Женени от пръв поглед - 6

• 66 688
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
В рекламата за следващия епизод какъв въпрос Георги зададе на Гергана и т я се нацупи

# 286
В рекламата за следващия епизод какъв въпрос Георги зададе на Гергана и т я се нацупи

Той обича да я дразни с "остроумни" въпроси!

# 287
Не съм гледала епизода, а и като ви чета, се чудя има ли смисъл.
Иначе, харесвам Георги, Гергана - никак.

Все пак ще го гледам.
Много скучен за гледане ще излезе този експеримент май.

# 288
polombra, seti, Джулия, Как' Сийке и още няколко пишещи, на които вече забравих имената  Embarassed докато изчета темите - много стойностни и интересни коментари smile3501 smile3525
 Аз, понеже едва миналата седмица се загледах в предаването и минах епизодите и темите тук на ускорен курс, мисля, че е погрешно да се мисли, че Ги Г не са се харесали - напротив, харесаха се и двамата, даже при нея повече си личеше. Според мен проблемът там изобщо не е в липсата на привличане. До снощи Георги ми беше твърде неясен образ и много мъгляв с купищата си противоречиви коментари и постъпки. Дори му се ядосах много за "лицемерието", но вече ми се струва, че той е най-вече лицемерен със себе си, защото не е напълно наясно сам със себе си, с това каква наистина иска да бъде жената до него и с това как той може да го приеме и понесе. Явно е интелигентен, но по отношение на връзките е пълен лаик. Стреми се много повече първоначално да влезе в образ, който явно мисли, че най-много се харесва на жените, вместо просто да покаже най-доброто от себе си и да предразположи жената също да покаже най-доброто от себе си. А вместо да опознава жената срещу себе си, той се опитва да "я чете" ама точно като типична кифла - по блясъка на корицата, по заглавието, по няколкото думи на корицата без изобщо да я разгръща и "зачита" като съдържание. Опита се твърде рано да я напъха в рамка, която не й е по мярка и не й харесва, лепна й етикет почти веднага без дори да се опита да разбере дали е правилния..., което никак не отива на умен мъж на неговата връзка.
 Още от началото не съм убедена, че има проблем във връзката с майка му, но се съмнявах за проблеми във връзката със сестра му, което се потвърждава. И не че тя е лош човек или не ми харесва, но често подобни връзки със старото семейство пречат на пълноценното изграждане на нови.
 Все още не съм убедена, че е "на другия бряг" макар и моят мъж така да го определи, но със сигурност има свръх емоционален багаж. Той си знае най-добре на какво се дължи, но очевидно е много объркан, силно огорчен от предишен опит и твърде бързо преминава в защитна роля. И да ме прощават всички фенки на Жоро, ама не е никак нормално един мъж да (особено пък Алфа мъжкар, за какъвто се/го обявиха) да се представя в пъти по-чувствителен и лесно нараняем от жената до него, особено пък от жена рак - това е просто нереално  Shocked
 Между другото не ви ли направи впечатление, че в този формат мъжете плачат много повече от жените  newsm78
 Що се отнася до Гери - за мен нейното поведение е лесно обяснимо и съвсем нормално в създалата се ситуация. Просто Георги не й даде никакъв шанс да покаже по-пълноценно себе си и собствените си положителни качества ама не защото "много добре я разбра" и не я хареса, а защото се уплаши, че може тя да не го хареса. Той самия си казва достатъчно ясно пред камерите  - мисля, че тя не ме харесва; може би на нея й трябва друг тип мъж и т.н.
 Много ме е яд за тях двамата - хем са готини, умни и успешни, хем получиха това, което търсят и първоначално се харесаха, а пък се "изгубиха в превода" и вече не остана почти никаква надежда, че може и да им се получат нещата  Sad
 Жалко, че в екипа от специалисти нямаха и някой с поне елементарни познания за зодиите  ooooh! Мачмейкърите на мен не ми вдъхват абсолютно никакво доверие, но останали мисля, че са добри в работата си и дават добри общоприложими съвети Simple Smile
 За С и С споделям впечатленията на повечето от вас и също мисля, че Светлето е доста по-узряла от Стефан, но малко под въпрос остава неговата сериозност и узрялост за тази връзка. Обаче мисля си, че ако бяха събрали Светлето с Георги, щяхме да видим една коренно различна Светла и е много вероятно да би била много по-дръпна от Гергана и с много повече муцки. Просто Стефан се старае многократно повече от Георги да предразположи жената до себе си и полага старание на нея да й е добре, което не се видя при Жорето, колкото и да се опитва да се изкара загрижен за "другите"
 Тонито... ах, Тонито... и на мен ми идва твърде в повече, въпреки, че аз много харесвам емоционалните хора, а пък Наско... толкова се старае да бъде добър, че не става много ясно той самият кой е и какъв е, нооо "търкулнало се гърнето - намерило си похлупак" - само дето не знам как можаха разните му специалисти да решат, че там може изобщо някога да се случи патриархат  Laughing
П.П. Въздържах се да си го мисля, но явно наистина Наско освен от бащинска грижа, по някаква причина е бил лишен и от майчинска или поне от пълноценна такава, но пък това може би е много повече в плюс на връзката му с Тонито. Само дано тя малко от малко поне се пообуздае самичка...

# 289
Все повече  съм на мнение, че при   психо тестовете, по въпроса за изискването към партньора, Наско е попълнил нещо от сорта:
 - да е добра,  чиста душа, да ме разбира, да ме обича...ако може да е с големи цици. После зачеркнал всичко преди многоточието и си казал - тва ще  го кажа  пред камерата, щото все нещо искат да казвам...и оставил само другото.
Та така - с по-малко изисквания - повече късмет  Party

# 290
Между другото не ви ли направи впечатление, че в този формат мъжете плачат много повече от жените  newsm78

Направи ми. Голям рев, голямо чудо, големи мелодрами.
Сега, ако дадат и Стефан как реве, ще ги призная.  Mr. Green

# 291
funny.sunny  аз също мисля, че при Наско има някаква сериозна драма  в отношенията с майка си. За това той така се радва на семейството на Тони.
Но пък много ми хареса как той твърдо заяви на искането на майката на Тони, да си останели заедно с нея и семейството на сестра й, че се изнасят и отиват на квартира. Защото искат да са самостоятелни и това е начинът да разберат дали става от тях семейство или не. Тогава Тони си мълча и го остави той да си каже и защити позицията. Харесаха ми и двамата в тази ситуация.

# 292
Здравейте,
Въпреки всичко,май и трите двойки са заедно...
Дано всички са щастливи,дано Г-Г да са се разбрали,но този Георги ама хииииич не ми харесва.  Confused

# 293
Все повече  съм на мнение, че при   психо тестовете, по въпроса за изискването към партньора, Наско е попълнил нещо от сорта:
 - да е добра,  чиста душа, да ме разбира, да ме обича...ако може да е с големи цици. После зачеркнал всичко преди многоточието и си казал - тва ще  го кажа  пред камерата, щото все нещо искат да казвам...и оставил само другото.
Та така - с по-малко изисквания - повече късмет  Party

Хаха - абсолютно точно  superuu  superuu  superuu

funny.sunny - много добре  го описа - съгласна съм с всичко казано от теб! Peace

На психоложката Георги й беше по-симпатичен просто защото само той се опитваше да разкрие повече от проблемите им - друг е въпроса, че си представи нещата едностранчиво. Гергана отказва да обсъжда отношенията им по принцип - а това няма как да хареса на психоложката - пречи й да си върши работата!

# 294
Гергана май отказва всичко, без хонорара де  Mr. Green

# 295
психоложката харесва Жорето и си личи от космоса Simple Smile

# 296

Добре, че не харесва ГертиУ  Joy Joy Joy Такъв психопрофил щяхме да и спретнем, че нямаше да се познае  Laughing

# 297
  • София
Ох, А-тата и С-тата според видяното до сега имат шанс да останат заедно, но, за Г-тата работата е обречена. Те просто са си антипатични. Не знам защо се цитира, че се били харесали в началото. Поне според мен първоначалните реакции бяха повече учтивост и умишно положителна нагласа на всеки един от двамата да не бъде предубеден към партньора, което след това обаче за жалост се променя.

Мисля че в ситуацията с Г&Г има сериозна психологическа грешка от страна на мачмейкърите. От една страна Георги декларирал, че иска изявена, силна и борбена жена, която те му намират, а от друга той не е силен като характер и практически не може да я понесе. Много смешно ми стана когато се оплакваше, че тя повишавала тон и се държала остро. За един силен човек това не би било проблем, но слабия се комплексира от подобни ситуации и започва да се чувства още по-слаб. На Георги му се иска да се вижда като големия мъжкар, който да изпъква пред жена си, но за съжаление не се е допрецелил каква точно жена да си поиска, така че да не изглежда жалък до нея. В случея не мисля че Гергана има някакво съществено значение за това. Която и друга от този тип да беше на нейно място положението би било аналогично. Той наистина се филмира - опитва се да убеждава и себе си и околните че са истински нещата които си въобразява и докато я кара по този начин не може да има оправия. На Гергана просто това и е станало ясно и е решила, че не иска да е част от този театър. Личните качества на двамата нямат никакво значение, те са само някакво удобно оправдание.

# 298

Ами да си се вземат и да се свършва с този тормоз - за тях и за нас, сеирджиите.  Laughing
И без това k@li се отказа от него.   Simple Smile

# 299
Познавам много силни, властни и успели жени, които имат страхотни характери, с всеки могат да намерят тема за разговор, но тази наШта хич не е от тях  Naughty

Как` Сийка , стига го предлага тоз младеж бе, да не си на комисионна  Wink
Пък и той е женен, току виж някой гениален обрат се заформил  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт