Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 213
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Ню Йорк
Banshee,  и колко е смяната в РВД.  Баща ми беше диспечер в енергото,  първоначално бяха на 12 часови смени,  след това ги направиха на 8,защото стана натоварено.. Пожарникарите са на 12часови смени, но по-голямата част от времето са в базата,ако избухне пожар няма да оставят един екип да гаси 12часа.Акушерките по цяла смяна са на крак там пожарът е на всеки 2 часа

Това са глупости на 24-часови дежурства са,. Брат ми е пожарникар от 15 години, моля ви не се изказвайте некомпетентно.

# 2 071
  • на 4-ия етаж до асансьора
Само от бтв Ивекс . Силно преекспонирана ... новина. Съгласна съм с преждеговоривщите, че доста неубедително прозвуча "свидетелката".

# 2 072
Те качват централните новини на сайта си, нали? Като Нова?
Ще изчакам малко и ще потърся да гледам и аз.

# 2 073
Стига сте дъвкали тия две смени, те са, за да не пътува два пъти до Самоков и са по тяхно желание. Друг е въпроса, че не е редно и да, масова практика е за пътуващи от Перник, Радомир, Дупница и къде ли не.....

# 2 074
Пожарникарите са на 24 часови.. Колко от вас са виждали прегорял колега,  аз го преживях. В общия случай нямаше отклонения до момента,  в който стоеше в офиса и не се сещаше да си тръгне. След това си обяснихме доста неща,  например крясаците и скандалите.. Не изключвам това при акушерката ама никак..и понеже всички сме големи разбирачи и се запя мантрата изверг, изрод и тн,  а болницата и шефовете допуснали това ще се изнижат

# 2 075
  • Ænima/Albuquerque
Какво са казали в "новините" на Бтв?  Shocked

# 2 076
Никой не казва тук, че болницата и шефовете са невинни.
Напротив.
Но пък и да се оневинява онази, само защото е работила Х часове, не..  Stop
Виновна е и дано си получи заслуженото.

# 2 077
  • на 4-ия етаж до асансьора
Смени над 12 часа в два последователни дни са допустими само при СИРВ /сумирано изчисление на работното време/. Изравнение се прави на тримесечие и което е над нормочасовете се изплаща, като извънреден труд. Има и нормочасове за месечен и годишен извънреден труд, които е недопустимо да се надвишават.
Sarcasm каза, че докато е хранела детето си /преди година мисля/ е чула "шляпане" по бебче. Не е видяла обаче, какво точно се е случило.
Съгласна съм напълно Ивекс , че х-часовете не са повод за садизъм.
Преди години работех на две места нощна с редовна смяна . През ден. Изборът си беше мой. Изкарах, колкото можах и... не съм изпозастреляла всичко, дето се движи и шуми.

# 2 078
  • Ænima/Albuquerque
Sarcasm каза, че докато е хранела детето си /преди година мисля/ е чула "шляпане" по бебче. Не е видяла обаче, какво точно се е случило.

Аха. Ей затва не мога да я гледам тая долна телевизия. И в канавката ще се разровят, само и само да извадят нещо гнусно. И изобщо, страхотна "новина" са набарали. Никаква мяра нямат.  Sick

Никога няма да им забравя "репортажа" за децата, дето ги помля една кола навръх Великден.   Sick

# 2 079
Следя темата от няколко дни и вече не мога да не се включа.

Само бих искала да попитам тези 2-3 съфорумки,които така се захванаха за тия смени:
Не ви ли е поне малко неудобно,че докато за едно невинно създание не се знае дали ще има нормален живот без усложнения , вие сте седнали да се тюхкате за жената ,която го е пребила почти до смърт колко време е на работа  ooooh!

# 2 080
Ивекс, прощавай, каква е новината?

# 2 081
А ако само вием ах детето, без да търсим причините, какво постигаме? Не е ли по-добре да се търси първопричината-дали акушерката е била психо или е прегоряла..аз лично не приемам,че Емилия е без психични отклонения и е пребивала бебето ей така за разтуха.
Ако не се вземат мерки -нищо не сме направили като общество,освен да погледаме сеир и да почешем езици

# 2 082

Не ви ли е поне малко неудобно,че докато за едно невинно създание не се знае дали ще има нормален живот без усложнения , вие сте седнали да се тюхкате за жената ,която го е пребила почти до смърт колко време е на работа  ooooh!
Остави ги, "прегорели са"  ooooh! Shocked

# 2 083
Ивекс, прощавай, каква е новината?

Каси по Бтв са дали някаква жена, която казала, че хванала онази да малтретира друго дете.
Не съм гледала още самото видео.

# 2 084
Аха, за родилните отделения не зная, но за домовете за деца, лишени от родителска грижа мога да се закълна, че са видели и по-големи зверства.

Сега ще се появят много такива звезди. Свирено, батка, да не е мълчала като патка. А ето това е овца, ако е вярно това, което споделя тази майка на вече едногодишно дете. Ако ми се ще да си поговоря с Емилия на саме, сега ми се прииска и с тази женица да се видя.

Общи условия

Активация на акаунт