Женени от пръв поглед - 6

• 66 213
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Ох, с глас се смея на разговора на Г и Г. Имат спешна нужда или да се затворят в спалнята, или да се разделят.

# 451
За какво им беше тая анкета?

# 452
  • Тра-ла-ла
За да може психоложката да изпъкне с коментара си  Mr. Green

# 453
  • ❌❌❌
БИЖИ Hug Hug Hug Hug lovekiss

Мацки, разбрахте ли Гошу кво дири там най-накрая? Mr. Green Каза, че иска да е известен, щот' вратите му щели да се отворят. Mr. Green Може би все пак не доказва на мама, че не е 4470.

Аз вече гледам Мастършеф, много са ми тъпи тия, ама утре ще ги изгледам. Flutter Чакайте ме, I'll be back Sunglasses

Бижи Hug Hug Hug Hug bye

# 454
За да може психоложката да изпъкне с коментара си  Mr. Green

И аз така си помислих  Simple Smile

# 455
Много харесвам двойката Светлана–Стефан. Тя е много фина, женствена, приятна, весела. Той е голям кавалер, добре възпитан, много симпатичен. Мисля, че там е истинският секс!!! Simple Smile
Антония–Атанас също имат потенциал. Той е рядко добро същество, тя е по-властната, но в случая това не изглежда да е проблем. Има любов, според мен!!! Но в секса има още какво да се желае... Дори ми стана смешно, когато анкетата за най-бурната първа брачна нощ изкара тях призьори...От километри се вижда, че там секса не е на първите места, както е при Светлана–Стефан, то им личи просто, че си го практикуват с кеф... Simple Smile
Гергана–Георги...Много харесвам мъжете овни, но в случая не бих искала да съм на мястото на мацката. Много труден характер, мрънкотещ, вечно недоволен, някакси няма подход към нея, не я кара да се чувства жена...Тука дори си мисля, че може и да не са консумирали брака си, така да се каже...Не харесвам мъже като Георги, трудно се живее с тях...Моят тип мъж е Стефчо! И се радвам, че Светлана е толкова готина и разбрана като човек, мисля, че идеално си пасват...Желая им успех в живота, дано останат заедно! Това от мен...засега. Laughing

# 456
Дано живеят в блок с асансьор, че Наско ако ходи от някой висок етаж до магазина толкова често, колкото Тонка го праща  тежко му Simple Smile

# 457
Ягодинската пещера. Много красива пещера. А Широка лъка е страхотно място! Чудесен избор на СС.

# 458
  • Тра-ла-ла
Светлето явно много се кефи да разказва на всеки срещнат как са се оженили със Стефан без да се познават. В този епизод - 3 пъти Grinning

# 459
Дано живеят в блок с асансьор, че Наско ако ходи от някой висок етаж до магазина толкова често, колкото Тонка го праща  тежко му Simple Smile
Е, ти пък сега... То ей го къде е магазина!  Whistling

# 460
На чужд гръб и сто тояги... Simple Smile

# 461
  • София
Светлето явно много се кефи да разказва на всеки срещнат как са се оженили със Стефан без да се познават. В този епизод - 3 пъти Grinning
[/quote
И аз го забелязах. Имам чувстото, че Светлана полага много усилия да се показва весела, забавна и въобще жизнерадостна. Притеснява се да млъкне да не стане неловко. Стефан пък ми е откровено тъп. Никоя двойка не харесвам.

# 462
  • София
И аз го забелязах. Имам чувстото, че Светлана полага много усилия да се показва весела, забавна и въобще жизнерадостна. Притеснява се да млъкне да не стане неловко. Стефан пък ми е откровено тъп. Никоя двойка не харесвам.
ГГ вече не ги броя за двойка.

# 463
Речникът на Георги съдържа основно тези местоимения: "Аз" "мен" "себе си" "моят"  и пр. 
Бахти самовлюбения тип  Shocked

# 464
Радвайте се за АА ,за СС и съжалявайте ГГ.

Общи условия

Активация на акаунт