Женени от пръв поглед - 6

• 66 250
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Да, на Тони стаята щот много модерна  ooooh!

И аз това си помислих! Не й било по вкуса! Голо на голямо....

# 436
  • Плевен
Само на мен ли ми се струва, че връзката на Атанас и Антония се крепи единствено на секса.  newsm78
Като ги слушам по какъв начин говорят за секса, ми се струва че и на двамата им е липсвал такъв.
Нещо като тинейджърите - като някой ти пусне и вече си мислиш, че си влюбен в него  Mr. Green

# 437
Да, на Тони стаята щот много модерна  ooooh!
Самата Антония е доста демоде , визуално също.

# 438
  • Тра-ла-ла
Е, значи, ако човек до сега е обитавал вехт апартамент, то няма право да потърси нещо на по-високо ниво?!  newsm78

# 439
Само на мен ли ми се струва, че връзката на Атанас и Антония се крепи единствено на секса.  newsm78
Като ги слушам по какъв начин говорят за секса, ми се струва че и на двамата им е липсвал такъв.
Нещо като тинейджърите - като някой ти пусне и вече си мислиш, че си влюбен в него  Mr. Green

Ако беше така щяха десетки да си праскат, не петици и осмици baby_neutral !

# 440
  • Плевен
Трябваше предаването да го снимат лятото, когато хората са по-безгрижни.
Нали по статистика лятото е флиртаджийския сезон и сякаш по-лесно биха се получили нещата.
Аз като гледам в кви мрачни дни снимат и чак мен ме лови депресията.

# 441
  • Тра-ла-ла
Трябваше предаването да го снимат лятото, когато хората са по-безгрижни.
Нали по статистика лятото е флиртаджийския сезон и сякаш по-лесно биха се получили нещата.
Аз като гледам в кви мрачни дни снимат и чак мен ме лови депресията.
Peace И аз това бях казала няколко теми назад

# 442
Е, значи, ако човек до сега е обитавал вехт апартамент, то няма право да потърси нещо на по-високо ниво?!  newsm78

Не разбира се, но и вехт апартамент може да е спретнат, а не да е затрупано с вещи. Много ми е задушаваща нейната стая.

То за това ни е скучно вече. Колко предавания имаше, а само 17 дни минали. Егати разтягането.

# 443
  • Плевен
Гергана продължава да ми затвърждава мнението, че е доста елементарна.
На въпросите отговори, като гимназистка в лексикон.

Бях решила, че ще се помъча да я харесам, но колкото повече се вглеждам в поведението й, толкова по-повърхностна я намирам.

# 444
С и С са много свежи в тоя епизод  Joy

# 445
 "Насе, ти ще спиш от онази страна!" "Ти ще носиш, аз ще подреждам"
Тази жена е ужасна control freak!  ooooh!

# 446
Антония големи претенции.. ама тя била с кола, ама тя не можела да ползва метро, леглото какво било, масата каква била.. Голям мрънкалник! У тях се бутат 6 човека на малката кръгла масичка, ама не голямата стъклена не и е по вкуса  Joy

# 447
"Насе, ти ще спиш от онази страна!" "Ти ще носиш, аз ще подреждам"
Тази жена е ужасна control freak!  ooooh!
Peace

# 448
Бях решила да не коментирам, щото и отгоре-отгоре го гледам, ама тая жена същинска харпия... Само секс и е в главата! ooooh! Ба си разгоненото чудо. Горкия Наско, искрено го съжалявам.

# 449
  • Тра-ла-ла
Не е лесно човек да натъпче 20 и кусур години история в една стая. На мен само лекциите и учебниците от висшУто едва се побират в надстройка на двукрилен гардероб. Е, сигурно има и хора без много вещи - малко гащи, малко тениски, малко козметика и това е. Особено като гледам какво предлагат в магазините като обзавеждане....все по-минималистично.

А в апартамента на Антония са дядовата ръкавичка....т.е. една стая трябва да е цял апартамент  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт