Женени от пръв поглед - 6

• 66 162
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • ❌❌❌
Мацки, на какво попаднах rotfImao rotfImbo rotfImao:

Скрит текст:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

# 541
Мацки, на какво попаднах rotfImao rotfImbo rotfImao:

Скрит текст:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Грам нищо общо не виждам. Ама грам.
Може ли да обясниш и евентуално смеха?

# 542
  • ❌❌❌
Може ли да обясниш и евентуално смеха?

Грам нищо общо не виждам. Ама грам.

Wink

Дори и за друго да беше смехът ми, позволи ми, умолявам те, повече да не давам обяснения. Praynig Стрелец съм - много проявен при това. Wink

# 543
Аз първосигнално избрах тялото, но си се представих сенилна в тяло на 30 г. и реших, че не искам Simple Smile. Предпочитам да си запазя млад дух и бистър ум като на 30 г., тялото... кучета го яли, то па едно тяло. За мен в тези въпроси няма верен и грешен отговор, въпрос на тълкуване е.

Абсолютно! Peace Даже не е целта да имате съвпадение в отговорите. Просто възможност още по-добре да опознаеш човека и да видиш, че макар и някой да не мисли като теб - пак може да има добри подбуди и да е стойностен човек. Г-тата обаче не го усетиха така - не пропуснаха да се възмутят един от друг и да иронизират чуждите отговори.

# 544
Сети, комплименти за това  изказване хареса ми анализа за Г и Г.
По повод тази ти част:

Анонса за Георги и Гергана още в началото беше, че са два остри камъка и ако стане нещо, то ще е по най-трудния начин. Чудя се само защо им го причиниха, след като бяха наясно, че двамата не са един за друг.

Докато те четях ми хрумна още един вариант. Понеже предаването е на запис е възможно при старта екипа наистина да си е мислел, че Георги и Гергана са перфектната двойка. Договорите са подписани, сценарият се задвижва с пълна сила и тогава лъсва големият провал в подбора. Късно е за смяна на участници...какво да правят, как да си спасят продукцията? И тогава идва решението - да презапишат анонсите на екипа и да извъртят нещата..... Замислете се. Аз лично не си падам по конспирациите, но тази идея ми се струва доста логична и реално възможна.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 15:48 от polombra

# 545
Горката Светла ,отдаде се на Стефан ,даде му любовта си и разбра ,че вече е употребена носна кърпичка.
" Kpaят мeждy двaмaтa нacтъпил пpeди пoвeчe oт дeceтинa дни, ĸoгaтo Cтeфaн вдигнaл нeчyвaн cĸaндaл нa Cвeтлaнa Kиpoвa и я нapeĸъл зaдpъcтeнa. Πoвoдът – oтĸaзът нa мoмичeтo дa ce зaбaвлявa пo нeгoвия нaчин и дa гo пpидpyжaвa в нoщнитe ĸлyбoвe c aвepитe мy.

„Cтигa тoлĸoвa, дe! Πиcнa ми! To xyбaвo зa пpeд ĸaмepитe, aмa тъpпяx, тъpпяx, oмpъзнa ми. Иcĸaм дa ce зaбaвлявaм, a ти живeeш ĸaтo пeнcиoнepĸa нa 29 гoдини. Caмo paбoтaтa ти, тpeниpoвĸитe и ceдeнe вĸъщи. Дъpжиш ce ĸaтo зaдpъcтeнa бaбичĸa, нo мepcи – тaя нямa дa я бъдe!“, oтcяĸъл бecният Cтeфaн и пpeди Cвeтлaнa дa ycпee дa cи ĸaжe дyмaтa, ce oбъpнaл, тpъшнaл вpaтaтa и излязъл c пpиятeли нa paзпивĸa.
"
А Гери е в ЧИКАГО

# 546
И аз в началото си мислех, че може би са си свършили добре работата специалистите и сега може би щях да го вярвам ако Георги наистина беше Алфа мъжкар, защото на амбициозна жена и особено на Гергана й трябва още по-... водещ партньор за здрава връзка. Обаче Георги е повече от ясно, че не е такъв и първоначално реших, че явно с анкетите и вероятно краткия разговор при подбора е успял и тях да заблуди и затова се получи всичко останало... ОООбаче после лъснаха снимките от партита на мачмейкърите и явно участието му там не е било еднократно, от където става ясно, че ако наистина са професионалисти би следвало достатъчно добре да са могли да го "преценят", "оценят" и т.н. да Видят преструвката и да определят до къде стига тя и евентуално каква потребност стои зад преструвката...
Нещо все по-съмнителни са ми професионалните качества на мачмейкърите и определено не бих им се доверила, дори и ако имах нужда. Още повече преди старта на излъчването са имали достатъчно материал, за да им е пределно ясно, че той не е Алфа мъжкар и въпреки това, го представиха именно по този начин - защо? - нещо не мога да разбера  Grinning
 seti, много добър анализ на ГиГ  newsm10 и колкото и фенките на Жорето да се мъчат да го качат на пиедестал особено спрямо Гергана, то пак не им се получава - той просто не я превъзхожда или поне не убедително и самият той добре го осъзнава. В противен случай нямаше да го виждаме толкова объркан и комплексиран Wink

# 547
Или са професионалисти (сватовниците) или "запълват ниша на пазара"...то това ги прави друг вид професионалисти, само че занаятчии.
Скрит текст:
на тоя конвейр " спийд дейтинг" не вярвам да изпадат в дълбоки анализи

# 548
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета може да е обсъждано ,но каква е тая снимка на видеозон във фб на Гергана .
Да не е бременна ?

# 549
Oх горкият бат Жоро

# 550
Момичета може да е обсъждано ,но каква е тая снимка на видеозон във фб на Гергана .
Да не е бременна ?
Нищо не знаем по въпроса. Дай още инфо/линк моля?

# 551
Аз продължавам да твърдя, че нарочно са ги събрали такива и много добре са знаели , че няма да им се получи работата, ама за сметка на това пък рейтинга им се вдига.....то пък не може всички двойки да са еднотипни и да се харесват, какво предаване щеше да е..никакво.  Тази двойка е нарочната, предвидена и много добре преценена издънка, СиС са баланса, а АиА са другата крайност на ГиГ.....то очите ще избие този факт и не е случаен, много са си с акъла професионалистите, изначално това им е била задачата.

# 552
Аз продължавам да твърдя, че нарочно са ги събрали такива и много добре са знаели , че няма да им се получи работата, ама за сметка на това пък рейтинга им се вдига.....то пък не може всички двойки да са еднотипни и да се харесват, какво предаване щеше да е..никакво.  Тази двойка е нарочната, предвидена и много добре преценена издънка, СиС са баланса, а АиА са другата крайност на ГиГ.....то очите ще избие този факт и не е случаен, много са си с акъла професионалистите, изначално това им е била задачата.

И аз това си помислих...А още в началото, когато ги групираха на една дъска, критериите им да ги съберат в двойка ми се видяха доста наивни, не и на професионалисти.Вероятно е било, за да замажат положението - та те не си подхождат хич!...С изключение на АА.
Но се чудя, от всички явили се на кастингите, това ли бяха най-ярките и интересни персони, че се спряха на тях?...Или не е имало голям избор?

# 553
  • Тра-ла-ла
Да не е бременна ?
Нищо не знаем по въпроса. Дай още инфо/линк моля?
Гергана е качила на профила си снимка от видеозон

# 554
Май Витомир беше казал някъде, че при една от двойките е последвал естествения ход на брака - да не би да са ГГ! Joy
Падам и умирам! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт