Женени от пръв поглед - 6

• 66 136
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Аз ще събирам пари за лекар... Tired
Готино е да се обижда маце

# 616
А относно секса ето едно мнение ,на учен фен на кокаина
http://moradabg.com/freud_bg.htm

# 617
И к'во?  newsm78
Спри се бе, човек. И си дай IBAN-а, да ти пратим 14-те лв, които събрахме.

# 618
  • Велико Търново
Пишете и от мен 5 лв., та да спре Tired

# 619
DMS SEX ZA SUNMAN 17777  Blush

# 620
Ох,голяма досада е този,заради него прескачам темата по диагонал вече  ooooh! Кажете колко пари да пращам и аз само да се разкара  Laughing

# 621
Това е благотворителност, колкото ти се откъсне от сърцето - толкова.  Peace

# 622
"Бременната" Гергана от Сан Диего  Outta Joint

# 623
sunman, какво ще кажеш по повод цигарите и бебето? Очаквам защита  Laughing

# 624
С 20 лв., къде го пращате човека? И прИмоцийка да дебне на околовръстното, пак за никъде... Отвържете кесиите. Наше момче е все пак.

# 625
PURE, утре вероятно ще има статия със заглавие: "ШОК! Бременната Гергана пуши и пие кафе". И след това, естествено, ще има пояснение, как всички от екипа, нейните приятели и още 1-2 неназовани субекта, са потресени от нейната безотговорна постъпка. Laughing

rainbow2012, по 5, по 5, и то накрая си станало цяло състояние, като гледам колко желаещи да платят има, само и само sunman да спре да пише глупостите си.

# 626
PURE, утре вероятно ще има статия със заглавие: "ШОК! Бременната Гергана пуши и пие кафе". И след това, естествено, ще има пояснение, как всички от екипа, нейните приятели и още 1-2 неназовани субекта, са потресени от нейната безотговорна постъпка. Laughing
Dr.Who, точно с тази цел Гергана е публикувала снимката преди час, цигарата също не е случайна, само се чудя дали Витомирчо ги измисля тези тъпи сценарии  Rolling Eyes

# 627
PURE, сигурно е той. Нали той е и продуцент на Биг Брадър (поне така бях разбрала)? Струва ми се, че за тях може да се перифразира една известна мисъл, по следния начин: "Можеш да изкараш продуцентите от Биг Брадър, но никога не можеш да изкараш Биг Брадър от тях". По мое мнение, с този глупав подход с опити за манипулация и за "разлайване на кучетата", по-скоро могат да отблъснат зрителите, отколкото да си вдигнат рейтинга.

# 628
Гергана, обаче счупи тъпомера - във всеки епизод само приказки за дъмбели, мъмбели, здравословно хранене и начин на живот, в колко лягала, в колко ставала да тренира и накрая глупав опит за манипулация "бременна", лапнала цигара  Laughing. Както казват хората "Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи"...

# 629
Сигурно гледаш друго предаване... Това в колко става го обясни веднъж и то когато се нанасяше при комплексирания (което между другото си беше голям жест от нейна страна, при все че тоя калмук нямаше никакво намерение да си наруши комфорта и да живеят другаде).. Нали следва да е запознат с нейните навици.. ще живеят заедно все пак... Оттогава до сега изобщо темата за спорта не мисля че се е засягала... По-скоро оня само се оплаква през минута-две...

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 00:28 от 206

Общи условия

Активация на акаунт