Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 269 023
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 405
Просто не мога да разбера, какво става с тези хора!! Сега по медиите се опитват да я оправдаят с това, че била преуморена и изнервена, защото имала много смени, а заплащането било малко! Това е нелепо! Бебето плачело и я било изнервило, що за глупости! Думи нямам, наистина се надявам тази жена да бъде съдена подобаващо, макар, че много силно се съмнявам!

# 406
Това че е била преуморена и недобре платена, как точно спасява реномето на частната болница Софиямед?!  ooooh! Голяма паника и дрънкат каквото им хрумне

# 407
Абсолютно.  Peace
Съгласна съм с Цвети, защо да се засрамим?!
Point_of_honour Вие имате ли дете? Как бихте се почуствали? И да ще коментираме, защото това е недопустимо, както всички са писали това е частна болница, съответно плащаш си и очакваш по-добро обслужване и грижи.
По Нова само за този бърнаут, ай сиктир.  Crossing Arms Преумора, недоспиване или личен проблем. Предистория трябва да имало, че да се прояви тази агресия, заплащането им било малко, натоварен график. Това оправдава това, което е направила тази? Глупости.....

Да, имам дете, родено точно в тази болница преди една година и два месеца почти. Не съм спала цяла нощ, заради тази трагедия, но няма да си позволя да коментирам толкова грозно. Погнусена съм от нокои неща, които прочетох тук, епитети. Някой пък даже искате и да гледате снимки видео и прочие, че чак и фейсбук профила на тази убийца. Хора осъзнайте се!!!

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 15:43 от point_of_honour

# 408
Какво оправдание, що за простотия.?! ooooh!

Само тя ли работи, само тя ли е преуморена и и се плаща малко? Дайте сега да се избием, защото масово хората са преуморени и зле платени.

# 409
  • В най - голямото село
току що обсъждахме случая с една съседка. Тя е медицински работник и е на антидепресанти. Според нея жената е взимала антидепресанти, заради тежкия си живот - била е вдовица от 15 г. сама с две деца, дъщеря и е наркоманка. Няма как човек да запази самообладание и за това са и изписали лекарствата.
Според приятелката ми обаче не си ги е пила в последните дни. Самата тя ми каза, че понякога когато си и е добре забравя да ги пие. Всичко това в съчетание с 24 часовото дежурство обяснява как е откачила, докато преди винаги е била мила и усмихната.
Няма конспирация, просто бебето е било на неподходящото време в неподходящото място.

Това изобщо не я оправдава. И се съмнявам това да е единичен случай при нея.

# 410
Уф, стига вече с това "дъщеря ѝ е наркоманка"  ooooh! Прочел някой някъде нещо, и се започва едно повтаряне до откат... И дори дъщеря ѝ да е наркоманка, тя не е извършила нищо, и може да е каквато си поиска... Със същия ефект (тоест - никакъв) може да се повтаря, че килимът ѝ е зелен, или че в банята ѝ капе.

# 411
Само тя ли работи, само тя ли е преуморена и и се плаща малко? Дайте сега да се избием, защото масово хората са преуморени и зле платени.

Ми огледай се...
Или погледай новини...

# 412
Сигурна бях, че  нервен срив  е отключил агресията и случилото се е  в резултат на някакво моментно умопомрачение,  а то си било систематичен побой, и го е направила без въобще да се притеснява от камерите. Опраданието със срив, напрежение, бърнаут и пр. дивотии вече не е състоятелно  –  не може да преповиваш едното, а другото да удряш с бутилка по главата – не се връзва, нали? Там  явно са нямали практика да преглеждат записите - тя е знаела и точно на това вероятно е  разчитала.
Не разбирам обаче защо тази гад се е нахвърлила само върху това дете ?  Едва ли само то е плачело... Дали е възможно преди това да е имала някакво спречкване с майката и така си е „отмъстила“?  Питам се не от любопитство, а защото, ако си с акъла си и просто така  - между другото  да  претрепеш едно бебе,  без никакъв повод, само защото плачело по-силно ми  изглежда немислимо бе хора
Да се освети случая, вероятно се дължи на „гаф"-изпращането в Токуда -   предполагали са,  че майката е направила нещо, а  когато са се усетили, че е „колежката“,   вече е било късно да се покриват – затова и са я разкарали от болницата. Перверзия и чудовищен садизъм е това – всички в тази болница (и не само в нея)  да бъдат разследвани до девето коляно, ако се налага  и  без повече обяснения  колко им е натоварена работата -  трябва да са по-ниски от тревата вече.
Бтв. Това с лишаването от право да упражнява професията не мисля, че изобщо подлежи на коментар –  а за такъв човек не виждам и друга подходяща професия.. даже и свине да гледа не бих и се доверила. Доживотна присъда без право на помилване.

