Женени от пръв поглед - 6

• 66 543
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Една умна жена-рак му трябва, мисля Simple Smile

Жалко, заета съм и с 2 ремаркета  Joy Joy Joy

# 226
Е как пък не се разчуства Гергана. И ядосването и не е никакво ядосване. Всичко в нея е плитко.

# 227
  • ❌❌❌
Еее, Гергана си е Рак бе. Laughing Явно другото изискване не е покрила. Mr. Green

# 228
  • somewhere near the sea
Много скучно ми стана след първия час. Тегави диалози, никаква динамика. Коментарите за Георги, че е влязъл да му се случи телевизионно приключение, а не житейски избор ми харесаха. Той не прави нищо, за да опознае човека. Не е искрен. Но и Гергана не опитва. Двамата чакат отгоре да им дойде.

Наско- не го корете момчето. Трудно му е да върже сложно изречение. От изчервяване направо се препече момчето. Пък и логореята на жена му го дави.

С+С- похвално е, че не дремят, а правят опит да се опознаят. Предпазливи са, но е нормално.

Отново да кажа, че е много тегаво цялото действие. В нет-а изтичат всевъзможни коментари, тия стари кадри вече не са интересни на драгия зрител. Реално са изминали 8-9 дни, а те ни ги разпъват в месеци. Мисля, че ще спра да ги гледам.

# 229
Еее, Гергана си е Рак бе. Laughing Явно другото изискване не е покрила. Mr. Green

Рак ли беше Гергана, забравила съм  Rolling Eyes Тя е някакво изключение от зодията, такъв егоист не се вписва при раците  Naughty

Някаква пропаст има между тях направо, напрягат ме като ги гледам, АА-тата пък са ми адски досадни...щом снощи руло Стефани ми се стори по- интересно, явно няма да успея да догледам докрая сезона.

Ужасни са и очилата на Гергана, не мога да се стърпя и аз да си кажа, никак не и отиват, не си я представям нито в сферата на модата, нито като мениджър. Тя не може да общува и това си е. В редките случаи когато си отвори устата наистина е агресивна.

# 230
Жена тип Антония му трябва на Георги. Да си го осинови и да го обгрижва, както майка му и сестра му.
Едно, че е женчо, две, че обича да драматизира, та тъкмо ще си паснат в това отношение, три, че може спокойно да си мълчи и да си цъка във фейса, докато тя му бърбори и се киска. А, и четири - той обича да говори за себе си, тя пък държи да ѝ споделят проблемите си. Ще съпреживява и ще го наставлява.
Пък и като не му допада физически, тъкмо ще си има оправдание да ѝ изневерява. Защото то все трябва да има някакво оправдание, нали?
Моли се, моли се човекът за красива жена - дадоха му. Но пак недоволен - не му харесвала по характер. Ама то добродушка с визия на миска, умна и успяла, да го поддържа като сестра му и да готви като майка му... Къде да я намери?
Хм, ще трябва първо да разведе някоя ССФ, няма друг начин...  Thinking
Като гледам, и мераклийки тук има достатъчно, та ако четат от предаването, да почват сценария за втория сезон - основата им я дадох вече.  Mr. Green

# 231
Жена тип Антония му трябва на Георги. Да си го осинови и да го обгрижва, както майка му и сестра му.
Едно, че е женчо, две, че обича да драматизира, та тъкмо ще си паснат в това отношение, три, че може спокойно да си мълчи и да си цъка във фейса, докато тя му бърбори и се киска. А, и четири - той обича да говори за себе си, тя пък държи да ѝ споделят проблемите си. Ще съпреживява и ще го наставлява.
Пък и като не му допада физически, тъкмо ще си има оправдание да ѝ изневерява. Защото то все трябва да има някакво оправдание, нали?
Моли се, моли се човекът за красива жена - дадоха му. Но пак недоволен - не му харесвала по характер. Ама то добродушка с визия на миска, умна и успяла, да го поддържа като сестра му и да готви като майка му... Къде да я намери?
Хм, ще трябва първо да разведе някоя ССФ, няма друг начин...  Thinking
Като гледам, и мераклийки тук има достатъчно, та ако четат от предаването, да почват сценария за втория сезон - основата им я дадох вече.  Mr. Green
Мисля, че и от тип Антония няма да е доволен, тогава пък няма да му е "интересно" и ще му липсва тръпката. За останалото +1

