Женени от пръв поглед - 6

• 66 538
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Аз, да ви кажа, почти нищо не гледах от вчерашния епизод. Именно заради кадрите от мизерното мачле. Ясно е, че всичко беше направено с цел да се отвратим от Антония. Признавам, че не можах да я изтърпя.  Laughing

# 256
  • София
Аз пък много харесвам Георги Crossing Arms

# 257
  • Велико Търново
Не е важна чупката, останалото му поведение ме дразни - сестра му например ми направи много по-добро впечатление, нито е крайна в изказванията си спрямо Гергана, нито и него оправдава напълно, сама каза, че има прекалено големи очаквания към жените./ и не се разчувства чак толкова като говори за брат си Wink все пак се виждат и си общуват често, не е на другия край на света.

# 258
Приятелките й не ми харесаха - тя била приключвала връзките си досега. За жени на 30 + ми се струва странно да е показетел някакъв, камо ли предимство.  ooooh!
Представям си ги как са коментирали заедно: Куд-ку-дяк, Куд-ку-дяк
Вече не искам и да анализирам, няма какво просто ...
Коренна разлика между едното и другото обкръжение!
Едните разговарят, анализират, другите критикуват (кудкудякат)!
Да бе, замислих се за това. Аз никога не обсъждам така с моите приятелки, говорим си за съвсем други неща. Много неприятни женички със силен клюкарски уклон. Не бих им се доверила никога.

# 259
Приятелките й не ми харесаха - тя била приключвала връзките си досега. За жени на 30 + ми се струва странно да е показетел някакъв, камо ли предимство.  ooooh!
Представям си ги как са коментирали заедно: Куд-ку-дяк, Куд-ку-дяк
Вече не искам и да анализирам, няма какво просто ...
Коренна разлика между едното и другото обкръжение!
Едните разговарят, анализират, другите критикуват (кудкудякат)!

да, неговите приятели ми направиха съвсем различно впечатление. не може да съдим само по обкръжението им, но е доста показателна разликата.

# 260
  • ❌❌❌
Сега видях чупката... Joy hahaha Mr. Green Laughing Joy rotfImbo rotfImao tooth smile3544 moresmile

Георги много го харесвам и аз. Hug Личи му, че е чувствителен и емоционален човек, за когото обвивката означава нещо, но не е достатъчна. Simple Smile
Виждам, че сте коментирали... - хората от обкръжението на Георги са на светлинни години от Гецините квачки. Peace

# 261
Нищо гейско не намирам в Георги.

Е, определено не спада и към следните 2 типа, така разпространени в милата ни родина:
-стероиден обезкосмен австралопитек
-тъмен балкански субект
Simple Smile

# 262
  • София
Имала съм гадже тип Георги, просто не мога да повярвам как толкова еднакъв са намерили. Добре, че онова момче се отдели географски от сестра си, че да успее да свърти семейство, иначе просто не виждах как ще стане, такава любов, такова чудо. Но той поне не беше гей, нещо, което въобще не съм сигурна, че не е случаят на Георги. Осъзнат или не. И да, чудесно е семейството и обкръжението му, но е факт, че неговите комплекси, несигурност, вътрешни драми съсипаха връзката с Гери, тя беше добре настроена първоначално. И съвсем отделна тема е пък тя какво има в главата си, подходяща ли е за него и какви квачки са приятелките й. Да, квачки са, това стана ясно още когато тя им съобщи,че ще се омъжва. Погледите им бяха...минимум зелени.

# 263

Е, определено не спада и към следните 2 типа, така разпространени в милата ни родина:
-тъмен балкански субект
Simple Smile
Леко грозно изказване, следващия път помисли, преди да напишеш и публикуваш нещо такова.  Peace

Георги ми къса сърцето с тези унили физиономии и големи нажалени очици.  Rolling Eyes

Не разбрах на какво казвате "чупка", ще превъртя клипчето довечера.

# 264
Кажете точно на коя минута и секунда е чупката, два пъти гледах от 9 до 12 минута и нищо не видях  Rolling Eyes

# 265
Кажете точно на коя минута и секунда е чупката, два пъти гледах от 9 до 12 минута и нищо не видях  Rolling Eyes
На 10 мин, когато се разплака от умиление за сестрината подкрепа.

-тъмен балкански субект
Simple Smile
И това са вариантите. Ако не е нежна чужбинска душа, то задължително е някое от двете  Naughty

# 266
Кажете точно на коя минута и секунда е чупката, два пъти гледах от 9 до 12 минута и нищо не видях  Rolling Eyes
Благодаря, жеста към устата с ръка нали, а аз чакам да видя класическа гейска чупка с ръка във въздуха  Laughing

# 267
Благодаря, жеста към устата с ръка нали, а аз чакам да видя класическа гейска чупка с ръка във въздуха  Laughing
Ееее , има още няколко епизода, недей бърза  Grinning

# 268
Не мисля, че Георги толкова се разстрои от умиление за сестрината подкрепа, а от това, че когато на човек много неща му се струпат емоционално, в един момент от всичко може да му тръгне сълзливото кранче. И да, много НЕгей мъже плачат!

Накъде пак я подкарахте - бил влюбен в сестра си, това му пречило да изгради връзка с жена и т.н.  ooooh!

Нужно ли е да са далече физически един от друг брат и сестра, че да милеят един за друг? Просто някои хора имат по-силна емоционална връзка помежду си.
Ама като гледам изказванията на половината тук, явно сте оперирани от всякакви емоции. Обвинявате този и онзи в егоизъм, а когато покаже обич и привързаност, го обвинявате в какво ли не!

# 269
Аз пък много харесвам Георги Crossing Arms

Взимай го, печелиш!  Hug
Сериозно, пиши му във фейса, може пък и той да те хареса и да те гледаме във втори сезон.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт