Женени от пръв поглед - 6

• 66 120
  • 769
  •   2
Отговори
# 60
Ей, много сте бързи - цели 5 страници преди да се запиша! Wink

Нещо много скучни стават епизодите! Темата продължава да е пъти по интересна!  bouquet

# 61
И както за другите царе се казваше, че царят е в съвета, така за този цар се казваше “Царят е в гардероба!”
Пропуснала си обаче факта, че и доста от нас пишат от таблетите си именно от гардероба  Laughing

# 62
Радвам се, че всички тук имаме чувство за хумор!  Party

# 63
Щом така го разбираш ...

# 64
Съществуването на хора с гардероби от жизнена важност не ми пречи... Фактът, че някой има 130 лака за нокти, ме вкамени, но и ме развесели...Шарен свят ...  Надявам се, че никой не се чувства нападнат и съден за седенето в гардероба ... и гледа философски на нещата като Гергана ...  Peace
Аз съм просто една шантава хипарка, която иска да спаси света  Laughing

# 65
Запис и благодаря за новата тема  bouquet
Точно заради чувството за хумор мисля,че сме такава навалица тук и така бързо се бройкат темите Mr. Green

# 66
  • София
Съществуването на хора с гардероби от жизнена важност не ми пречи... Фактът, че някой има 130 лака за нокти, ме вкамени, но и ме развесели...
Разчупи малко тия стереотипи, в които си се затворила.  Peace
Аз съм тази с лаковете. Препоръчвам ти да влезеш в темата за лакове тук във форума, за да видиш горди притежателки на 500+ лакове.   Grinning Ако ти покажа гардеробът на дъщеря ми сигурно ще припаднеш.
Сега обаче да те попитам, смяташ ли, че като имам по толкова много от нещо си, означава, че не чета книги, че едва съм изкласила 7-ми клас и че не ме вълнува нищо друго, освен собствената ми прекрасна личност?
Ако колекционирах салфетки по-приемлива ли ще съм?  Grinning
И изобщо какви са тези вълнения относно чуждата паница.

# 67
 smile3549 Г+ Г са на борда !

# 68
Седя и чакам да потъне.... дано не ме хване морска болест  Joy

# 69
След като публикуваш част от приказка, предполагам си обърнала внимание на думите не се интересуваше от нищо,освен...
Как точно реши ,че наличието на богат гардероб или много лакове,прави притежателя им ограничен да проввява интерес към други неща???

# 70
Да съм изказала някакъв извод за твоя характер по повод лаковете ти? Не! Как ,като незнам нищо друго за теб. Освен това, виж какъв хубав разговор си водим. На мен лично ми е приятно.

Иначе ...
Говорила съм само за Гергана и извода за нейната повърхностност не е само на база обувките в гардероба. Много вещи, малко думи, малко мисли - комбинацията ме навежда на мисълта, че е най-малко скучна.

# 71
  • Тра-ла-ла
По-страшно от цял гардероб с обувки е такъв пълен със садо-мазо принадлежности  Laughing

# 72
По-страшно от цял гардероб с обувки е такъв пълен със садо-мазо принадлежности  Laughing
Страшно, страшно... колко пък да е страшно. Mr. Green

# 73
  • Берлин
А...Джулая, то и за това не е сигурно... То ни забраниха да имаме лакове, дрехи,чепици, защото ще се издадем "колко сме повърхности", сега и садо-то ни забранихте...
Накъде върви този свят  Joy  Joy  Joy

# 74
Съвсем ви изпуснах   bouquet
 Гледам коментирали сте, че Стефан иска Светлана да се облича по-така, ама и на нея ѝ хареса Стефчо в ризка- писнали са ѝ сигурно яркозелените му връзки на горнището  Sad

Общи условия

Активация на акаунт