# 232
  • Пловдив
На мен пък Гергана въобще не ми се струва агресивна и как от едно режисирано предаване разбрахте, че момичето е егоист?
Ако на вас на третия ден ви кажат, че сте кифла, че като са ви видели с тези естетически промени по тялото, са решили, че си вадите хляба със секс.... че най-важното е да готвите мусака и ако не го владеете, то не ставате за нищо, вие, много ми е интересно, как ще реагирате?
За мен Георги е РЪБ!!!
Тя му обяснява с усмивка какво иска да прави, че обича да пътува, обича да не гледа часовника, когато е в отпуска, а от отсрещната страна получава само отговора - ходи си сама, аз не обичам да пътувам!
А, че си се напъхал в такъв формат не значи ли, че трябва поне малко да превъзмогнеш себе си в каузата нещата да потръгнат?
И не ми обяснявайте, че ако с вас се държаха по този начин, то вие щяхте да сте усмихнати, весели и не нацупени.
Абсолютно оправдавам и разбирам държанието на Гергана  Peace

# 233
И ти си права, разбира се  Peace

Тя сгреши още в началото, когато му мълчеше и му позволи да и наговори тия неща, а тя само стоеше и въобще не знаеше как да реагира. Можеше да го иронизира, да си върне с нещо...

# 234
Антония - Психопатка тотална. Без думи съм след вчера. И предполагам, че след като се вижда отстрани, не само, че не я хваща срам, ами и със задоволство се кикоти, мислейки си, че поведението и е адекватно!
Атанас - Горкият... Но си го заслужава...
Светлана - Много свястна, готова е много да даде за общото добро.
Стефан - Глуповат, но добър човек.
Георги - Абсолютен комплексар. Липсва му всякакво умение да общува. Непрестанно поставя отсрещната страна в некомфортни ситуации. Дразнител.
Гергана - Не попадна на правилния човек, иначе съм убеден, че можеше и да покаже по-доброто от себе си.

# 235
Мисля, че и от тип Антония няма да е доволен, тогава пък няма да му е "интересно" и ще му липсва тръпката.

Той от никой тип няма да е доволен, иначе досега да се е оженил.
Бъзиках се просто.  Laughing

# 236
Мисля, че и от тип Антония няма да е доволен, тогава пък няма да му е "интересно" и ще му липсва тръпката.
Той от никой тип няма да е доволен, иначе досега да се е оженил.

Никоя не е по-добра и достойна от мама.

# 237
Забелязахте ли чупката в китката, която направи Георги, когато говореше за близостта със сестра си и как му била кошчето за емоционални отпадъци ?
Мъжът ми вече тотално го обяви за гей и съм почти убедена, че и с жена в леглото да види Жорката, пак ще си остане на това мнение.
И когато Георги каза, че усетил липса на интерес от страна на Гергана към него и  вече бил спокоен.
ММ вика "Ми ще е спокоен ми, идеално му се получи. Има си оправдание пред мама, няма да му се налага да се прави на влюбен в жена, екстра му е."

# 238
И мен чупчицата на ръката и самият жест ме разби. Гошето нещо му е сбъркана зодията - държи се като ощипана дева от всякъде. Неразбрана, обидена, драматична и по-по-най-интелегентна

# 239
Забелязахте ли чупката в китката, която направи Георги, когато говореше за близостта със сестра си и как му била кошчето за емоционални отпадъци ?
Мъжът ми вече тотално го обяви за гей и съм почти убедена, че и с жена в леглото да види Жорката, пак ще си остане на това мнение.

Забелязах, но не искам да е вярно!
 Много добре ми стоят с Гергана, но не изключвам варианта  да се е провалил в леглото!

Общи условия

Активация на акаунт