Женени от пръв поглед - 6

• 66 075
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Не ми хареса Гери как клепа Жорката -"пред камерата е един , като не снимате е друг" .

# 31
Не ми хареса Гери как клепа Жорката -"пред камерата е един , като не снимате е друг" .
Явно е хлътнала по него ,щом и пука за такива неща.

# 32
Добру'тро! Извинете за спама, ама цЕла нощ мъкнЕМ бирата за почерпка...ха наздравичката и весел ден  Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 09:37 от polombra

# 33
Барелина, за темата   bouquet

Гласувах за санитарният полуден  Laughing
Не мога да се отърва от чувството, че нещата не са такива, каквито ни ги показват.

# 34
  • София
  bouquet прекрасна тема

# 35
  • Пловдив
Не мисля, че е лошо мъжът да е чист и подреден, само Стефан да не изпада в крайности  Grinning Иначе като двойка ми допадат, но мисля, че много се разминават по интереси. Тя е човек на изкуството, на направените ръчно шаренки неща, а той е фен на модерното, изчистеното, певици и барове. Иска му се Светлето да е малко по-така  Wink според мен ще се разминат някъде, ако не сега то по нататък, но това само ако Светлето не приеме неговия начин на живот.

# 36
  Да се запиша.
  Относно 10 думички...
  Към "уникалнУ"-то на НаскУ, може да добавим и "абсолютнУ" (в последния епизод Тона го попита "щастлив ли си", а той отговори "абсолютнУ")
  За Тона- латерна

# 37
Като се има предвид, че ни показват избрани моменти, редактирани и често режисирани и по сценарий, не смятам, че някой тук може да претендира да има реална представа какви са шестимата герои наистина.
Иначе, наистина е много, много по-лесно да се плюе и критикува.

Какво ще кажете за малко да се пробваме да видим положителните им качества?

А+А - и двамата са добри деца. Тя е прекалила с романите "Арлекин", но е позитивна, влюбчива, верен приятел и помага с удоволствие. Той е добряк, работяга, честен, наивен и емоционален.
С+С - чаровници. Той е непораснало дете, глезан, но пък лек характер, веселяк и хубавец. Тя е самостоятелна, творческа личност, готова на компромиси и много симпатична.
Г+Г - тя е амбициозна и знае какво иска, тиха , с добро самочувствие. Той е сложна личност, умен и чаровен.

От шестимата само Георги бих изтърпяла в близкото си обкръжение, даже би ми било много интересно, подозирам.

# 38
  • софия
Благодаря за темата да не ви изпусна  bouquet

# 39
Запис!
Благодаря за темата, Барелинке    bouquet

Аз не съм много убедена, че ще проследя предаването до край. Стремглаво и целенасочено продуцентите ме отказват. Но тук ще ви следя със сигурност. По - интересни сте!

Леле, polombra, много с рано мъкнеш бирата, някои си смучем още кафето... Ама да не си помислите, че отказвам, нЬее, живота ме научи никога нищо да не отказвам. Mr. Green

Анкетата само със С- тата? Хм, с тоя дом в черно, дето прилича на нощен бар след като изтъркат черния фаянс,  едва ли им им остават сили за цуни, муши, гуни.. и тн и тн тн

Хубав ви ден от мен!

# 40
  • Берлин
Хареса ми идеята да вадим позитивите им, но...

# 41
Като се има предвид, че ни показват избрани моменти, редактирани и често режисирани и по сценарий, не смятам, че някой тук може да претендира да има реална представа какви са шестимата герои наистина.

Peace

Аз не съм много убедена, че ще проследя предаването до край. Стремглаво и целенасочено продуцентите ме отказват.
Така, така.
Имам едни съмнения, че именно двете Г-та в крайна сметка може би ще да са останали заедно. Някаква игрица режисьорска усещам с идеята накрая да има  Shocked

# 42
Благодаря за темата   bouquet
Мисля, че това със санитарният полуден не го устройва Стефко, всяка полусутрин вече е друга работа  Mr. Green

# 43
Бързам да не ви изпусна.
благодаря за темата.

# 44
  • София близо до Витоша
Явно е хлътнала по него ,щом и пука за такива неща.

чак пък хлътнала, та те се познават от седмица.Пък и той един хубосник newsm78

Общи условия

Активация на акаунт