Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 098
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 240
Много е лесно да се възмущаваме и да ругаем, много е трудно да признаем, че системата е не просто грешна, а абсурдна. Ненормално е новородено да се отделя от майката, още по-ненормално е майки да писват, че било нормално, щото родилките имали нужда от почивка. За основни инстинкти става въпрос, не може да носиш дете девет месеца под сърцето си и след това да го повериш на някакви си  в момента, в който е най-беззащитно и най-нуждаещо се от майка, щото си уморена и да считаш това за нормално. Ненормално е  принудително да те отделят, още по-ненормално е да смяташ, че точно така трябва да бъде.

ООоо. Що за морализаторствуване е това! Естествено, че майката има нужда от почивка и възстановяване първите три дни. Що за безумно разсъждение е това! Че и по къщите си като са раждали са оставяли жените да си поемат дъх и домашните са помагали!
Що за идиотщина жената да не може да си седне на гъза, да я боли всичко и на всичкото отгоре и да и реве бебе в стаята, където няма условия като хората да го гледа и няма кой да и помогне.
Затова са акушерките-за да се възстановят физически и психически и жената и детето.

Ся майките, та майките. Едвам родила жената и да и се дава безпомощно същество нуждаещо се от постоянни грижи. Която иска да си го взема и да си ходи щом роди. Другите искаме да си поемем дъх!
Ама че екстремистки натуралистки се извъдили!

# 241
Да, вярно, че и така се слага стигма на хората с психични заболявания, които не са агресивни. Но сме устроени да търсим обяснение, а в случая, освен това друго не ми хрумва. Дори да си уморен, ще викаш, крещиш, тръшкаш, ще се скраш с колегите, ама бебето ?!
Родителите трябва да се осъдят болницата за голямо обезщетение, ако трябва да фалира.

# 242
Да, аз също нямаше да повярвам, ако не бяха камерите и съответно записа.
Дори и на пълните й самопризнания щях наивно да не вярвам, а да твърдя, че са плод на натиск върху нея.

Взехте ми думите от устата.
Аз си помислих, че може просто да го е изтървала. Да се е спънала, докато го носи и да го е изтървала. Или да го е изсипала от тези кошчета на колелца..

Дали могат да се манипулират записи?

# 243
  • Куциндрел
Една вижда конспирация, друга ползва темата, за да издигне плаката - "не разделяйте бебетата от майките им"....  Crazy

# 244
  • софия
От снимките в 24 часа по нищо не се разбира, че има малтретиране. Къде гледате клипа Sad, пусто и на мен не ми се вярва

# 245
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4730427

Дали ще има ефективна присъда ? Или от типа " 13 години за убийство по особено жесток начин" ( разчленената Хюлия ) . Ще й дадат 4 години, ама ще ги направят на 2, щото не го е убила и си е признала бързо  Stop  Tired  Tired Sick

# 246
Тука какво му прави? Вратлето по-дълго, както са правили бабите ни ли?  Stop

Скрит текст:

Няма как да ти покажат най-големите зверства. Е, може и да излезе от някъде клипчето, но едва ли ще е днес или утре.

# 247
На втората снимка не го ли държи за главата? Това си е доста травмиращо.  Rolling Eyes
А на конспираторите бих казала- ако беше така, да беше нащипала няколко бебета, мистериозно да посинеят по крака-ръце и готово...щеше да изложи достатъчно болницата. Побой от този вид не ми навява конспирация точно пък от конкурентна болница.

# 248
Ами с това редуциране на наказанието след самопризнания всичко може. На юнака, който уби жена си в Тополи (преди това докара баща си до самоубийство и зарови баба си в основите на къщата) му дадоха доживотна присъда, която намалиха с една трета ( Crazy) и някак си изчислиха, че се получават 25 години.

Майко мила, защо отворих скрития текст със снимката.  ooooh! Sick

# 249
  • софия
Ох да ти кажа не искам да си го причинявам да гледам клипа, но отказвам да приема, че някой е способен на подобно нещо, акушерката не е ли знела за камерата.

# 250
Знаела е за камерата. Това е най-фрапиращата подробност за мен. Явно жената наистина е оправадала израза "падна ми пердето".

Едва ли разследващите не са се насочили и към версията за лични отношения между Ковачева и родителите на детето. Които, между впрочем, все още не са надушени от медиите. А за да не се случва това, вярвай те ми, имената им се пазят повече от сериозно да не изтичат към журналистите.

В момента в болницата положението е критично затегнато.

# 251
  • при късмета
Аз точно снимката в скрития текст коментирах преди малко, като казах, че ми иде аз да я хвана за гушата.
Добре, че само кадри са извадили, че ако бяха пуснали клип на много хора нямаше да им издържат нервите, ако попаднат на него. На мен само снимките са ми повече от достатъчни и трудни за гледане

Едва ли разследващите не са се насочили и към версията за лични отношения между Ковачева и родителите на детето. Които, между впрочем, все още не са надушени от медиите. А за да не се случва това, вярвай те ми, имената им се пазят повече от сериозно да не изтичат към журналистите.
И с право. Представям си какво ще им е, ако и от журналсти не могат да се отърват

# 252
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4730427

Дали ще има ефективна присъда ? Или от типа " 13 години за убийство по особено жесток начин" ( разчленената Хюлия ) . Ще й дадат 4 години, ама ще ги направят на 2, щото не го е убила и си е признала бързо  Stop  Tired  Tired Sick

аха, и като си признае и се покае, може да получи и потупване по рамото дори, че пак не го е убила детето... Sick

такава ни е системата - жалка, мудна, корумпирана.

# 253
Аз точно снимката в скрития текст коментирах преди малко, като казах, че ми иде аз да я хвана за гушата.
Добре, че само кадри са извадили, че ако бяха пуснали клип на много хора нямаше да им издържат нервите, ако попаднат на него. На мен само снимките са ми повече от достатъчни и трудни за гледане

Явно са пуснали клип, но после са го махнали. Така си мисля като чета коментарите под статията.

# 254

напротив, родилките трябва да се научат, че бебетата са си техни и трябва да са неотлъчно до тях. Процедури, преповиване, къпане, се правят в присъствието на майката.

Там, където това е възможно, ОБАЧЕ!!! Laughing
И АКО е възможно. Все ми е на акъла, че ако родиш секцио, ще хукнеш на петата минута да контролираш как става преповиването, да речем. Stop
[/quote]
Абе какво секцио. Ще се научите само нормално да раждате. Секцио-глезотии с глезотии. Глезли с глезли такива.
Акушерката-това е враг на майката. Само чака да гепи бебето, за да почне да издевателства над него... Mr. Green
Раждаш и почваш да кърмиш веднагически и бебето не слиза от цицита.  Така всичко ще е наред и нищичко не може да ти се случи!

Общи условия

Активация на акаунт