# 413

Ми огледай се...
Или погледай новини...

Въпроса ми беше риторичен!    Peace

# 414
Само аз ли 'чувам' какво ще стане в съда - безупречни характеристики от колеги, съседи, близки, приятели, супер професионалист, без инциденти досега, всичко си признала, иска бързо производство, ами бърнаутнала се е жената, защото работила  не знам си колко часа, хайде - да сме милостиви, година и 3 месеца условно/все пак не го е  убила бебето/, ама и тях след обжалване, ще паднат на три месеца....

Майка съм на две деца, ако с мое бебе това се беше случило - жива щях да я одера такава акушерка  със собствените си ръце.

На мястото на родителите, съдя болницата до дупка, а за акушерката намирам някой да я накаже както трябва/да не давам идеи/ и то така, че цял живот да си ходи белязана и да си лекува нервите у дома.

# 415
Да, народа живее зле и е изнервен, да не кажа изтрещял!
Аз обаче все си мисля, че има нещо лично в този случай. Тя е акушерка от години и има добро реноме до този момент. Някъде четох, че удря въпросното бебе и веднага след това повива друго т.е. отношението е "лично", ако мога така да се изразя....Има ли предистория този случай?

# 416
  • София

Самият случай е толкова странен, че не знам как да коментирам. Единствено се присъединявам към мненията, че в страна като нашата, с настоящите нива на професионален морал и психично "здраве", наистина трябва детето да ти е пред очите, докато и след като раждаш, а ти да си пред очите на мъжа си или на някакъв друг близък, както е в цивилизованите страни...

В "цивилизованите" държави случаите на умишлени серийни убийства на пациенти от медицински персонал са много по-чести. Сещам се за няколко случая на убийства на новородени. Убийците обикновено са разкривани случайно, и не при първото, а при поредното убийство. Нашата акушерка дори не е целяла да убие детето за разлика от "цивилизованите" си посестрими.

# 417
  • Пловдив
Сигурна бях, че  нервен срив  е отключил агресията и случилото се е  в резултат на някакво моментно умопомрачение,  а то си било систематичен побой, и го е направила без въобще да се притеснява от камерите. Опраданието със срив, напрежение, бърнаут и пр. дивотии вече не е състоятелно  –  не може да преповиваш едното, а другото да удряш с бутилка по главата – не се връзва, нали? Там  явно са нямали практика да преглеждат записите - тя е знаела и точно на това вероятно е  разчитала.
Не разбирам обаче защо тази гад се е нахвърлила само върху това дете ?  Едва ли само то е плачело... Дали е възможно преди това да е имала някакво спречкване с майката и така си е „отмъстила“?  Питам се не от любопитство, а защото, ако си с акъла си и просто така  - между другото  да  претрепеш едно бебе,  без никакъв повод, само защото плачело по-силно ми  изглежда немислимо бе хора
Да се освети случая, вероятно се дължи на „гаф"-изпращането в Токуда -   предполагали са,  че майката е направила нещо, а  когато са се усетили, че е „колежката“,   вече е било късно да се покриват – затова и са я разкарали от болницата. Перверзия и чудовищен садизъм е това – всички в тази болница (и не само в нея)  да бъдат разследвани до девето коляно, ако се налага  и  без повече обяснения  колко им е натоварена работата -  трябва да са по-ниски от тревата вече.
Бтв. Това с лишаването от право да упражнява професията не мисля, че изобщо подлежи на коментар –  а за такъв човек не виждам и друга подходяща професия.. даже и свине да гледа не бих и се доверила. Доживотна присъда без право на помилване.

Точно това си мислех и аз! Личи си, че Софиямед и сега продължават да укриват истината. Пиарката им само повтаря мазно - 'съдействаме изцяло на разследването'. А досега какво правихте?!

# 418
В "цивилизованите" държави случаите на умишлени серийни убийства на пациенти от медицински персонал са много по-чести. Сещам се за няколко случая на убийства на новородени. Убийците обикновено са разкривани случайно, и не при първото, а при поредното убийство. Нашата акушерка дори не е целяла да убие детето за разлика от "цивилизованите" си посестрими.

Това оневинява ли я?

# 419
  • при късмета
На мен ми остава само да се надявам, че тази акушерка, след всичкия шум, току виж, станала първата осъдено ефективно мед. лице.
Много се надявам.
Ако и делото е някакъв фарс и се опитват да я оправдават с глупости за натоварена работа и подобни и това се прием от съда, съвсем ще загубя доверие в съдебното система.
За луда не може мисля да претендира, защото се приема единствено ако вече се води на отчет, а ако това беше така досега да са го оповестили. Мисля, че не може да се заведе на отчет след случая и да го приемат като доказателство към момента на събитието.

Общи условия

Активация на акаунт