Женени от пръв поглед - 6

• 66 586
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • До сърцето...
Не му трябва на Георги тая!  Peace

Тия психолози и прочие там, които са участвали в подбора, ми паднаха в очите с нейния избор!

# 181
  • Плевен
Гергана просто не е искрена. Тя наистина не го харесва, но върти и суче.. Много робува на хорското мнение, според мен.
Напълно вярно, според мен.
Аз още в началото ви казах, че Гери е адски тъпо парче.   Crossing Arms
Даже си е изградила образ, в който сама не вярва - ежедневието й било стрес - тя все едно е мениджър на някоя инвестиционна компания или хедж фонд, или нещо подобно, а не на магазин за дрехи.
Къде го вия тоя стрес - няма деца, тренира и управлява магазин за парцалки - егати стреса честно  ooooh!
Георги по интелект е на светлинни години. За него общуването с Гергана би било чисто губи време.

# 182
Гергана просто не е искрена. Тя наистина не го харесва, но върти и суче.. Много робува на хорското мнение, според мен.
Права си.Явно Георги не я кефи.Но явно и в леглото не се представил добре.Не се чувства зарибена от него.Незнам.

# 183
  • Плевен
Права си.Явно Георги не я кефи.Но явно и в леглото не се представил добре.Не се чувства зарибена от него.Незнам.
Е ние за това обсъждаме само общуването между тях. Какво става в леглото не дават и няма как да вземем отношение. Макар, че ако даваха и това да сме разнищили в подробности  Mr. Green

# 184
  • София
То си пролича колко спокойна е Гергана.Още 100 пъти да си го повтори,няма да стане истина.Не може да има комуникация с ограничен човек с грешни представи за себе си. Тя си мисли,че всяка нейна претичала хлебарка в главата й е мисъл,в действителност стига до 3 дума и ъъъъ. И как пък може човек да не я разбере,спокойствие,едносрично изразяване. Каже ли А трябва да се козирува,какво има да се обсъжда,амаха.

# 185
Не искам да си представям как се чувстват подчинените на Гергана. За съпруга - не знам, ама за мениджър и по точно, за човек работещ с хора, не става.

# 186

Да, всеки вижда различно  Peace
 Аз ги харесвам и Жоро ми допада, също като него мразя когато аз говоря и отсреща имам стена и мълчание, получала ли това -край, просто знам, че с такъв човек няма да си получи.
Да де, ама това неговото не е разговор, а постоянно оплакване.
Забелязахте ли, че всяко изречение му започваше с  "тя така прави, тя така казва"... Все тя е виновна. Тя не отговаряла на предварителните му очаквания, а не и` дава шанс, още на четвъртия ден вече се беше отказал и беше успял да й каже, че е кифла, агресивна, сама да си ходи по екскурзии и т.н.
Сложи етикети и край, не го интересува тя какво мисли, а какво мисли той, че тя мисли за него.
Дори майка му и сестра му, които видно много го обичат, признават, че има недостижими претенции.
За мен, не го интересува самата жена, интересите и чувствата й, а това, тя да се напасне напълно към изискванията му.

# 187
Аз пък ще застана в нейна защита. Напълно разбирам как се чувства, а тя го обясни многократно, но не получи разбиране. Естествено е да стане едносрична и просто да чака с нетърпение този фарс и ангажиментите й към него по-бързо да свърши. А и мога да се обзаложа, че е истински наранена и ще й трябва доста време да се възстанови.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 23:21 от polombra

# 188
Не искам да омаловажавам Герганините постижения - тя за нейния си капацитет е направила много.  
Лошото е, че се опитват да я влюбят в някого, с когото нямат никакви допирни точки.

sunman, под завивките няма как да видим какво става, но дори и да е бил ок секса, като извън леглото не могат да се дишат.. все тази. Там са все пак, за да се опитат да създадат семейство, а не за one-night-stands. Поне такава е идеята.

# 189
Аз пък ще застана в нейна защита. Напълно разбирам как се чувства, а тя го обясни многократно, но не получи разбиране. Естествено е да стане едносрична и просто с нетърпение този фарс и ангажиментите й към него по-бързо да свърши. А и мога да се обзаложа, че е истински наранена и ще й трябва доста време да се възстанови.
Първо не фарс.Гери иска ,някой постоянно да и се клани.Да и сваля звезди.Мисли си ,че с един секс го е зарибила/Ама ще си остане сама.Я се отпусни моме

# 190
  • Тра-ла-ла
Хубу де, Гошето ако мълчи - може. Направо е пичага с хладна красота и ум-бръснач. Ако Герито мълчи - кифлааа, тъпа, не може да мисли, ууу. Значи единият мълчи умно, а другият мълчи тъпо  Laughing Ако единият иска да се съобразят с него - ооо, дааа, така е редно. Ако другият също иска - ууу, не можеее (тук летят камъни и дърве към цайсите на Гергана Laughing)

Който не вярва, че работата може да докара стрес...всяка работа може да бъде стресова...дори и наглед скучната позиция "секретарка". Разбира се секретарка, мениджър и др. подобни са тъпи и кифленски професии. Всяка жена трябва да е минимум Мария Кюри и в същото време да има 3 деца и огромна кухня

# 191
  • София
Моля ви дайте линк да видя къде е многосрична.
Питат ги къде виждат проблемите,човека ясно каза къде. Мен като ме обидят не гледам като теле,питам защо и при нужда се защитавам. Присвивайки устни и като кокошката тичайки напред( А, дали не бягам бързо) , не е схванала кога да спре. Тя не го играе обидена,тя го играе нацупена кукла.

# 192
Понеже го гледам един час назад, та не мога да повярвам, че Тонито се изтърси на мач с момчетата. Егати досадницата е!
Искала Атанас да й казвал как се чувствал. Ами ако той не иска ?!
Все едно светът се върти около нея!  Sick

# 193
  • Плевен
Значи единият мълчи умно, а другият мълчи тъпо  Laughing

А бе не е смешно, ами е точно така. Можеш да мълчиш и умно и тъпо. Мълчанието казва много, не случайно психоанализата го изследва подробно.
Също така можеш да замълчиш, когато смяташ, че е излишно да говориш, както и когато просто не знаеш какво да кажеш.
Лошото е че зад мълчанието на Гергана не се крият неизказани мисли, а прооосто едно огромно празно пространство.

# 194
Моля ви дайте линк да видя къде е многосрична.
Питат ги къде виждат проблемите,човека ясно каза къде. Мен като ме обидят не гледам като теле,питам защо и при нужда се защитавам. Присвивайки устни и като кокошката тичайки напред( А, дали не бягам бързо) , не е схванала кога да спре. Тя не го играе обидена,тя го играе нацупена кукла.
Хайде да не я съдим.Момичето е преживяло много.Има си защити.Просто не е готова за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт