Женени от пръв поглед - 6

• 66 102
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз пък споделям мнението на Есме, но с уговорката, че не само в тази тема нивото е ниско. Stop

# 691
  • София
Защо я наричате ГеритУ? (съответно ТонитУ, Гогата, Гецата... - мразите ли ги?
Аз също бях задала този въпрос. Явно манталитет. За възпитанието няма да отварям дума. Както и за някои съфорумки с надрусано поведение.

# 692
Членуването на името не ме дразни, не би ме обидило и не бих си направила изводи за чуждото възпитание по това.
Ако за Фаина говорите, с нея е толкова по-цветно и весело! Добре, че пише тук.

# 693
Гледахте ли промото за шоуто тази вечер ?Аз се потресох от крякането на демоде колежките /или приятелки .. не разбрах какви и бяха/ на Антонияяя . SickИ какво беше това с меда , кви близнаци , кви пет лева.Много мразя такива подмятания .. ooooh! Whistling Sick

# 694
Затъпя предаването много, като се съди по анонса за довечера... Особено за Георги и Гергана, продължавам да недоумявам как може да се излагаш така публично, било то задължен от договор и прочие... камо ли простотиите на Гергана с публикациите на ембриони, малоумно е и жалко. Те си знаят какво са подписвали и какво ги задължават или е самоиницитива за оригиналничане, поне получиха популярност, което за Георги и Гергана ми се вижда основен мотив за участие. Антония и Атанас, са къде, къде по-естествени и нормални хора, въпреки критиките, които търпят.

# 695
Мда, като в психиатрия, в която има празник и са разрешили марихуаната. Mr. Green Ако спре да пише, ще е още по добре Whistling

# 696
Мда, като в психиатрия, в която има празник и са разрешили марихуаната. Mr. Green Ако спре да пише, ще е още по добре Whistling
Само Фиана ли, а sunman  Mr. Green

# 697
Ааа, не ги сравнявайте, нищо общо нямат.  Naughty

# 698
Да де, с различни диагнози, ама в една "клиника"... ooooh!

# 699
  • Тра-ла-ла
Ех, тука се наредила една аристокрация. Едни фини и възпитани люде. Да взема да се отъркам, че барем да прихвана нещо възвишено. Чувствайте се свободни да вдигнете нивото на темата...и на предаването Grinning

А аз ще се подготвя за днешния епизод

# 700
Да, като видна аристократка, забравих и теб да добавя в отбора при Фаина и sunman Mr. Green

Аз пък спирам да ви чета тъпотиите, щото след днешния епизод ще е токсично тук като се включат и другите двама. Sick Весело изкарване, клуб "Веселие". icanfly tongue

# 701
 Laughing Ужасно, ужасно място е тази тема. Но ми харесва.  Twisted Evil Предаването няма да гледам, но ще наминавам тук.

# 702
Аз пък Фаина си я харесвам,забавна ми е и не намирам нищо дразнещо или неприятно в постовете й. Свежа е,използва темата за забавление,както и трябва да е. Сигурно лежим по една клинична пътека в психиатрията.  Аз лично не симпатизирам на снобизма на някои съфорумки и на представата им,че са по-по-най,но за това и не отдавам значение на написаното от тях.
 На мен лично писанията на sunman са в съвсем друга графа,често граничещи с вулгарни,ама право на човека си е да пише каквото иска. Свят широк,хора всякакви. За всеки има място,независимо от менталните му увреждания, според някои от вас

# 703

На мен лично писанията на sunman са в съвсем друга графа,често граничещи с вулгарни,ама право на човека си е да пише каквото иска. Свят широк,хора всякакви. За всеки има място,независимо от менталните му увреждания, според някои от вас
Какви вулгарности съм писал newsm78

# 704
Вулгарен беше например постът,който модераторите изтриха,вече дори не помня какво точно пишеше в него. На мен малко в повече ми идват постоянните ти писания за секс. Ама това си е мой проблем. Ако ги намалиш ще е екстра. Но колкото ти,толкова и всеки друг има право да изрази мнение.

Общи условия

Активация на акаунт