланя,а някой да я разбира и обича.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 00:12 от polombra

# 196
Значи единият мълчи умно, а другият мълчи тъпо  Laughing

Лошото е че зад мълчанието на Гергана не се крият неизказани мисли, а прооосто едно огромно празно пространство.
Aма и Жоро един.Тя му се е отдала.Ами целуни я ,прегърни я ,гали я .......Може би и той дървено постъпи.

# 197
  • Плевен
Моля ви дайте линк да видя къде е многосрична.
Питат ги къде виждат проблемите,човека ясно каза къде. Мен като ме обидят не гледам като теле,питам защо и при нужда се защитавам. Присвивайки устни и като кокошката тичайки напред( А, дали не бягам бързо) , не е схванала кога да спре. Тя не го играе обидена,тя го играе нацупена кукла.
Хайде да не я съдим.Момичето е преживяло много.Има си защити.Просто не е готова за връзка.

Е какво пък толкова е преживяла?

# 198
Значи единият мълчи умно, а другият мълчи тъпо  Laughing

А бе не е смешно, ами е точно така. Можеш да мълчиш и умно и тъпо. Мълчанието казва много, не случайно психоанализата го изследва подробно.
Също така можеш да замълчиш, когато смяташ, че е излишно да говориш, както и когато просто не знаеш какво да кажеш.
Лошото е че зад мълчанието на Гергана не се крият неизказани мисли, а прооосто едно огромно празно пространство.
Като ни се показват толкова малко моменти, пък и Гергана ти е толкова затворена как успя да го видиш това празнооооо пространство? Съдейки по поведението на психоложката Георги хич не е цвете за мирисане.

# 199
Понеже го гледам един час назад, та не мога да повярвам, че Тонито се изтърси на мач с момчетата. Егати досадницата е!
Искала Атанас да й казвал как се чувствал. Ами ако той не иска ?!
Все едно светът се върти около нея!  Sick
даже го заплаши, че ще го изгони да си ходи в общежитията ако не й играе по свирката, няма такава досада  Crazy

# 200
  • София
Гледай пак епизода,ясно се видя къде психоложката се издразни на Гергана,заради абсолютното нежелание за диалог. Тя беше там защото са я накарали,не защото иска да разбере нещо повече. Поза, изказ,всичко говореше за раздразнение от нейна страна и насила действия.

# 201
  • Тра-ла-ла
Да питам дамите...вие до безкрайност ли ще сте отворени и общителни с едно дърво и ще му давате шансове аха! да покаже една огромна вътрешна красота?! Или рано или късно ще ви писне, ще се отдръпнете и ще започнете да говорите едносрично и с досада? Аз съм второто Peace

В анонса към следващия епизод отново се вижда как Гогата се е.@ва с Гергана като се опитва да я обиди на професия. И Гергана отново се нацупва и млъква...А какво й остава?! Да влезе в обяснителен и оправдателен режим и да храни един трол ли?! Убий глупака с мълчание

# 202
Гледай пак епизода,ясно се видя къде психоложката се издразни на Гергана,заради абсолютното нежелание за диалог. Тя беше там защото са я накарали,не защото иска да разбере нещо повече. Поза, изказ,всичко говореше за раздразнение от нейна страна и насила действия.
Да, казах същото - наранена е, не иска да участва,но е длъжна и чака фарса да свърши.]
Джулая и Фаина   bouquet

# 203
  • София
Аз успявам с всички да се разбера. Понякога първо може да има словесни шпаги,но накрая при желание от ДВЕТЕ страни нещата се изчистват. Може да не се обичаме после,но поне си говорим и се гледаме, не да си извръщаме глави,ако се засечем.
Като е толкова чувствителна на думи Гергана,защо изобщо работи тази работа,грам не мога да си я представя,че става за нея. Как изобщо би решила една словесна атака,с наранено сърце и мълчание.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 15:09 от Tatti

# 204
Скрит текст:
Понеже го гледам един час назад, та не мога да повярвам, че Тонито се изтърси на мач с момчетата. Егати досадницата е!
Искала Атанас да й казвал как се чувствал. Ами ако той не иска ?!
Все едно светът се върти около нея!  Sick
даже го заплаши, че ще го изгони да си ходи в общежитията ако не й играе по свирката, няма такава досада  Crazy
Май хич няма да сбърка, ако я послуша и си плюе на петите  Crazy

# 205
  • ❌❌❌
А бе, това да не са ти приматите Танаску и Тон'ту ooooh! На целувки и прегръдки и в парка можем да се нагледаме. Уверявам те, че определено това не е начинът за сближаване при интелигентните хора, които знаят докъде се простира умственият им багаж (Георги визирам). Не гледах епизода (тая Тон'ту ме изнерви Mr. Green, утре вероятно ще го гледам в нета, че да мога да прескачам Mr. Green), ама за сметка на това четох какво пишете. На Джулая, мисля, един пост за СС, че изглеждат изкуствени, но сладки на екран - 100% Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace. Харесвах ги много до едно време, още ги харесвам и се надявам да са заедно, ама леко и на мен почнаха да ми стават изкуствени и скучни, дори и да са сладки. Crazy Както казах - и в парка мога да се нагледам на бонбонени двойки. Sunglasses

Скрит текст:
polombra Hug

# 206
Аз все уж гледам да съм обективна и безпристрастна ама този път Антония ме изненада. Не съм фен на Атанас, но на негово място щях да избухна на мача. Embarassed
Ако някой може да ми обясни мотивите й за поведението й ще съм благодарна.

# 207
  • Тра-ла-ла
Аз все уж гледам да съм обективна и безпристрастна ама този път Антония ме изненада. Не съм фен на Атанас, но на негово място щях да избухна на мача.  Embarassed
Ако някой може да ми обясни мотивите й за поведението й ще съм благодарна.
Обяснява се със зодията Whistling
Скрит текст:
Козирозите обичат да командват, мислят си, че са най-най компетентни по всичко. Акъли не искат. Трябва все да става на тяхната, ако не стане - майкоооу. 100 пъти ще съжалиш, че не си премълчал и си влязъл в един диалог с предизвестен край. Могат да спорят безкрайно и никога не са виновни. Инати, егоисти, несъобразителни. В същото време са доста дървени емоционално. Такива са ми наблюденията в/у няколко мъже и жени Козирози. Има 1-2 изключения

# 208
Антония е едно голямо недоразумение, мисля аз. Вероятно страда и от раздвоение на личността..Направо евала й правя как със замах преминава от ролята на назидателна учителка, говореща с лека ирония, поучение и снизходителен тон, към стадия на пълен инфалтил. Такова рязко премнаване е достойно за ръкопляскане. Жалко само, че не можем да я видим в ролята и на нормална жена, с нормално поведение.
А Атанаско горкия..то точно като Тончето му се полага. Добра душа е, ама такова мекотело, мрънкало и лигоч на едно място трудно се събира, камо ли в мъж. Naughty
Стефчо и Светлето са и двамата...Симпатяги. Laughing - както обича да казва женското С. Има привличане между тия хора, готино им е заедно и това е съвсем достатъчно на този етап.
Герито и Жоро..абе и Жорко не е много стока, обаче Гери също е доста нетърпима, хубаво момиче, уверено, амбициозно, но й липсва женствеността и топлината. Пък на Жорко баш това му липсва.

# 209
Да, иска хем амбициозна и пробивна жена, хем меко и пухкаво котенце. Имаше един виц навремето "Каква трябва да е жената", та на него май това му е идеала.
Скрит текст:
Дама в обществото, домакиня в кухнята и к@ва в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт