Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 268 979
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 465
Не разбрах циганката какво общо има.
Вероятно не съм се изказала правилно. Или не. Няма значение. Странно ми е това, че никъде не се съобщават имената на родителите.

# 466
Дано детенцето да няма тежки поражения и необратими последствия! Praynig Praynig Praynig

А акушерката си има причини, недоспиването е нещо ужасно...
Прочетох разказа на Чехов и ми стана жал за слугинчето, Варечка... Cry Cry Cry
И тя е убила бебето, защото това е бил единствения начин да поспи...

# 467
Според мен акушерката въобще няма никакво психично отклонение. Вероятно обаче такава ще я изкарат  ooooh!

# 468
И аз изглетах до някъде.  Shocked Тази жена се държи така, сякаш иска да убие бебето.

# 469
Нищо не оправдава това поведение ! Не човешко е  Sad!

# 470
Боже мили, видяхте ли това видео????

http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=4731518

Пуснах само първата минута и ми стана лошо, не можах да го догледам.  Cry  Cry Cry
Треперят ми ръцете, докато пиша!
Този изверг не заслужава да ходи по белия свят!!!!!!
Ако бях аз майката на бебчето, жива щях да я одера, честно ви казвам!
Заслужава таткото да си сложи едни кубинки и да й върне еквивалента на това, което направи с невръстната му дъщеричка!

Това не може да е от преумора! Това е отработено поведение, просто досега не се е стигало чак до тук, иначе кой знае колко бебета е приспивала така!

# 471
  • София
Изпитвали ли сте страх, държейки бебето си на ръце, страх от ОГРОМНАТА власт, която имате над него? Какво мислите, че имат акушерките, които се грижат за бебетата? ВЛАСТ! Неограничена, безбрежна власт и чувство за ненаказаност, освен ако някой някак не ги спипа. Да се изявяваш властово над безпомощните е признак за сериозни проблеми. Не просто стрес сега, внезапно, единично, а дълбоки и трупани проблеми, на които няма практика да си обръща внимание. Имам предвид от работодателя, от държавата или от съсловието.

Е сега може би ще се заобръща.

# 472
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
Четох по диагонал темата, но ми прави впечатление недоумението ви относно това-как можело да се бие бебе, да се души бебе, да се постъпва така...Що си мислите, че не може? Давате ли си сметка, че всеки, и аз и  вие можем да превъртим, ей така, за един миг? Не помните ли двата последователни случая, в които бащи избиха семействата си, за военния, който уби банкерката в Бургас,учителката, която обра банка и колко други случая...
Всички тези хора са били кротки, уважавани, безупречни в работата си. Само дето стресът ги е убивал ден след ден.
Преди години имах изключително тежък период в живота, негативи трупащи се ден след ден. Една сутрин се събудих и не бях аз...Нямах сили да стана, нямах сили да говоря, нямах сили да се храня, нямах сили да живея. Нищо и никой не ме интересуваше. Е, никого не бих, никого не убих, но просто не бях аз...А си мислех, че в този режим на страхотно напрежение мога да си карам цял живот.
И да, прави сте  затова, че трябва да се посещава психоаналитик, ама представете си, че основното, което ви убива е това, че взимате 400 лв. заплата и тънете в дългове и немотия. Знаете ли колко струва един час при подобен специалист, как да стане? И така хората се въртят в омагьосания кръг, докато стане белята...Нито познавам акушерката, нито я оправдавам, това което е направила е ужасно. Но мисълта ми е, че няма защо да се чудите, и най-добрият човек на света може да извърши нещо страшно, когато вътре в главата, в душата нещо се скъса...
[/spoiler]
Нещо не съм съгласна с тия моменти полудявания. Като им се е насъбрало и решат да откачат, уж не са на себе си, ама не посягат да се нарянят, а нападат други. Много избирателно откачане.

# 473
  • Ню Йорк
И аз изглетах до някъде.  Shocked Тази жена се държи така, сякаш иска да убие бебето.

Таи жена няма вид на откачила или моментно изпаднала в истерия. Съвсем хладнокръвно и целенасочено пребива бебето. Това и в най-страховитите филми го няма.

