Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 072
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 255
Тези камери за чий са поставени, кой наблюдава камерите и защо не вижда нищо?

# 256
И защо е нужно да виждаме тези снимки, публикувани във вестник? Достатъчно е да ги видят тези, които водят разследването Tired

# 257
  Защото журналистите с това си вадят хляба. Confused Качва продажбите.

Родителите едва ли са кои да е хора, за да не е известно още на медиите имена, рождени дати и да не са се накачулили  на оградата на баба им на село да я питат "как се чувствате".

# 258
междувпрочем, варианта за лични отношения с родителите ми хрумна също. Многото удари нали се тълкуват често като влагане на лично отношение. Няма да се учудя.

# 259
  • София
Ох, аз не искам да гледам снимки. И без това от вчера се опитам да не мисля за това.
Отвратително.
Не знам тя какви отклонения и проблеми има, но след тези неща и аз ще имам нужда от терапия.

Аз също мисля, че понякога майката не е в състояние на си гледа бебето и трябва да и помагат. Но имам познати в чужбина, също родили секцио като мен. Моето бебе го видях на другия ден по обяд, носеха ми го под час и никой не ми каза, че мога да заявя постоянно да е при мен.
При тях бебето е донесено след 2-3 часа, като им помагат да засуче, докато още не ги е пуснала упойката.Детето стои непрекъснато до тях, като идват сестрите да извършват манипулациите на място. Ако имаш проблем-звъниш.

# 260
Обществото, жадно за сензация и конспирации, иска да се убеди, че това е истина. Мнозина се съмняват. Подобни кадри на насилие над бебета не се разпространяват само у нас. Справка- бебето Брияна.

Камерите са поставени с цел изясняване, предотвратяване и превенция на всякакъв тип нередности. Има записи, това не е мол, някой да виси на тях постоянно.

# 261
Абе какво секцио. Ще се научите само нормално да раждате. Секцио-глезотии с глезотии. Глезли с глезли такива.
Акушерката-това е враг на майката. Само чака да гепи бебето, за да почне да издевателства над него... Mr. Green
Раждаш и почваш да кърмиш веднагически и бебето не слиза от цицита.  Така всичко ще е наред и нищичко не може да ти се случи!
Ами да, да започнеш да кърмиш веднагически е голяма изродщина, по-ненормално от това няма накъде. Секциото пък е голямо престъпление, особено ако евентуално си родила секцио и си мислиш, че всички са заети да осъждат твоето секцио.
И защо е нужно да виждаме тези снимки, публикувани във вестник? Достатъчно е да ги видят тези, които водят разследването Tired
Защото медиите са болни и разболяват и обществото. Малко ли воайори питат трескаво къде могат да намерят клипа.

# 262
напротив, родилките трябва да се научат, че бебетата са си техни и трябва да са неотлъчно до тях. Процедури, преповиване, къпане, се правят в присъствието на майката.

Ама разбира се, чии други да са?
Кво правим ако някоя умопомрачена акушерка реши да цапардоса родилката по главата с бутилка?  Thinking
Да доведем и таткото в болницата, да пази на страж.

Иначе всички сме наясно и знаем как трябва да бъде. Казва му се етика, морал и прочие и трябва да се прилага без нужда от контрол. Не, има етично, човешко отнощение отношение, само при контрол.

Освен това, както става ясно и това не помага.

# 263
  Защото журналистите с това си вадят хляба. Confused

И за да разпръснат вниманието ни, а да не зяпаме към Вежди-то в този момент. Ако започне протест, може да е метла за много хора.
Твърде истерично ни привлякоха вниманието.
Не вярвам да е истина. Просто пиарите им са добри.
Не се е появила майка, която да каже, че се е случило наистина.
Отказвам да повярвам, че се е случило.

# 264
  • София
Дълго мислих да ли да пиша по темата с родните болници, но като човек от така наречената гилдия не мога да не скрия възмущението си от отношението на голям процент от медицинският персонал.
Независимо дали говори за бебе или голям човек. Цялата безсърдечност и безчовечност се задълбочава в цялата здравна система. Бих ви помолила да си зададете един едничък въпрос имате ли доверие на здравната институция? На така наречените хуманни работници.
Аз мога за себе си да ви кажа НЕ. НЕ вярвам на човешкото им отношение, случвало ми е да лежа с децата си по болници няколко пъти и съм била пред врата когато съм им правили манипулации, дори това не ги е спряло да се отнасят със тях като с парче месо. Така че е редно всички да се замислим как бихме противодействали на това отношение.

Моля се бебето да има късмет и да не е със сериозни увреждания, дано и родителите да се възстановят след изпитаният шок и ужас.  Hug Hug Hug

# 265
Само това че се разписвате в темата, обсъждате случилото се, ви прави не по-различни от тези, които искат да видят клипа. И не всеки е жаден да го погледне, за да задоволи садистичното в себе си.

Бе, на кой му дреме за Вежди по принцип? Добре че, разбраха за некъв хор Йоан Кукузел, иначе им дреме на масите народонаселение за ежбите им. Можеше рейс да катастрофират, а dnevalna?  ooooh!

# 266
Теория на конспирацията да не се опитват да я пробутват - ако беше конкуренцията замесена защо болницата реагира чак на третия ден? Нали има камери и записи? Първоначално има отявлен опит нещата да се потулят, чак като няма на къде "болницата се дистанцира"...

И за личните отношения ми е невероятно - тя много добре знае за камерите, няма да го направи пред тях, може да измисли много по-хитри начини.

Тази жена е отявлено психически нестабилна, било то в резултат на каквото и да било, но болницата има отговорност! Първо тяхна грижа е новородените да не са в ръцете на луди хора - дали от преумора или от друго. Не може да не се е знаело, че тази жена има проблеми!

# 267
  Едно време направих грешката да отворя едно клипче с някаква италианска бавачка, която буквално издевателства над повереното и бебе - и тя без да оставя следи. Доживот няма да го забравя и повече такива неща  не отварям.

# 268

Не се е появила майка, която да каже, че се е случило наистина.
Отказвам да повярвам, че се е случило.

Само защото не се е появила майката или защото ти се струва нечовешки жестоко?

# 269
Убеждавам се, че в момента на деянието, акушерката е била "обладана от дявола". Повечето хора, дори и само заради собствените си деца и семейството си, не биха направили подобно нещо.

Искрено ми е жал за дъщерите и роднините на Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт