Женени от пръв поглед - 6

• 66 226
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
И другата серия ще е огън и жупел при Гери и Георги!  Sad
За мен изцяло да не им се получи е виновен Георги! Не става още на първия запой, да и лепне в очите, че му приличала на кифла! Ако тя му беше казала, че и прилича на Гарганел, дали щеше да и се любува още?
Светла е рядко нагаждащо се същество, влюбена в мъж, който още се чуди дали да да я заобича, като съпруга!
А-тата са Уникално смешни!

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 09:19 от koki1

# 481
Колкото и да сладки С-тата не мога и не мога да видя развитие в тази връзка. Няма близост между тях още ми стоят като някакви приятелчета дето се забавляват с щуротии. Уж се били отпуснали вече а си говорят като от ден първи. Шегите и закачките са хубаво нещо но те само това правят и няма нищо повече. Стефан дори я нарече приятелче и тя го поправи че му е жена но това е много показателно как се чувстват. Още не съм видяла нито един сериозен разговор между двамата, примерно за семейството на Светлана и защо не дойде на сватбата или за каквото и да е друго. Докато не видя един такъв разговор си оставам на мнение че няма развитие тук.

# 482
Какво го съжалявате Насето, не мога да разбера. На него точно такава жена му трябва като Антония, а и очевидно той е неописуемо щастлив. С какъв друг типаж го виждате това момче? Аз със никакъв - само типажа "майка" му пасва, на него някой трябва постоянно да му казва какво да прави. За мен те са най-успешната двойка. Единият иска да командва, другият иска да бъде командван.
Георги го съжалявам... как да се разбере с това кухото същество, което само може да мига през очилата и да цупи устнички...

# 483
Светлето явно много се кефи да разказва на всеки срещнат как са се оженили със Стефан без да се познават. В този епизод - 3 пъти Grinning
И аз го забелязах. Имам чувстото, че Светлана полага много усилия да се показва весела, забавна и въобще жизнерадостна. Притеснява се да млъкне да не стане неловко. Стефан пък ми е откровено тъп. Никоя двойка не харесвам.
ГГ вече не ги броя за двойка.
Мда, и аз така мисля.забелязвам,че на всяко негово изречение,тя отговаря с въпрос, като се хваща за последната му дума, повтара я въпросително..... Не знам дали се изразих правилно. Някак си ми е неестествена, говори накъсано, сякаш се притеснява от него, усмивката и е сякаш насила.... Най-естествени в емоциите и реакциите си, са ми А-тата. Не, че ги харесвам, но само там не намирам нищо изкуствено.

# 484
Какво го съжалявате Насето, не мога да разбера. На него точно такава жена му трябва като Антония, а и очевидно той е неописуемо щастлив.
В грешка си, той е ууууникалнУ щастлив Mr. Green.
Георги го съжалявам... как да се разбере с това кухото същество, което само може да мига през очилата и да цупи устнички...
+1 Peace

# 485
Предаването удари дъното (както и всичко продуцирано от Саръиванов), аз приключвам с него.

# 486
И аз при двете СС не виждам никакво развитие, от първия епизод досега все едно и също, нито един сериозен разговор за бъдещето си, не ги виждам заедно. Стефан не е влюбен в Светла, няма химия между тях, не виждам и близост. На мен лично ми омръзнаха - все едни и същи мухабети, хахо-хихи, посредствени и скучни. При другите две двойки има развитие, макар и в двете крайности и затова са ми по-интересни.

# 487
И аз при двете СС не виждам никакво развитие, от първия епизод досега все едно и също, нито един сериозен разговор за бъдещето си, не ги виждам заедно. Стефан не е влюбен в Светла, няма химия между тях, не виждам и близост. На мен лично ми омръзнаха - все едни и същи мухабети, хахо-хихи, посредствени и скучни. При другите две двойки има развитие, макар и в двете крайности и затова са ми по-интересни.
Те се забавляват ,кефят се един на друг ,спят заедно...А филофските разговори са за по нататък.

# 488
Предаването удари дъното (както и всичко продуцирано от Саръиванов), аз приключвам с него.

Изгледала съм не едно сватовническо предаване в различни формати и това е с най-бездарната реализация. Като виждаха колко са им кухи участниците поне да бяха вкарали повече двойки. Зрителите, които издържат до края заслужават специална награда.

# 489
  • София
След последното видяно в предаването за пореден път се убедих колко намесата на телевизията ( по-точно факта, че случващото ще се дава по ТВ) опорочава всичко. И при трите двойки лично аз забелязвам игра за пред камерите и изпълняване на режисирани идеи с цел да е по-интересно на "драгия зрител". Лично мен това ме дразни и прави случващото се между двойките неестествено. При всяка една от трите двойки забелязвам едно временно примирение и тактическо поведение с цел да не изглеждат зле( всеки според разбиранията си) на екрана. Ако наистина на продуцентите им пукаше за хората, а не замо за евентуалния медиен рейтинг щяха да организират нещата на базата на хора, които искрено се харесват и между които има истинско привличане, така че наистина да имат реален шанс за бъдеще.

При Гергана и Георги поне за мен е категорично ясно, че двамата не се харесват, но заради договора, които имат трябва да се изтърпят до края на предаването. Това с уж физическото привличане е само за да не изглеждат нещата твърде конфликтни и скандални от самото начало. При тях всеки следи основно да съхрани образа който са имали пред близките и познатите си, защото възприема отношенията и близостта с човека който са им натрапили мачмейкърите като нещо уронващо престижа им такъв какъвто биха искали да го имат. В този случей и двамата се оказват изкупителна жертва или на непособността на мачмейкърите или на идейния замисъл на предаването( да има конфликт който за държи зрителя пред екрана) Грозно и жалко!

При Светла и Стефан, нещата като че ли минават най-леко и ефирно може би защото най-добре им се удава тази забавно-развлекателна линия която са възприели. Не са си антипатични, впуснали са се в авантюра която за момента не ги натоварва особено ... ще я преодолеят, но поне до сега аз не видях нищо повече от това да се отнасят толерантно и с уважение към другия, да правят някакви епизодични компромиси в името на това нещата да не изглеждат зле. Не виждам чувства и магия помежду им.

При Атанас и Антония нещата са най-елементарни. И двамата са осъзнали, че шансовете им да си намерят партньора който биха искали клонят към нула и от тази позиция всеки гледа на другия като на спасителната лодка, която не трябва да изпуска. За по време на предаването ще изтраят, но за след това себеубеждаването, че искат да прекарат живота си с другия не мисля че ще им помогне. В момента на Антония и изглежда много забавно да си "играе" с Атанас и да си представя как ще го моделитра по свой вкус. За съжаление много скоро като осъзнае, че човек който до тази възраст не се е оформил като стабилна личност си остава за цял живот едно дете, което винаги ще има нуждата от своята "мама" в сянката на която да се скрие. В това положение пред нея ще изникне дилемата или да сложи край на вссичко с тайната надежда някой повече мъж да я хареса или да се примири с факта че ще бъде и мъжа и жената в семейството, а за Наско остава ролята на никога непорастващото дете. Имайки предвид примера който има от майка си тази втора опция ми изглежда доста вероятна.

# 490
  • гр. София
Антонийоуууу, кога ще научиш, че се казва "правим", "работим", "ходим" и т.н. Направо ми бърка в мозъка като каже ние правимЕ/ работимЕ/ ходимЕ! Ужас направо! И това отличничка....

А Гергана и аз се опитвах да я харесам, както се беше изразила някоя от вас  Laughing, обаче след снощния епизод ми се видя супер повърхностна, много плитки "разсъждения" има. На Георги отговорите ми харесаха повече, макар и да не е мой тип като мъж и да ме дразни на моменти това, което ни показват като отношение към Гергана, но е много интелигентен и  в това отношение ми допада доста повече от Гери.

# 491
  • Велико Търново
loveforever, изключително точно и вярно си описала моите впечатления за участниците и предаването като цяло  bouquet

# 492
На мен почна да ми омръзва това предаване... снощи едва го изгледах!

# 493
Сега изгледах снощния епизод. По- точно го превъртях набързо. Антония ми става все по- антипатична. Освен секс,нищо друго не й е в главата. Насето пък няма никакво,ама никакво собствено мнение.
Герито и тя много зле. Егати и отговорите даде. Само за това,че иска да запази тялото си й повярвах. Изкукала бабка с 30 год. тяло. hahaha
Няма да си го причинявам повече. И следващия епизод ще бъде същата боза. За сексуалния живот на АА и кифленските изцепки на Гергана. Не й се получава. А СС не ми изглеждат искрени. Незнам защо така. Но не мога да им повярвам нещо.

# 494
И на мен СС-то  не ми изглеждат искрени, то пред камера сигурно е и трудно де...Но при тях като че ли повече личи,  че  не им пука.  Купон да става!
 А-тата си взимат май сериозно възможността, да си останат женени, просто женското А все още си играе на пластелин с мъжкото и добива все повече самочуствие да го измайстори  на топче за изхвърляне. То не, че Насето няма и от това  да се усети "невероятно".
 При Г-тата напрежението ми идва в повече. Не знам  дали харесвам Гергана, дори не би ми била интересна като типаж, обаче се чудя дали да не й се възхитя на търпението - то на мъжкото Г само  вече като му чуя  мрънкащото гласче и ми идва да го опляскам през Тв-то.
 Изобщо мнението ми за предаването  все повече е -   всички  психота в този формат да си приберат тестовете на правилното място в санитарния възел и да не мъчат повече участниците и драгия зрител Peace

Общи условия

Активация на акаунт