Женени от пръв поглед - 6

• 66 715
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз споделям написаното от funny.sunny.

# 301
funny.sunny  аз също мисля, че при Наско има някаква сериозна драма  в отношенията с майка си. За това той така се радва на семейството на Тони.

А коя е тази жена - тук в клипчето при изпращането на Наско в сватбения ден, дали не е майка му!? newsm78 - на 1ч и 12 минути!

http://www.vbox7.com/play:1237ef3884

# 302

Как` Сийка , стига го предлага тоз младеж бе, да не си на комисионна  Wink

Не съм, ама ми писна от драми вече. Егати мъжете. Георги само мрън-мрън-мрън (ту му млякото горещо, ту пък друго нещо), Атанас пък само да го погледнеш и почва да реве, ай сиктир!
Толкова суперлативи се изляха тук за тях двамата, пък никоя от вас не желае да си ги прибере у тях.
Странна работа...  Thinking

# 303
Не мисля, че Георги толкова се разстрои от умиление за сестрината подкрепа, а от това, че когато на човек много неща му се струпат емоционално, в един момент от всичко може да му тръгне сълзливото кранче. И да, много НЕгей мъже плачат!

Накъде пак я подкарахте - бил влюбен в сестра си, това му пречило да изгради връзка с жена и т.н.  ooooh!

Нужно ли е да са далече физически един от друг брат и сестра, че да милеят един за друг? Просто някои хора имат по-силна емоционална връзка помежду си.
Ама като гледам изказванията на половината тук, явно сте оперирани от всякакви емоции. Обвинявате този и онзи в егоизъм, а когато покаже обич и привързаност, го обвинявате в какво ли не!

+1

# 304
мога ли да задам един глупав въпрос, от видяното до тук да ми покажете къде е амбицията на Гергана?

# 305
Егати мъжете. Георги само мрън-мрън-мрън (ту му млякото горещо, ту пък друго нещо), Атанас пък само да го погледнеш и почва да реве, ай сиктир!
Толкова суперлативи се изляха тук за тях двамата, пък никоя от вас не желае да си ги прибере у тях.
Странна работа...  Thinking

А да бе, у нас  Stop
Ние просто търсим най- малкото зло и с тази конкуренция Стефан направо се окичи с медала без да се пъне особено  Laughing

# 306
Како Сийке Simple Smile не щъ нито един от мъжете във формата. Аз деца си имам, за да дондуркам още три. И тримата имат бая хлебец да ядат докато станат мъже. Айде другите са малки, ама се чудя  Жорето дали е бил войник. Ама надали.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 15:37 от seti

# 307
Антония е отвратителна!  Sick Sick Sick Изобщо цялата им двойка е в кацата с кисело зеле  Mr. Green

Светлето и Стефчо са ми икзлючително симпатични и приятни за гледане  Hug

Георги го харесвам. Чешит, далеч не е перфектен, ама пък ми се струва добряк, емоционален е, интелигентен и има много симпатични прятели Simple Smile
Гергана, ако не мълчи, е безпардонна и агресивна. Някой беше писал, че си прави душевно селфи при психоложката - абсолютно съм съгласна... "вижте ме каква съм хрисима, позитивна във всяка ситуация.... бла- бла..."    Sick На всичкото отгоре приятелките й ми се струват доста нагли (и агресивни като самата Гергана).

П.С. Това е мнението на база на излъченото в предаването Simple Smile Не претендирам мнението ми да е пълно, още по-малко пък - обективно Simple Smile  

# 308
Гергана си е публикувала снимка във фейса и на дясната си ръка има халка, а в снимките на Светлана от ония ден не виждам да носи халка. Има ли някаква вероятност Гергана и Георги още да са заедно защото щом Светлана не си носи халката значи не е изискване по договор.

# 309
И аз не си нося халката, е и?

# 310
Имам си трима мъже вкъщи и поне единият от тях няма да е много доволен, ако прибера Георги.
Обаче ...
Преди малко повече от 10 години нямаше да се замисля. Разговаря, съобразява се, гледа филми, чете книги, ТАНЦУВА, обича домашния уют и съм сигурна, че от време на време е много спонтанен. Ако някои хора ми позволят да съдя по себе си като представител на зодия Овен, смятам, че Георги е взискателен към себе си първо и после към останалите. Ние всеки ден се борим със себе си да бъдем по-добри, обичаме реда, обичаме да се съобразяваме и да се съобразяват с нас и когато сме си изпълнили задълженията, си позволяваме да избухнем и да се забавляваме, както малко други хора знаят. Всеки овен, постарал се да опознае себе си, се страхува от неконтролируемата вихрушка в него и оттам идва тази вътрешна борба, за която говорите.
Та ... бих го взела ...

# 311
ми кат са обичат младите да са зимат

# 312
Разговаря, съобразява се, гледа филми, чете книги, ТАНЦУВА, обича домашния уют и съм сигурна, че от време на време е много спонтанен. Ако някои хора ми позволят да съдя по себе си като представител на зодия Овен, смятам, че Георги е взискателен към себе си първо и после към останалите. Ние всеки ден се борим със себе си да бъдем по-добри, обичаме реда, обичаме да се съобразяваме и да се съобразяват с нас и когато сме си изпълнили задълженията, си позволяваме да избухнем и да се забавляваме, както малко други хора знаят. Всеки овен, постарал се да опознае себе си, се страхува от неконтролируемата вихрушка в него и оттам идва тази вътрешна борба, за която говорите.
Та ... бих го взела ...

Всичко това е истина, но трябва да се добави и това, че това негово безсилие да се справи с вихрушката вътре в него, го прави язвителен, нападателен и сръдлив едновременно, дори леко гадничък и злобен на моменти.

За халката на снимката на Гергана  - явно само нея продуцентите задължават да пуска такива снимки за да поддържат поне малко идеята, че още имат шанс! Mr. Green

# 313

Всичко това е истина, но трябва да се добави и това, че това негово безсилие да се справи с вихрушката вътре в него, го прави язвителен, нападателен и сръдлив едновременно, дори леко гадничък и злобен на моменти.

Mr. Green

Не мога да отрека това! И не е нещо, с което се гордея. Обаче всеки си има характер! Характера не е нещо, което можем да възпитаме, той е импулс, заложен ни от раждането. Важно е да има други неща (мироглед, ценности, места, истории, хора), които да ни свързват и да представляват липсващите между Георги и Гергана например "допирни точки".

# 314
Според мен Георги или е гей,или е би.Супер драма прави от всичко. Sick

Общи условия

Активация на акаунт