Женени от пръв поглед - 6

• 66 094
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • София близо до Витоша
Добре вие бихте ли се записали да участвате в следващия сезон?

# 46
Като се има предвид, че ни показват избрани моменти, редактирани и често режисирани и по сценарий, не смятам, че някой тук може да претендира да има реална представа какви са шестимата герои наистина.

Това се отнася и за обсъждането на положителните им страни. Много знаеш, че някой от тях е какъвто го описа... позитивна, влюбчива, верен приятел... честен ... глезан, но пък лек характер... тиха... Каквото предаването, такива и коментарите - повърхностни. Това не означава, че участниците нямат положителни качества, но как някой от нас би могъл да знае?!

# 47
  • Варна
В анкетата моя отговор го няма. Смятам, че в неделя биха пътували да правят всеки път нещо ново заедно.
Относно чистенето и секса.. Всеки ден!  Peace
Каква неделя? Laughing

# 48

Не, щото съм все омъжена от както се помня...  И сега на 100 години не страдам от липса на мъжко внимание. Но не, не, бих! Все си мисля, че записалите се, изключая С-тата, които според мен се забавляват или търсят да влязат в някакъв формат ( така ги възприемам аз, от това, което ни показват, лично мнение)  Другите две двойки имат проблеми.  При един е властна майка, която му диктува живота и дава непоискани съвети за всяко нещо!, при друг е голямо самочувствие и големи изисквания без грам покритие, а трети са уникални. И няма кой да ги оцени, че са такива. Но тук навлизам в една друга материя.

# 49
Мисля, че няма да има втори сезон скоро, но ако приемем, че би имало и съм необвързана, не бих се записала. Не вярвам, че преценката на група самозванци мачмейкъри (съдя по "анализите", които излъчват), начело с някакъв алчен продуцент, може да бъде по-адекватна от моята собствена. Като гледам, за участниците остават само негативи и от цялата работа, поредната евтина "дъвка" за жълтурите.

# 50
Не бих се записала за участие,предпочитам да се излагам и да ставам за смях пред определен кръг хора   Whistling . Пък и недай си боже да ми се падне някой Насковец или Жоровец,не мога да се спася от доживотния затвор,понеже цяла България ще стане свидетел на убийството на брачния ми партньор

# 51
Не ви ли доскуча средно на две страници някой да поучава, че всичко е сценарий и монтаж, и ние всъщност нищо не знаем? Известно ни е още от първия епизод, какво от това? Коментираме типажи и онези техни страни и постъпки, които ни се показват. Аз поне досега не съм коментирала реални личности с ЕГН и адрес.  Peace

# 52
И на мен ми се искаше да им се получи на Г-тата, обаче вече не вярвам да са успели да се разберат. С тях нямаше интервю в сутрешно предаване.

# 53
И на мен ми се искаше да им се получи на Г-тата, обаче вече не вярвам да са успели да се разберат. С тях нямаше интервю в сутрешно предаване.

Ами то така ги разкостихме точно тия двамата, че  Crazy И те вече не се познават сигурно.
Пък и те са най- заети, да не забравяме  Wink

# 54
Изтървах ви още от предната тема  Laughing

А-тата ми бяха много смешни на романтичната вечеря. Ще бъда вечно до теб, винаги ще бъдем заедно, сълзи, сополи... Дойде ми в повече  Mr. Green

# 55

А-тата ми бяха много смешни на романтичната вечеря. Ще бъда вечно до теб, винаги ще бъдем заедно, сълзи, сополи... Дойде ми в повече  Mr. Green

Този душевен ексхибиционизъм и на мен  ми е неприятен - бих предпочела  Антония да се сдържа малко с тези демонстрации в усилието да го обвърже и задържи на всяка цена. Неловко ми е да ставам свидетел на такива сценки. Confused

# 56

Този душевен ексхибиционизъм и на мен  ми е неприятен - бих предпочела  Антония да се сдържа малко с тези демонстрации в усилието да го обвърже и задържи на всяка цена. Неловко ми е да ставам свидетел на такива сценки. Confused

Доколкото схванах, Антония превеждаше на Наско на ушенце текста на песента, на която танцуваха. Но може и да бъркам, не се чуваше много добре.

# 57
  • София
Я, имало нова тема. Гласувах с втората опция, заради любимия ми сериал.  Grinning
Сега се връщам да чета.

# 58
Днес в Стара Загора има организирано четене пред книжарница Хеликон. Деца четат публично любими текстове. Докато минавах покрай тях в обедната почивка чух следния откъс:

НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ

Преди много години живееше един цар, който обичаше да се облича в хубави нови дрехи и прахосваше всичките си пари за това. Не го интересуваха войниците му, не ходеше на театър, нито яздеше в гората. Обичаше единствено да показва новите си дрехи. Той сменяше одеждите си на всеки час. И както за другите царе се казваше, че царят е в съвета, така за този цар се казваше “Царят е в гардероба!”

Странно и весело съвпадение ми се стори след вчерашната дискусия за обувките на Гергана и реших да го споделя... Peace

# 59

Доколкото схванах, Антония превеждаше на Наско на ушенце текста на песента, на която танцуваха. Но може и да бъркам, не се чуваше много добре.

Да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт