Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 213
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 085
Аха, за родилните отделения не зная, но за домовете за деца, лишени от родителска грижа мога да се закълна, че са видели и по-големи зверства.
Кас, ето ти новината http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/rodilka-emilija-kovacheva … drugi-bebeta.html

# 2 086
Аха, за родилните отделения не зная, но за домовете за деца, лишени от родителска грижа мога да се закълна, че са видели и по-големи зверства.
Съгласна съм.
Audrey Hepburn благодаря, тъкмо се канех да я търся. 

# 2 087
Намерих я, благодаря, Одри, дори си редактирах горния пост.

# 2 088
А ако само вием ах детето, без да търсим причините, какво постигаме? Не е ли по-добре да се търси първопричината-дали акушерката е била психо или е прегоряла..аз лично не приемам,че Емилия е без психични отклонения и е пребивала бебето ей така за разтуха.
Ако не се вземат мерки -нищо не сме направили като общество,освен да погледаме сеир и да почешем езици
искаш да кажеш,че изгледа клипа и тази ти прилича на нервна и изтощена жена,която не знае какво прави?
Каква причина търсите,злото не винаги има причина

# 2 089
Това не може да е истина, отказвам да приема.
Слава ли търси женицата, какво?
Да стана свидетел аз на такова нещо, да си замълча - не, и виж точно сега решила да пропее. Stop

# 2 090
Това не може да е истина, отказвам да приема.
Слава ли търси женицата, какво?
Да стана свидетел аз на такова нещо, да си замълча - не, и виж точно сега решила да пропее. Stop
Все пак тя казва, че не го е видяла с очите си. Колко от нас са си представяли, че е възможно такова нещо, преди този случай??? Какво ви кара да смятате, че тя също е предполагала, че е възможно? Сега обаче си го е обяснила жената! Отделно е права, че никой нямало да вземе думите и на сериозно!  Не знам дали да вярвам, но със сигурност вярвам, че Никол не е единствената жертва! Просто вече тая психарка го е приела за нормално и е...прекалила жестоко!

# 2 091
Аз също не вярвам, че Никол е единствената жертва.
В статията .... по-добре да  го цитирам: Чула странен звук, докато кърмела детето си: „Аз не видях тя кога посяга и по какъв начин е посегнала. Чух „Пляс”, като пляскане по ръка или по крак. Детето беше голо в кувьоза, ръката й беше там. Повдигнах глава, тя ме погледна и аз отместих поглед. Нямаше от какво да е този шум, освен от плясване. Бебешката кожа е толкова нежна, че няма как да го е галила”.
Не е видяла с очите си, но е чула нещо.
Защо не е казала на някого, все пак тези неща правят впечатление на хората, нали?

# 2 092
Beti88, . Човек лош по природа и рождение  не познавам,  хората реагират по различен начин на проблемите в живота..
Злото може да е непредизвикано,  но не и безпричинно

# 2 093
Звучи ми несериозно тази свидетелка...

# 2 094
Замислих се, ако въпросната свидетелка търси медийно поприще, защо само Бтв са отразили новината, къде са Нова, БНТ?
Странно е.

# 2 095
Beti88, . Човек лош по природа и рождение  не познавам,  хората реагират по различен начин на проблемите в живота..
Злото може да е непредизвикано,  но не и безпричинно
няма значение от какво е предизвикано,тази гад е направила нещо недопустимо и трябва да си плати.Колкото и да я накажат винаги ще е малко,защото най-вероятно е опропастила живота на едно бебе и на родителите му.
п.п. не ми отговори гледа ли клипа? Питам защото преди да го видя бях склонна да търся причини и аз за "изпляскването" на тези жена.Сега изобщо не ме вълнува дали е прегряла,изпляскала или уморена.

# 2 096
Гледах го да,  причиних си го

# 2 097
  • София
"Свидетелката" не каза, разревало ли се е детето при пляскането или не. Най-вероятно не.

# 2 098
Според мен тези, които се захванаха за смените, нямат за цел да оневинят тая жена, а да обвинят И Болницата.Факта, че тя си позволява подобно нещо пред камери показва пълно безхаберие на шефовете, никой няма да види записите, да ги прегледа, никой няма да обърне внимание , никой не се интересува как работи този персонал и дали си върши работата въобще. Недопустимо е да е сама в стая, не щото и тежко, а защото като са две се предполага, че няма да смеят да првят такива неща една пред друга. Като на изпит - изпитващия няма право да е сам с изпитвания, аз така го разбирам поне. Няма оправдание за тая , не се и опитвам да и търся, искам да попадне в сливенския и да не излезе от там никога, от сърце и го пожелавам. Но не искам и болницата и шефовете да се измъкнат ни лук яли, ни лук мирисали. Отговорни са и те, да , да си шеф не значи само хубава заплата, значи че носиш и крайната отговорност.

# 2 099
Beti88, . Човек лош по природа и рождение  не познавам,  хората реагират по различен начин на проблемите в живота..
Злото може да е непредизвикано,  но не и безпричинно

Това, че ТИ не познаваш, не означава, че няма. Има много изследвания по въпроса. Има и "безпричинно" зло. Има психопати, които са родени психопати.

Общи условия

Активация на акаунт