# 474
Изобщо не е откачила и най-вероятно не го прави за първи път.

# 475
Не успях да изгледам клипа!  Shocked

http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Video/16558-18-akusherkata-e-po … -staklena-butilka

Това си е умишлен тормоз и опит за убийство! Какво ще и вземат разрешителното за 3 години. Тази жена е садистка и не мисля, че го прави за пръв път. Трябва да бъде с забрана да се доближава до бебе, дете, възрастен и беззащитен човек!

Горките родители, които сега се борят за своето бебче - родено нормално и осакатено от една отвратителна жена.

Не мисля, че става дума за претоварване или недоспиване. Тя си просто изверг.

# 476
  • В Космоса
Погледнах началото на записа. Ужасно е! Гледала съм подобно клипче как детегледачка мята, блъска и тресе малко детенце. Точно същите отработени движения, все едно тесто размесва. Без изблици, без истерия, бавно и спокойно.
Съмнявах се, че нещо моментно е изтрещяла, ама май не. Naughty Все си мисля, че ако изведнъж откачиш ще почнеш да крещиш, да фучиш, да терщиш, да удряш, да блъскаш... не знам... Ужасно е!

# 477
Изобщо не е откачила и най-вероятно не го прави за първи път.
Точно така изглежда от видеото. Ужас! Уж се пиша корава гад, но издържах да гледам минута и нещо. Това е нечовешко! Тая бих я убила собственоръчно! Много, много жалко, че отмениха смърното наказание!

# 478
Имайте милост към себе си и не гледайте такива жестоки и садистични кадри. Дори бих помолила да изтриете линковете. Толкова скапан ни е журналистическият бранш, че няма накъде. Ако няма закони, поне някакви морални пречки не съществуват ли, егати!

Дано разберем присъдата на тази безчувствена персона.

# 479
Скрит текст:
Четох по диагонал темата, но ми прави впечатление недоумението ви относно това-как можело да се бие бебе, да се души бебе, да се постъпва така...Що си мислите, че не може? Давате ли си сметка, че всеки, и аз и  вие можем да превъртим, ей така, за един миг? Не помните ли двата последователни случая, в които бащи избиха семействата си, за военния, който уби банкерката в Бургас,учителката, която обра банка и колко други случая...
Всички тези хора са били кротки, уважавани, безупречни в работата си. Само дето стресът ги е убивал ден след ден.
Преди години имах изключително тежък период в живота, негативи трупащи се ден след ден. Една сутрин се събудих и не бях аз...Нямах сили да стана, нямах сили да говоря, нямах сили да се храня, нямах сили да живея. Нищо и никой не ме интересуваше. Е, никого не бих, никого не убих, но просто не бях аз...А си мислех, че в този режим на страхотно напрежение мога да си карам цял живот.
И да, прави сте  затова, че трябва да се посещава психоаналитик, ама представете си, че основното, което ви убива е това, че взимате 400 лв. заплата и тънете в дългове и немотия. Знаете ли колко струва един час при подобен специалист, как да стане? И така хората се въртят в омагьосания кръг, докато стане белята...Нито познавам акушерката, нито я оправдавам, това което е направила е ужасно. Но мисълта ми е, че няма защо да се чудите, и най-добрият човек на света може да извърши нещо страшно, когато вътре в главата, в душата нещо се скъса...
[/spoiler]
Нещо не съм съгласна с тия моменти полудявания. Като им се е насъбрало и решат да откачат, уж не са на себе си, ама не посягат да се нарянят, а нападат други. Много избирателно откачане.

Именно. През това време не е посегнала на друго дете - даже се е грижила за други, и ги е преповивала, а  е малтретирала само това. Ето защо не ми прилича на полудяване изобщо, ама никак. Нереалистично е това обяснение бе хора - как не го разбирате още?
Изпадаш в амок, откачаш, скачаш и пребиваш който ти е пред очите, излизаш, бягаш ...  а не като да си изкараш смяната докрай и да се изнижеш на сутринта "ни лук ял, ни лук мирисал"    
Не съм гледала записа, няма и да го гледам

Общи условия

Активация на акаунт