Женени от пръв поглед - 6

• 66 109
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • Тра-ла-ла
Хахаха, Гери и Жоро да не би да са правили секс. Трудно ми е да го повярвам.
Може и да са правили първата вечер и затова сега така да се недолюбват  Mr. Green
И след много емоции и точене от типа "ох, да ми паднеш" и "ща счупя от секс, МА"...е последвало "Ми той е умрял, ма"  Joy

sunman, имам алергия към мъже, които се правят на много отворени, но само по форумите Mr. Green

# 661
Доказано ли е, че само се прави. Имам чувството, че се познавате, че си го пробвала..., за да говориш с такава сигурност. Доста хора разпускат във форума и не може просто ей така да се създава някакво впечатление, да се лепят етикети, да се настройват други потребители, срещу някого... Форумът е общодостъпен, всички имаме еднакви права, има правила, има модератори. Ако някой се дразни от друг, просто да му прескача постовете, както правя и аз понякога...

# 662
Хахаха, Гери и Жоро да не би да са правили секс. Трудно ми е да го повярвам.
Може и да са правили първата вечер и затова сега така да се недолюбват  Mr. Green
И след много емоции и точене от типа "ох, да ми паднеш" и "ща счупя от секс, МА"...е последвало "Ми той е умрял, ма"  Joy

sunman, имам алергия към мъже, които се правят на много отворени, но само по форумите Mr. Green
Може да ме тестваш.Ако не си била с 120 килограмов плешив чичко ...Simple Smile,

# 663
  • Тра-ла-ла
rainbow2012, даже и сега го пробвам, ама ми е малко скучно и за това викам чакай докато той се пОти - да попиша във форума, че да не заспя  Joy

Просто елементарна психология + едно хвърлено оЧо във ФБ профила му  Mr. Green Не е трудно човек набързо да отсее кой е в час и кой в голямо междучасие Laughing

# 664
rainbow2012, даже и сега го пробвам, ама ми е малко скучно и за това викам чакай докато той се пОти - да попиша във форума, че да не заспя  Joy

Просто елементарна психология + едно хвърлено оЧо във ФБ профила му  Mr. Green Не е трудно човек набързо да отсее кой е в час и кой в голямо междучасие Laughing
Я дай твоя фейсбук маце ,да те скивам ,черна ли си ,бяла ли си .За да разбера дали ще ми трябва алкохол да те възприема и виагра Simple Smile
Маце не с лошо.

# 665
И аз така ,ама някой много се закача.Де да знае човек може...

# 666
  • София
Не гледам предаването редовно и внимателно. Общо взето ми минава като фон и тук там хващам някой момент.
Четох коментари от темите ви в началото, защото ми беше любопитно дали двойките са останали заедно. Сега от време на време чета, за да разбера какво пропускам, докато ми минава като фон.
Само, че откровено казано лично мое мнение, с което не ви ангажирам, предаването е създадено не, за да обсъждаме качествата и недостатъците на участниците.

Може би дори двойките не са подбрани така, че всички да останат заедно, а по-скоро така, че зрителите да видят различно поведение, различни личности и всеки да може да познае себе си в някой от тях. Да направи сравнение със себе си, а защо не и да се види отстрани, да разбере къде греши и един вид това да му помогне.

Останалото - какъв е продуцентът, какви са участниците, дали са взели хонорар, дали искат да вдигат рейтинг... Ами хора това е телевизия бе, нормално е да търсят рейтинг, да ползват всякакви похвати, това им е работата.

Оставете ги тях, вгледайте се в себе си. Помислете си били ли сте някога като някой от тях, с какво сте променили от тогава, като кого сте сега. Усмихнете се на напредъка си и сложете един хубав пост, да му стане на човек приятно като го прочете, ама не ехидно приятно.

В крайна сметка това са едни млади обикновени хора с мечти и характери, дръзнали да ги покажат по телевизията. Нещо, което никой тук, дори зад анонимността си не е посмял да направи.

# 667
В крайна сметка това са едни млади обикновени хора с мечти и характери, дръзнали да ги покажат по телевизията. Нещо, което никой тук, дори зад анонимността си не е посмял да направи.
Трябва да се възхитя на храбростта им? Не мисля. Личният ми живот не е за продан, затова и не е продаден на никое предаване.

Иначе съм съгласна с мнението ти.  Peace

# 668
Представям си вече, че на сватбите, ако са провеждани на едно място и по едно и също време,  двойките малко са се омешали (спрял е тока примерно, щото в ЧЕЗ са имали профилактика Laughing) и резултатът е следният: Герге вече е позабременяла  от Насо (вярно неидентифицирана, ама снимката е налице Mr. Green), Гица и Светла са на меден месец на един ...  остров в Средиземно море Wink, Стефчо разпуска на турнето на Константин, следователно само Тониту все още броди на свобода и си търси квартира и  ... мъж  Mr. Green

Скрит текст:
Знам, че е простотия, ама и тяхната версия  да не е по-добра?   Laughing  Wink  

# 669
Мила Сандра, никой не е длъжен да разкрива самоличността си тук или медийно да бие тъпана, че няма гадже. Не виждам особена смелост или чест в подобна ситуация, че чак и да се възхитя. Още по-малко ми е възможно да се съпоставям с участниците защото изначало не бих се омъжила за непознат, да го допусна до тялото и живота си, а камера да ми се блещи във всеки един миг. Ако някога се запиша за ТВ-формат, ще очаквам точно това, което се пише тук и при жълтите.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 10:57 от Октопод с рокля

# 670
  • София
Мила Сандра, никой не е длъжен да разкрива самоличността ти тук или медийно да бие тъпана, че няма гадже. Не виждам особена смелост или чест в подобна ситуация, че чак и да се възхитя. Още по-малко ми е възможно да се съпоставям с участниците защото изначало не бих се омъжила за непознат, да го допусна до тялото и живота си, а камера да ми се блещи във всеки един миг. Ако някога се запиша за ТВ-формат, ще очаквам точно това, което се пише тук и при жълтите.

Никъде не съм казала, че им се възхищавам, казах просто какво са направили те, с по-различна гледна точка от вашата. Казах също, че не ангажирам никого с мнението си. Още по-малко смятам, че трябва или може всички да бъдат като тях.

Но определено аз харесвам хора, които не се страхуват да кажат и покажат какво им липсва. Колкото до това кой какво би направил - не бих се осмелила да кажа, че не бих направила нещо, защото животът поднася големи изненади, а и е хубаво да знаеш, че зад границите на твоя поглед има и друг свят.

Разбира се, че показването по телевизята предизвиква клюки, всички го знаят. Така или иначе всеки преценява какво да каже и какво не. Като цяло идеята ми обаче е за повече градивна критика насочена към общото, изхождайки от частното.

# 671
Вито е при Гала в момента!...и май чете БГмама hahaha hahaha

# 672
Предаването и дискусията край него не биха могли да бъдат това, за което ти пишеш, Сандра. Това не е един човек с камера, който следва младите авантюристи, допуснали го в съкровения си живот. Това е лъскава продукция с огромен бюджет и Сценарий. Малко от събитията, които се показват, съдържат зрънце истина.

Много обичам мнения тип "не натрапвам гледната си точка, но съм ехеей, колко по-възвишена от вас, вгледайте се в себе си, профани!".

# 673
Каза ли нещо интересно, че изпуснах?

# 674
  • София
Предаването и дискусията край него не биха могли да бъдат това, за което ти пишеш, Сандра. Това не е един човек с камера, който следва младите авантюристи, допуснали го в съкровения си живот. Това е лъскава продукция с огромен бюджет и Сценарий. Малко от събитията, които се показват, съдържат зрънце истина.

Много обичам мнения тип "не натрапвам гледната си точка, но съм ехеей, колко по-възвишена от вас, вгледайте се в себе си, профани!".

Предаването за всеки е това, което той иска да види в него и гледната точка на всеки зависи пряко от личността му.

Не се определям като възвишен човек, просто като всички вас, изказвам гледната си точка.

Общи условия

Активация на акаунт